Tam yumurtlama zamanları bence canım, lekelenme olabiliyormuş ovülasyon dönemindeKızlar 6 Kasım'da adet olmuştum ve 11 kasimda tamamen bitti ancak düne kadar kasıklarımda ağrı ve pembemsi lekenmelerim oldu bugün hala hafif de olsa ağrım var daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
Eğer öyleyse sıkıntı yok canım çünkü iki günde bir değerlendirdikTam yumurtlama zamanları bence canım, lekelenme olabiliyormuş ovülasyon döneminde
Yerleşme kanaması da olabilir tabi bi de pedi doldurmicak şekilde ise bu kişiye göre değişiyor canım ben ne zaman öyle pembe akıntı görsem arkası gelip adet oldum kimisi de hamile olduğunu öğreniyor bi şey demek zor o yüzdenKızlar 6 Kasım'da adet olmuştum ve 11 kasimda tamamen bitti ancak düne kadar kasıklarımda ağrı ve pembemsi lekenmelerim oldu bugün hala hafif de olsa ağrım var daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
Ilaç kullandıysan etkilemiştir kullanmadıysan yumurtlama daha doğrusu çatlama olmuş olabilir, gebelik olabilir beklicenKızlar 6 Kasım'da adet olmuştum ve 11 kasimda tamamen bitti ancak düne kadar kasıklarımda ağrı ve pembemsi lekenmelerim oldu bugün hala hafif de olsa ağrım var daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
İnşallah canımHarikaartık güzel haberi bekleme zamanı inşallah
İnşallah hepimiz için güzel haberler diliyorumIlaç kullandıysan etkilemiştir kullanmadıysan yumurtlama daha doğrusu çatlama olmuş olabilir, gebelik olabilir beklicen
Adet olma ihtimali yok canım çünkü daha yeni bitti ertesi gün pembe lekeler ve kramplar başladı.insallah bekleyip göreceğizYerleşme kanaması da olabilir tabi bi de pedi doldurmicak şekilde ise bu kişiye göre değişiyor canım ben ne zaman öyle pembe akıntı görsem arkası gelip adet oldum kimisi de hamile olduğunu öğreniyor bi şey demek zor o yüzden
O zaman yerleşme olabilir canım inşallah yerleşmedirAdet olma ihtimali yok canım çünkü daha yeni bitti ertesi gün pembe lekeler ve kramplar başladı.insallah bekleyip göreceğiz
İnşallah canımO zaman yerleşme olabilir canım inşallah yerleşmedir
İnşallah benim için de dua et ya yarın aşılama olcam umarım tutarİnşallah canımtest yapmak için gecikmemi beklicem
İnşallah tutar Rabbım hayırlı sağlıklı Bi evlat nasip eder inşallahİnşallah benim için de dua et ya yarın aşılama olcam umarım tutar
İnşallahİnşallah tutar Rabbım hayırlı sağlıklı Bi evlat nasip eder inşallah
Covid olup hamile kalanları biliyorum ama bence bi test ver gene de covid ileri seviyedeyse Allah korusun başına bi şey gelmesin sağlık daha önemliKızlar annemlerin korona testi pozitif çıkmış Bende hafta sonu ful ordaydim başım da çok ağrıyor büyük ihtimal Bende de vardir letuya da başlayalı 2 gün oldu sonra catlatma iğnesi olucak tim eğer koronaysam sizde ilacın iğnenin etkisine olumsuz yönde bisi olurmu yada döllenme faln engellermi acaba bu korona