Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaa sağlık olsun. Allah bir daha nasip etsin inşallah. Bende aşılama için kullanıyorum bakalım nasıl geçecek. İnşallah herşey güzel olur bekleyip görücez

kuzummmm masşallah ya cok güzel görünüyor. Rabbim sağ salim kavustursun :) rabbim banada nasip et belirti neydi sayi kuzum senin
Gaz ve sık idrara çıkma vardı canım eksstra bir belirtim olmadı daha reglme var bakalım umarım vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım bileğim kadarıyla hızında morfolojisnde sorun yok normal benim bildiğim değerleri ama yine de daha detaylı bilen arkadaşlar vardır onlar da yorum yaparlar ama dediğim değerler normal

5 Aralık bat günümdü ama hala adet olmadım bu sabah test yaptım bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20211209_101830.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 98
Benim ki de bugün böyle hatta seninkinden daha net hala iğne etkisi duruyor o kadar da su içiyorum ama anlamadım gitti

Eklentiler

• IMG_20211209_075219.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20211209_075106.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 101
Canım ben çıplak gözle cook silik bir cizgi gördüm sabah yine ama %100 iğnedendi bence. Zaten bebektense yarına koyulaşması lazım biraz daha. Bakalım 12.güne kadar umut var olmazsa sonra umut yok açıkçası bence cünkü progesteronum o gün yumurtladıgımı gösteriyordu. Geç döllenme desem olamaz cünkü aslında geç döllenme dedikleri şey geç yumurtlama. Bende de öyle bir şey olmadı.

Ben de goremedim ama bu kadar gecikmesi de normal değil acaba geç döllenme falan olabilir mi ki erken mi test yaptım
Geç döllenme geç yumurtlama oluyor aslında. Yumurtladıgınız günden eminseniz geç döllenme değildir.

Cumartesi özelde kan vercem canım dün ani hareketlerde kasık agrım vardı. Bu gece karın agrısından uyuyamadım bagırsaklarımı bozmusum gini ama ne ishalim ne kabız. Adet olcam galiba
Ayağını sıcak tut 2 gün önce aynı durumu ben de yaşadım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…