Sağdaki çatladı ise kendiliğinden çok iyi canım, bir de iğne yaptırmışsın şans 2 ye katlanmış. Çok yumurta da iyi değil diyorlar ama bence 2 çok kategorisine girmiyor, yani inşallah öyledir benim de 2 yumurta vardı biri kesin çatlamış usgde öyle gördük. Diğerinin de için kan-sıvı dolmuş bu da %90 çatlamış dedi doktorum ama çok detay bilmiyorum bu konuda.Ya ben döngümun 3 günü femara başladım 7 günü sadece solda gelişmeye başlamış sağda çok minik var gelişen dedi sonra 11 günü bende yumurta akıntısı ovulasyon silik olunca bende tamam o gelişti çatladı deyip 30 Kasım'da muayeneye gittim ama soldaki 25 mm olmuş duruyordu sağdaki çatlamışti iğne yapmak zorunda kaldık soldaki için. İğneden 48 saat sonra çatladı.Benim doktorum hep adetin 21 günü baktiriyor yarında döngümun 21 günü canım
Yaşassıın, hemen anlat bize süreciniArkadaşlar dun ve bugun testler. bugun daha net dimi? ilk kez çift çizgi gördüm çok heyecanlı
Eki Görüntüle 2966252 Eki Görüntüle 2966255
ahhh allahım sen bana da nasip etArkadaşlar dun ve bugun testler. bugun daha net dimi? ilk kez çift çizgi gördüm çok heyecanlı
Eki Görüntüle 2966252 Eki Görüntüle 2966255
İkisi de çatlamıştir o zaman canım ben pazartesi rüyamda progesteron baktırmisim 30-40 arası bir sonuç çıkmış diyorum sanırım hamileyim hatta ikiz de olabilir çok yüksek çıkmış diyorum kendi kendime rüyamdaSağdaki çatladı ise kendiliğinden çok iyi canım, bir de iğne yaptırmışsın şans 2 ye katlanmış. Çok yumurta da iyi değil diyorlar ama bence 2 çok kategorisine girmiyor, yani inşallah öyledir benim de 2 yumurta vardı biri kesin çatlamış usgde öyle gördük. Diğerinin de için kan-sıvı dolmuş bu da %90 çatlamış dedi doktorum ama çok detay bilmiyorum bu konuda.
İstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler diKızlar merak edenler için sağlık ocaginda progesteron ve diğer tüm hormonlara bakıyorlar, simdi asm lab sonuç sitesinde protokol no ile giriş yaptım listesini gördüm sonuçlar henüz belli değil ama bakılıyormuş
Yaşassıın, hemen anlat bize sürecini
evet bat 4 gün var. pazartesiye kadar böyle testler yapıcam, pazartesi kan vericem. inş daha koyulaşırahhh allahım sen bana da nasip etçok güzel kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunnnnn erken gebeliktestimi bat ne zaman
Ayyyy tü tü tü tü maaşallah maaşallah kıııııız. Hadi bakalım darısı 5. Güne sonra da transfere her şey güzel olur inşallah. Sen de bu süre zarfında mutlaka beslenmene dikkat et, avokado ve kuruyemişleri ihmal etmeKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
İzmirdeyim canım ben bakıyorlarmış buradaİstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler di
Sağlıkla devam etsin inşallaaahbenim yumurtalıklarım iyiydi ama yaşım var. Doktor 6 ay süre verdi, 3 ayda oluyor şimdi. benim ilişkiden sonra çok idrarım gelir, bu sefer hep tuttum, 1 saate yakın yattım, tuvalet geç gittim. hep gündüz ilişki oldugu için birince evden çıkıp dışarda simit alma bahanesi ile yürüdüm. bi de hep yataga akıyor gibi geldi öncekilerde hemen iç çamaşırımı girerek bekledim, normalde mutlaka değiştiririm bu sefer dayandım
Kızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
Ben her şüphelendiğimde hatta şüphelendiğimde bile yüzüğü görünce bi beta bakıyorlar acildeSistit desen sadece idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veriyorlar, boşuna deneme bileçünkü ben de idrar yolu enfeksiyonum var ve başım çok ağrıyor demiştim. Tamam idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veririz demişti. Başın içinde eczaneden gebelik testi alıp yap, gebe değilsen ilaç kullan diye yol gösterdi. Sanki ben bunu bilmiyorum
yumurtlama gününüzü biliyormusunuzevet bat 4 gün var. pazartesiye kadar böyle testler yapıcam, pazartesi kan vericem. inş daha koyulaşırdarısı isteyen herkese en kısa zamanda inş
uygulamada 27’i gösteriyordu, 27 ve 28 inde ilişki oldu. geçen ay 31 gösteriyordu ama 30 çatlamıştı, doktara gidince anladım. ona göre revize ettim uygulamayı.yumurtlama gününüzü biliyormusunuz
Hayirlisi olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsinbenim yumurtalıklarım iyiydi ama yaşım var. Doktor 6 ay süre verdi, 3 ayda oluyor şimdi. benim ilişkiden sonra çok idrarım gelir, bu sefer hep tuttum, 1 saate yakın yattım, tuvalet geç gittim. hep gündüz ilişki oldugu için birince evden çıkıp dışarda simit alma bahanesi ile yürüdüm. bi de hep yataga akıyor gibi geldi öncekilerde hemen iç çamaşırımı girerek bekledim, normalde mutlaka değiştiririm bu sefer dayandım
Çizgin nasıl cıkmıstı canım5 gün kala akşam testiydi
çok teşekkürler cnmHayirlisi olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin
uygulamada 27’i gösteriyordu, 27 ve 28 inde ilişki oldu. geçen ay 31 gösteriyordu ama 30 çatlamıştı, doktara gidince anladım. ona göre revize
Amin insallahçok teşekkürler cnm
allah hepimize nasip etsin aminsiz hangi uygulamayi kullaniyorsunuz benim gunlerim tam belli olmuyo bi ay 28 bi ay 31 gunde oluyorum o yuzden guvenemiyorum uygulamayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?