Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar an itibariyle çatlatma iğnemin 8.günü gördüğünüz üzere kaset test negatif. Zaten normal şartlarda da bu günde eğer bi gebelik varsa kaset testte cıkmasının imkanı yoktu adete son 6 gün. Yarınki sonuçta görüşmek üzere

Eklentiler

• CD6F2E5C-A870-48A4-953F-ABD3D632411D.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 112
Günaydın kızçelerim sabahki normal gebelik testim adete 2 gün kaldı cuma bat ben cumatesi kan vercem. Artık gebelik testi dicekki bana ne bekliyon yemin etmemimi yok işte
Günaydın canım, keşke adet geçmeden yapmasan hiç ama seni de anlıyorum.
Pıhtılaşma vs bir problem yoksa erken öğrenmek faydadan çok zarar veriyor insana, sürekli takip acaba sağlıklı mı kimyasal mı..

Geçen gün bir ortamda gebeliğini 3,5 aylıkken öğrenen birine rast geldim hay maşallah dedim yani o nasıl bir bekleme insan hiç mi şüphelenmez
- Janna - cım günaydın, bu bir amme hizmetidir biliyorsun değil mi?
İğne etkis geçmiş o zaman 30 kasımdan bu yana 8 günde bitmiş. İkinci çizgiyi bekliyoruz artık heyecanla.

Benim inanılmaz uykum var ya, diğer gruba da yazdım dün 9’da bayılmışım bir de evdeyim yani evden çalışıyorum. İğneden midir nedir?

Canım iğneden olabilir bende de halsizlik yorgunluk yaptı birde karın ağrısı ara ara oluyor adet olcakmış gibi

Kızlar adet olacakmış gibi ağrılarım başladı dünden beri bata 3 4 gün var kaset test yapıyorum negatif bugün verebilirsem prolaktin için kan vericem ilaç kullanmıştım çünkü hamilelik varsa testte negatif olsa da kanda çıkar mi

Catlatma öncesinde 1 veya 2 gün önce değerlendirdiniz mi? O akıntı yumurtlama belirtisi canım
Evet pazar degerlendirdik pzt doktora gittim doktorum sordu en son ne zaman birliktelik diye pazar dedim sali igne yapalım carsamva degerlendirin dedi insallah biri denk gelsin saglikla tutsun

Jannanın ojeleri tt olur şimdi yalnız bu renk ojeyle giydiğin kombinini de merak etmedim değil

Arkadaşlar merhaba. Bir şey danışacaktım şuan adetimin 2. Günündeyim prolaktin veya progestan hormonuma baktırmalı mıyım. Geçen ay ilginç bir durum yaşadım 3.41 çıktı beta ama 2 gün sonra 0.10 çıktı. Doktor tutulamamış olabilir dedi. Sebebi bu iki hormon olabilir mi ? Yoksa test yapmak için en azından bu ay da deneyip beklemeli miyim ?

yavrum beta hcg de verip bana yazar mısın ona göre bende iş arası gideyim kan vermeye

Kızlar hiç erken ovulasyon gördünüz mu? Ben 34 ay da bir oluyordum doğumdan sonra simdi 2 aydır 30 a indi (14 15 inde ovulasyon zaman) ama bu ay regl den hemen 3 4 gün sonra kasık ağrı ve ovulasyon belirtileri fark ettim. Böyle birsey yaşadınız mi acaba?

yavrum beta hcg de verip bana yazar mısın ona göre bende iş arası gideyim kan vermeye
Canım verdim sağlık ocaginda beta, diğer hormonlar, insulin direnci falan istedim aldılar kani ama en erken yarin aksamuzeri çıkar dediler, galiba ilçede olduğumdan. Yani poliklinige gitsem daha iyiydi sanki ama vermiş bulundum bakalım hayırlısı

kızlar selam gonal f kullanan var mı aşılama öncesi .doktor size kaç gün kullandırdı kaç lık kullandınız günlük doz

Gece iki kere rüyamda hamile olduğumu gördüm bi gördüm uyandım yok dedim rüyaymış bi daha gördüm çok gerçekçiydi dayanamadım kalktım test yaptım negatif kendimi ağlamamak içim tuta tuta işe geldim. Arkadaşım geldi günaydın rüyamda seni hamile gördüm demesin mi patlama yaşadım o an saatlerce ağladım döktüm içimi öbür ay inşallah

bana hemen haber ver olurmu özelden de yazabilirsin. Cookkk dua ediyorum canım hayırlı haber al inşallah :)

bende gördüm böyle acaba rüyasında böyle görüp hamilee kalan varmı malum benim normal kaset testler negatif. Ben gördüğümde kasım sonuydu bu aya kalmıstı gebelik yani o an gebelik oldumu düşüncem yoktu

Sen kan testi vermiş miydin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…