Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağdaki çatladı ise kendiliğinden çok iyi canım, bir de iğne yaptırmışsın şans 2 ye katlanmış. Çok yumurta da iyi değil diyorlar ama bence 2 çok kategorisine girmiyor, yani inşallah öyledir benim de 2 yumurta vardı biri kesin çatlamış usgde öyle gördük. Diğerinin de için kan-sıvı dolmuş bu da %90 çatlamış dedi doktorum ama çok detay bilmiyorum bu konuda.

İkisi de çatlamıştir o zaman canım ben pazartesi rüyamda progesteron baktırmisim 30-40 arası bir sonuç çıkmış diyorum sanırım hamileyim hatta ikiz de olabilir çok yüksek çıkmış diyorum kendi kendime rüyamda iyice delirdik valla

Kızlar merak edenler için sağlık ocaginda progesteron ve diğer tüm hormonlara bakıyorlar, simdi asm lab sonuç sitesinde protokol no ile giriş yaptım listesini gördüm sonuçlar henüz belli değil ama bakılıyormuş

İstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler di

Yaşassıın, hemen anlat bize sürecini

benim yumurtalıklarım iyiydi ama yaşım var. Doktor 6 ay süre verdi, 3 ayda oluyor şimdi. benim ilişkiden sonra çok idrarım gelir, bu sefer hep tuttum, 1 saate yakın yattım, tuvalet geç gittim. hep gündüz ilişki oldugu için birince evden çıkıp dışarda simit alma bahanesi ile yürüdüm. bi de hep yataga akıyor gibi geldi öncekilerde hemen iç çamaşırımı girerek bekledim, normalde mutlaka değiştiririm bu sefer dayandım

ahhh allahım sen bana da nasip et çok güzel kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunnnnn erken gebeliktestimi bat ne zaman
evet bat 4 gün var. pazartesiye kadar böyle testler yapıcam, pazartesi kan vericem. inş daha koyulaşır darısı isteyen herkese en kısa zamanda inş

Ayyyy tü tü tü tü maaşallah maaşallah kıııııız. Hadi bakalım darısı 5. Güne sonra da transfere her şey güzel olur inşallah. Sen de bu süre zarfında mutlaka beslenmene dikkat et, avokado ve kuruyemişleri ihmal etme

Kızlar adetimin son günleri yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu iki gün çok afedersiniz böyle nokta nokta çok çok az kan vardı ilk defa böyle bişi yaşıyorum. Çatlama ağrısına benzer sancı da yaşadım ama adetim bitti mi bitmedi mi emin olamadığım için değerlendiremedim. Bunu yaşayan ya da bu konuda fikri olan var mı?

Sağlıkla devam etsin inşallaaah
MaviSasa234 çok tebrikler inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sabrının karşılığında canım, kimbilir nasıl heyecanla açtın o telefonu

Ben her şüphelendiğimde hatta şüphelendiğimde bile yüzüğü görünce bi beta bakıyorlar acilde Doğuda yaşadığım için mi böyle acep siz bakmıyor diyince şaşırdım

Hayirlisi olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…