dün hastaneye gittim 1 saat mücadele verdim ama almadılar kan geri döndümSen kan testi vermiş miydin canım?
ederim canım benim allahın izniyle o çift haneli rakalmları görelimde :)Tamam kuzucuumm inşallah hepimiz güzel haberler alalım sen de verirsen kan sonuç alirsan haber et mutlaka
Benim de 7 ve 8 günümGünaydın kızlar an itibariyle çatlatma iğnemin 8.günü gördüğünüz üzere kaset test negatif. Zaten normal şartlarda da bu günde eğer bi gebelik varsa kaset testte cıkmasının imkanı yoktu adete son 6 gün. Yarınki sonuçta görüşmek üzere
Sizin de iğne etkisi geçmek üzere gibi, bu 2. İğneniz mi?Benim de 7 ve 8 günüm
Sende mi 8.günündesin canımBenim de 7 ve 8 günüm
Evet 30 Kasım akşamı oldumSende mi 8.günündesin canım
Ay resmen aynıyızz cok heyecanlandım bak şimdiEvet 30 Kasım akşamı oldum
3. Ben bu ay istemiyordum ama sonradan kendiliğinden 25 mm gelen yumurta olunca mecbur kaldık yapmayaSizin de iğne etkisi geçmek üzere gibi, bu 2. İğneniz mi?
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur benim hiç ağrım filan yok son 3 gün çok şiddetli akıntı oldu oda geçti yarın bende progesteron baktiricam bakalımAy resmen aynıyızz cok heyecanlandım bak şimdi
Ben de önceki gebeliğimde testte 2 çizgiyi de düşüğü de sonraki hamileliğimi ve cinsiyeti de rüyamda görmüştüm şuan da yine hamileyim 4. Hafta hiç rüyamda görmüyorum görmüyor olmak beni korkutuyorGece iki kere rüyamda hamile olduğumu gördüm bi gördüm uyandım yok dedim rüyaymış bi daha gördüm çok gerçekçiydi dayanamadım kalktım test yaptım negatifkendimi ağlamamak içim tuta tuta işe geldim. Arkadaşım geldi günaydın rüyamda seni hamile gördüm demesin mi patlama yaşadım o an saatlerce ağladım döktüm içimi öbür ay inşallah
3. Ben bu ay istemiyordum ama sonradan kendiliğinden 25 mm gelen yumurta olunca mecbur kaldık yapmaya
Canım 25 mm yumurta İçin doktor ne dedi, bir de döngünün kaçıncı gününde bu boyuttaydı?İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur benim hiç ağrım filan yok son 3 gün çok şiddetli akıntı oldu oda geçti yarın bende progesteron baktiricam bakalım
seni şuan anlından öpmek istiyorum.Kızlar hamile kalanlar gebeliğinizi adete kaç gün kala kaset testte görebildiniz ? Hadi anket başlatıyorum
Benim Türkan Şoray kurallarım var o nedenle adet günüm geçmeden test yapmıyorumKızlar hamile kalanlar gebeliğinizi adete kaç gün kala kaset testte görebildiniz ? Hadi anket başlatıyorum
herhangi bir belirtin var mıGünaydın kızlar an itibariyle çatlatma iğnemin 8.günü gördüğünüz üzere kaset test negatif. Zaten normal şartlarda da bu günde eğer bi gebelik varsa kaset testte cıkmasının imkanı yoktu adete son 6 gün. Yarınki sonuçta görüşmek üzere
ben rüyam da test yaptım ve pozıtıf cıktı ardı ardına 3 kere tekrar ettı bu rüya ardından uyanıp yaptım ve pozitiftibende gördüm böyle acaba rüyasında böyle görüp hamilee kalan varmımalum benim normal kaset testler negatif. Ben gördüğümde kasım sonuydu bu aya kalmıstı gebelik yani o an gebelik oldumu düşüncem yoktu
bende herseyi gördüm sadece dusugu görmemiştimBen de önceki gebeliğimde testte 2 çizgiyi de düşüğü de sonraki hamileliğimi ve cinsiyeti de rüyamda görmüştüm şuan da yine hamileyim 4. Hafta hiç rüyamda görmüyorum görmüyor olmak beni korkutuyor
Tüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşkoBenim Türkan Şoray kurallarım var o nedenle adet günüm geçmeden test yapmıyorum
Birini 5. Gün geçmişti( ne sabır varmış o dönem, tabi denememizin 2. Ayıydı) diğerinde 1 gün geçmişti öyle öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?