- 26 Ekim 2021
- 168
- 123
- 18
- 31
Benimde senin gibi beklenen adet tarihim 17 aralık o yüzden sordum :) benimde gaz ve göğüste hassasiyet var . bekleyeceğiz napalım yapacak birşey yok :)Daha regl ye 6 8 gün var çok fazla.bir belirtim yok ama sık idrara çıkma ve gaz vardı af edersin cnm
kuzummmm masşallah ya cok güzel görünüyor. Rabbim sağ salim kavustursun :) rabbim banada nasip etYükledim de eklenmemiş tekrar ekledim canım
Hadi yaa sağlık olsun. Allah bir daha nasip etsin inşallah. Bende aşılama için kullanıyorum bakalım nasıl geçecek. İnşallah herşey güzel olur bekleyip görücezÇatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta gelişti sağ tarafta solda yumurtalığım yok benim doğuştan 2 yumurta ile de gebe kaldım yumurtası sayısı çok önemli olmuyor bence maalesef kaybettim kürtaj oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
İnsallah vardır canım hayırlısıylaBenimde senin gibi beklenen adet tarihim 17 aralık o yüzden sordum :) benimde gaz ve göğüste hassasiyet var . bekleyeceğiz napalım yapacak birşey yok :)
Gaz ve sık idrara çıkma vardı canım eksstra bir belirtim olmadı daha reglme var bakalım umarım vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinkuzummmm masşallah ya cok güzel görünüyor. Rabbim sağ salim kavustursun :) rabbim banada nasip etbelirti neydi sayi kuzum senin
Canım bileğim kadarıyla hızında morfolojisnde sorun yok normal benim bildiğim değerleri ama yine de daha detaylı bilen arkadaşlar vardır onlar da yorum yaparlar ama dediğim değerler normalKızlar merhaba, tedavi sürecimiz için eşimden test istendi bilgisi olan varsa yorumlayabilir mı, 7 gün ilişki yaşamadık fakat labaratuvarda görevliye 5 gün demiş, aramız bu test mevzulari yüzünden biraz gergin bende endişe içerisinde onda sorun var mı öğrenemedimbende de pko var bata 7 gün kaldı Eki Görüntüle 2966675 Eki Görüntüle 2966676
büyük ihtimalle öyle zaten bi regl olsaydım ilaç kullanırdımdaİdrarını yaparken yanma ise idrar enfeksiyon olabilir
Benim ki de bugün böyle hatta seninkinden daha net hala iğne etkisi duruyor o kadar da su içiyorum ama anlamadım gittiGünaydın kızlar. İğneden sonra 9.günüm,ilk ilişkiden sonra 8.gün. Kaset test bu sekilde bence hala iğne etkisi bu. Zaten 2-3 güne çizgi belirmezse hamile kalamamışım demektirÇokta umutlu değilim ama hayırlısı
Canım ben çıplak gözle cook silik bir cizgi gördüm sabah yine ama %100 iğnedendi bence. Zaten bebektense yarına koyulaşması lazım biraz daha. Bakalım 12.güne kadar umut var olmazsa sonra umut yok açıkçası bence cünkü progesteronum o gün yumurtladıgımı gösteriyordu. Geç döllenme desem olamaz cünkü aslında geç döllenme dedikleri şey geç yumurtlama. Bende de öyle bir şey olmadı.Kuzum günaydın. İğne etkisi geçmiş demek oluyor bu sanki, inşallah bu ay gelecek o güzel haber takipteyim seni. Benim daha 6. Günüm çook var
Canım çok net gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla devam etsin değerin 200 lerde bir şey bence şuan, tahmin hakkımı kullandım:)
Ben şunu anladım ama artımedin testi surelab ‘a göre bir tık daha hassas canım o yüzden çizgi daha cok cıkıyorBenim ki de bugün böyle hatta seninkinden daha net hala iğne etkisi duruyor o kadar da su içiyorum ama anlamadım gitti
Ben çizgi göremedim canım5 Aralık bat günümdü ama hala adet olmadım bu sabah test yaptım bakar mısın
Ben de goremedim ama bu kadar gecikmesi de normal değil acaba geç döllenme falan olabilir mi ki erken mi test yaptımBen çizgi göremedim canım
Banada yok gibi geldi cnm5 Aralık bat günümdü ama hala adet olmadım bu sabah test yaptım bakar mısın
Bana gelmediği kesinde sizi bilememBiz bi daha kullanmayalim, demek ki bize iyi gelmiyor :)
Geç döllenme geç yumurtlama oluyor aslında. Yumurtladıgınız günden eminseniz geç döllenme değildir.Ben de goremedim ama bu kadar gecikmesi de normal değil acaba geç döllenme falan olabilir mi ki erken mi test yaptım
Amin inşallahÖyle düşünme canım adet ve gelenekleri gebelik belirtileri hep aynı oluyor çoğu zaman senin çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile inşallah pozitif görürsün testlerinde canım benim
O yüzden rayların tersi çıkar diye boşuna dememişler sanırım itici bilinçaltımıza bile işlemiş ki rüya görüyoruz bunla ilgili
Ayağını sıcak tut 2 gün önce aynı durumu ben de yaşadım geçmiş olsunCumartesi özelde kan vercem canım dün ani hareketlerde kasık agrım vardı. Bu gece karın agrısından uyuyamadım bagırsaklarımı bozmusum gini ama ne ishalim ne kabız. Adet olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?