Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktinin çok yuksekmiş gebeliği engeller adet döneminde de genelde biraz daha artıyor
TEMMUZ AYINDA DOKTORA GITMISTIM ILAÇ VERDI TEK HAP 2 GUNDE YARIM YARIM İÇTİM SONRA KONTROLE GITMEDIM GİTTGİMDE ONUDA SORCAM NE DURUMDA .

EMZİRMEDEN SONRA SÜTÜM KESİLMEDİ 1 SENE KADAR ILAÇI İÇİNCE SÜTÜM KESLDİ

TEMMUZ AYINDA DOKTORA GITMISTIM ILAÇ VERDI TEK HAP 2 GUNDE YARIM YARIM İÇTİM SONRA KONTROLE GITMEDIM GİTTGİMDE ONUDA SORCAM NE DURUMDA .

EMZİRMEDEN SONRA SÜTÜM KESİLMEDİ 1 SENE KADAR ILAÇI İÇİNCE SÜTÜM KESLDİ
Dostinex vermiştir onun takibini muhakkak yap, iki gogsunu sık süt gelip gelmediğini kontrol et

Geçen ay ebru ceylanın ovulasyon testlerini kullandım ama tam pik görülmedi nedense bu sefer labaquik testi siparis ettim umarım doğru sonucu verir

Beraberliğimizin üzerinden sadece 5 gün geçti, çok gazım var. ilk gebeliğimde çok gazım olmuştu, ben de acaba diyorum ama herhalde bu kadar erken bir belirti olması mümkün değildir. homini gırtlak abur cubur yediğiden gazım vardır :KK70:

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
M Mirune 1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
Z zeynepmuratselo 10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
M mucizeanne20 17 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
M Mirune 1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
Z zeynepmuratselo 10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
M mucizeanne20 17 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Beni de ekler misin 10 ARALIK 😊

Beraberliğimizin üzerinden sadece 5 gün geçti, çok gazım var. ilk gebeliğimde çok gazım olmuştu, ben de acaba diyorum ama herhalde bu kadar erken bir belirti olması mümkün değildir. homini gırtlak abur cubur yediğiden gazım vardır :KK70:
Aynı gidiyoruz seninle demek. 5 gün önce yumurtlama oldu ve aynı senin gibi dün gazdan öldüm resmen 🙈 yumurtlama döneminde ve adet öncesi olurdu ama bu zamanlar ilk defa böyle çok gaz oldu. Umarım bu da erken belirtilerden biridir, öyle umalım ama umutlanmayalım ☺️

Aynı gidiyoruz seninle demek. 5 gün önce yumurtlama oldu ve aynı senin gibi dün gazdan öldüm resmen 🙈 yumurtlama döneminde ve adet öncesi olurdu ama bu zamanlar ilk defa böyle çok gaz oldu. Umarım bu da erken belirtilerden biridir, öyle umalım ama umutlanmayalım ☺️
Ben test yapmıştım ovülasyonda 12 ve 13 ikisi de pik çıktı. Hangisi gerçektş bişlemşyorum. 14ünde beraber olduk. ben ona göre hesaplıyorum, bir 28 Kasım çıkıyor sat bir 30 Kasım. Ben garanti olsun diye 1 Aralık'a yazıldım. Sanki o kadar erken belli olmaz gibi. Benim ilk gebeliğimde reglimin üzerinden 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. 7 gün geçtiğinde kırmızı pozitif çıkmıştı. HCG nin idrara geçmesi zaman alabiliyor. ilk yapışta kırmızı kırmızı görenlere oldum olası özenmişimdir :KK70: neyse, beraber beklicez o zaman. her şeyin hayırlısı olsun.

Ben test yapmıştım ovülasyonda 12 ve 13 ikisi de pik çıktı. Hangisi gerçektş bişlemşyorum. 14ünde beraber olduk. ben ona göre hesaplıyorum, bir 28 Kasım çıkıyor sat bir 30 Kasım. Ben garanti olsun diye 1 Aralık'a yazıldım. Sanki o kadar erken belli olmaz gibi. Benim ilk gebeliğimde reglimin üzerinden 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. 7 gün geçtiğinde kırmızı pozitif çıkmıştı. HCG nin idrara geçmesi zaman alabiliyor. ilk yapışta kırmızı kırmızı görenlere oldum olası özenmişimdir :KK70: neyse, beraber beklicez o zaman. her şeyin hayırlısı olsun.
Ayni gün olmuş 13 pik 14 çatlama bat hangisini alıcam bende bilemedim..2 gündur adet olacakmışım gibi kasık ağrım fena artti..😁

