- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende cuma gunu veririm daha bugun verdim yine herseye baktiririm o zmanda saol canimBen bugün aile hekimine gittim sadece progesteron istedim tüm kadınlık hormonlarını folat b12 tsh ne varsa girdi sağolsun.Yumurtlama sonrası 6. Gün 15.32 mi ne çıktı değerim
Adaşım bana da dualarını eksik etme olur mu?Bende cuma gunu veririm daha bugun verdim yine herseye baktiririm o zmanda saol canim
Hepinize tek tek ediyorum kuzum Allahim herkesin gonlune gore versin icinde bizide secmesin insallah ❤Adaşım bana da dualarını eksik etme olur mu?
Kuzum aklında bulunsun ben bi kere öyle yaptım aldılar mecbur hamilelik şüphem var dedimKasık ve bas agrısı dedimtühhh keşke öyle deseydim ya
Sağol kuzucum inşallahHepinize tek tek ediyorum kuzum Allahim herkesin gonlune gore versin icinde bizide secmesin insallah ❤
Benimde var basimda oyle bi ruhsuz adam kan sonucuna teste inanmiyor kafami duvardan duvara vurcam onceden erken yapmiyordun bide buna basladin hele bi adet gunun gecsin diyo bogacam elimde kalacakSu kocam ne sinir bozucu herif ya test almak için çıktık diyor ki boşuna alıyorsun yarin hasta olacaksın. duygusuz ruhsuz herif insallah pozitif çıkar da utanır söylediklerinden
Bununla ogrenende cok oldu kuzum insallah seninde vardir ❤Adete 3 gün kala ovülasyon testim kızlar
Acaba biz mi çok ince düşünüyoruz duygusalz yoksa sorun onlar da mı anlamış değilim varsa da soylemicem sana diyorum mümkünse doğurana kadar söyleme muayene dogum paranı da baban versin diyip dalga geçiyor gicikBenimde var basimda oyle bi ruhsuz adam kan sonucuna teste inanmiyor kafami duvardan duvara vurcam onceden erken yapmiyordun bide buna basladin hele bi adet gunun gecsin diyo bogacam elimde kalacak
Bende ayni durumdayim doktora gorunemedim derdimi anlatamadim oyle yedim durdum kendimi birazcik sancim oldu buda kimyasal demekten alamiyorum kendimi mhrsde soyle bi goz gezdirirken baktim yarina ve tek saat randevu kalmis hemen aldim oturdum ona sevincimden agliyorum dusun nasil bi durumdayimKızlar yardım edin yoksa kafayı üşüteceğimgebe olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku var içimde doğru düzgün sevinemedim bile. Ya kimyasal olursa ya dış gebelikse kötü bişey olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dünkü kan değerim 488di bi daha cuma günü vericem. Bu düşünceleri aklımdan nasıl atabilirim kötü bişey olacağı yoksa da bu stresten olacak bi akıl verin bana
Ben başım dönüyor midem bulanıyor diye girmiştim, gebelik ihtimali var mı dedmişti, yok dedim tamam dedi. Bi baktım hcg testi yapmıştı,Kesinlikle ben bekarken bile bana kalp krizi geçiriyorum gsliba diye gittigimde beta hcg bakmıslar acilde
Cidden erken öğrenmek hiç iyi bişey değilmiş ya onu anladımBende ayni durumdayim doktora gorunemedim derdimi anlatamadim oyle yedim durdum kendimi birazcik sancim oldu buda kimyasal demekten alamiyorum kendimi mhrsde soyle bi goz gezdirirken baktim yarina ve tek saat randevu kalmis hemen aldim oturdum ona sevincimden agliyorum dusun nasil bi durumdayim
Seninki yine iyi bana bebek diyemiyo alet edevata bisey olmasin yine diyo dusun artik yok biz normal onlar anormalAcaba biz mi çok ince düşünüyoruz duygusalz yoksa sorun onlar da mı anlamış değilim varsa da soylemicem sana diyorum mümkünse doğurana kadar söyleme muayene dogum paranı da baban versin diyip dalga geçiyor gicik
Bana sormadan yapmıslar bide direkBen başım dönüyor midem bulanıyor diye girmiştim, gebelik ihtimali var mı dedmişti, yok dedim tamam dedi. Bi baktım hcg testi yapmıştı,
Aynen ne kadarda yok yapmicam desemde yine duramadim yaptim salak gibi neyse ki yarin regl gunum onuda atlatirsam tamamCidden erken öğrenmek hiç iyi bişey değilmiş ya onu anladım
Hahahha kalp sesini duyunca inanıyorlar bebek olduğunaSeninki yine iyi bana bebek diyemiyo alet edevata bisey olmasin yine diyo dusun artik yok biz normal onlar anormal
Sizin 70 çıkmadı mı hcg? Niye tereddüt ettiniz anlamadımAynen ne kadarda yok yapmicam desemde yine duramadim yaptim salak gibi neyse ki yarin regl gunum onuda atlatirsam tamam
Daha gelip dinlerse hic birine gelmedi bunada gelmesin mumkunse doguma gelsin yeter ac kalirim yoksa ordaHahahha kalp sesini duyunca inanıyorlar bebek olduğuna
Benim reglim 3 gün geçti aslında doktorum ptesi gel kese görünür dedi ama ben evham yaptığım için yine cuma gününe randevu aldım bakalım kaç çıkacakAynen ne kadarda yok yapmicam desemde yine duramadim yaptim salak gibi neyse ki yarin regl gunum onuda atlatirsam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?