Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir problem olmaz adetken içmek daha faydaliymis diğer günlerde içmek sanırım adet düzensizliği yapıyor

Batı mı bekleyeceksiniz test yapacak mısınız
Bekleyeceğim hiç test yapmak istemiyorum adetim gecikirse belki 1 hafta kadar ondan sonra yaparım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi yarın da korona aşısı yaptıracağım 2. Doz

Aynı bende 10 Aralık çok hasta oldum 4 gündür bogaz ağrısı grip bana da antibiyotik verdi ama yutmadım ne olur ne olmaz diye daha kan testi için erken degilmi bazen geç döllenme oluyor ben bu aydan umitsizim belki diyorum dediğiniz gibi Allah kerim

İnşallah bir problem olmaz adetken içmek daha faydaliymis diğer günlerde içmek sanırım adet düzensizliği yapıyor
Ben adet bitişi 7. gun başladım 15 gün kullandım yumurtlama zamanına denk geldi ve bende kahve akıntılar oldu ozamanlar demekki sıkıntı oldu

Ben adet bitişi 7. gun başladım 15 gün kullandım yumurtlama zamanına denk geldi ve bende kahve akıntılar oldu ozamanlar demekki sıkıntı oldu
Keşke o kadar uzun zaman yapmasaydin ben en fazla 6 güne kadar içtim sabah akşam çok geliyor ben sadece sabah içtim sonra bıraktım yumurtlama dönemi hiç içmedim

Aynen öyle ama bugün yürüdükçe azaldı. İnş yarına etkisi çok büyük olmaz.

İğneyi ne zaman olsun canım? Ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum cumartesi günü yoğun pazar günü daha az kasık ağrılarım oldu batma şeklinde.
İğneyi dün akşam oldum. Olduğum saatler ağrı yaptı. Yatarken baya uyandırdı. Ama bugün sakin.. Yarına etkisi olmazsa opu da rahat geçer inş...

İğneyi dün akşam oldum. Olduğum saatler ağrı yaptı. Yatarken baya uyandırdı. Ama bugün sakin.. Yarına etkisi olmazsa opu da rahat geçer inş...
Güzel sonuçlar olsun
Ben de bu ay ilk iğnemi oldum, çatlama olduktan sonra ağrılar geçiyor sanırım çünkü büyük usg kontrolünde bir yumurtanın çatladığını gördük ve ağrı sızı hiçbir şey yok.
Havuç ye canım ben bolca yedim iğneden sonra.

Kuzu şimdi içeriğine baktım, arifoglu %1 propolis koyuyor, eğriçayır %0,75 yazmış. Arifoglu alacam heralde. Beeo var o da biraz pahalı
Kuzum ben bugün migrosta gördüm 190 grami 79.90di beonun karışımı bilmiyorum senin bahsettiklerin ne kadar ama indirimdeymis bilgin olsun

Son düzenleme:
Onlineda mı mağazada mı?
Mağazada gördüm canım gelince sanaldan baktım orda da var ayni fiyat, normal fiyatları bilmediğimden almadim nasıl fiyatı sence uygun mu markaya iyi diyorlar, hatta keciboynuzu propolis bal karışımı da varmış onu sanalmarkette gördüm mağazada dikkatimi çekmedi deneyen var mi bilmiyorum esim icin alayim dedim bi dahaki gidisimde mantıklı geldi bana o da 190 gr 33 tl falan

Benim de senin gibi inatçı yumurtalıklarım var 29. Gün gelişti düşünebiliyor musun
Kızlar selam , ben ilk defa bugün yumurta kontrolü için doktora gittim ve bugün 13. Günüm ama yumurtam 12,5 cm cıktı. Doktor 2 gün sonra tekrae çağırdı. Merak ettiğim bu konularda biraz cahilim 6 aydır deniyorum ovülasyon testi ile . Yumurtlama oluyor çatlama oluyor ben normal sanıyordum. Şimdi doktor iki gün sonra kontrol ettiği zaman büyümemişse ne olacak yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…