Ayni gün olmuş 13 pik 14 çatlama bat hangisini alıcam bende bilemedim..2 gündur adet olacakmışım gibi kasık ağrım fena artti..😁
19u bugun ya 5 gun gecti. En erken belirtiler 5 gunden sonra başlıyormuş gerci. Benim elimde 25li test var. Ben 25inden itibaren yapmaya başlarım. Olur da bir şey çıkarsa muhakkak haber veririm. Siz de isterseniz o gün test yaparsınız 😄

19u bugun ya 5 gun gecti. En erken belirtiler 5 gunden sonra başlıyormuş gerci. Benim elimde 25li test var. Ben 25inden itibaren yapmaya başlarım. Olur da bir şey çıkarsa muhakkak haber veririm. Siz de isterseniz o gün test yaparsınız 😄
Pardon benim 10 unda pik olmuş 11 i catlama 10 gun geçmiş 2 3 gundur adet olacakmışım gibi ağrim var yaklaştı herhal benim 😊

Pardon benim 10 unda pik olmuş 11 i catlama 10 gun geçmiş 2 3 gundur adet olacakmışım gibi ağrim var yaklaştı herhal benim 😊
Catlmadan itibaren saycan kuzum catladıgı günle birlikte 14 gün yani 11 kasımda catladıysa 25 kasımda gelecek adetin tabi inşallah gelmez Mavigrill Mavigrill

Son düzenleme:

Benim de ayın 14ü pik oldu. 14 ve 15 Kasım ilişki. Sonra bi daha olmadı zaten. İki gün pik oluyorsa ikinci pikten 14 gün sonra batınız. Pikten 10-11 gün sonra testte çıkabilir. Ben de ayın 24ünde başlayacağım teste. 1,5 yıldır hala sabretmeyi öğrenemedim ☺️ benim ilişkiden 3 gün sonra akıntım başladı çok yoğun, 3 gündür de devam ediyor. Sizde var mı akıntı?

Catlmadan itibaren saycan kuzum catladıgı günle birlikte 14 gün yani 11 kasımda catladıysa 25 kasımda gelecek adetin tabi inşallah gelmez Mavigrill Mavigrill
Tam çatlama anına denk geldik hemde 🤣🤣 benim umudum yok kuzum eşimin değerleri 2 ayda yükselmez adet ağrısııdır bunlar 😁

Benim de ayın 14ü pik oldu. 14 ve 15 Kasım ilişki. Sonra bi daha olmadı zaten. İki gün pik oluyorsa ikinci pikten 14 gün sonra batınız. Pikten 10-11 gün sonra testte çıkabilir. Ben de ayın 24ünde başlayacağım teste. 1,5 yıldır hala sabretmeyi öğrenemedim ☺️ benim ilişkiden 3 gün sonra akıntım başladı çok yoğun, 3 gündür de devam ediyor. Sizde var mı akıntı?
Bende olmadı canım akıntı bi tek yumurtamin pik olduğu gün su gibi oldu ertesi gün catlamada durdu bidaha da olmadı 3 gündür kasıkta ağrı var o kadar

Bende olmadı canım akıntı bi tek yumurtamin pik olduğu gün su gibi oldu ertesi gün catlamada durdu bidaha da olmadı 3 gündür kasıkta ağrı var o kadar
Anladım canım. Benim de kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama anlık bıçak saplanması gibi, hemen geçiyor. Her ay her şeyden nem kapıyoruz ama biliyoruz aslında bunların hiçbirine belirti diyemiyoruz bu kadar erken. İnşallah bu ay güler yüzümüz 🙏❤️

Bildiğim kadarıyla düşukten sonra doktorlar 6 ay koruma veriyor biraz acele etmiyormusun canım vücudun toparlasın yinede farklı bi doktorla göruş istersen
Merhaba canımm, benimde.hikayem kısa sürdü değerim 24 ten bugün 14e düştü sanırım.kimyasal geçiriyorum yani umarım dış gebelik değildir..😰
Yeni bat için aranıza katılırım yakında sanırım.
M-Mavera2048 M-Mavera2048 😘sanada haber vereyim dedim canım nasip olmadı

Merhaba canımm, benimde.hikayem kısa sürdü değerim 24 ten bugün 14e düştü sanırım.kimyasal geçiriyorum yani umarım dış gebelik değildir..😰
Yeni bat için aranıza katılırım yakında sanırım.
M-Mavera2048 M-Mavera2048 😘sanada haber vereyim dedim canım nasip olmadı
Bi başlıkta gördüm ama yazıp tekrar üzmek istemedim seni😔
Hayırlısı diyelim, en azından bi gebelik elde bildin bunu görmüş olduun
Bi dahaki sefer insallah daha güzel sonuçlanır🙏
Doktor mutlaka bi açıklama yapıcaktır elbet, haftaya adet olursun muhtemelen diip geçiştirmez diye düşünüyorum
Güzel haberlerini bekliyor olucam burda 😘🙋🏻‍♀️

X