Bana köyden bal geldi birde organik polen aldım evde ari sutu de var belli miktarda karıştırıp kendim yaptimYaa hiç duymamıştım gerçekten o fiyatlar bile yüksekmiş ki suan tahmin bile edemiyorum
Ismini yazmadan yazmisim arkadasimin sonra ismini yazdim görsün yazımı diye canimEtiket nasıl yapılıyor acaba
Canım benım karın ve bel ağrısı oluyo. Karnım ve belim sabah cok agrıyodu simdi geçti ara ara giriyorJannacım iğneden sonra belirti oldu mu sende? Benim kaşık batmalarım dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor randevum var çatladı mı diye bakacağız bakalı.
Aynen canım belli olur 6-7 güne7 gun sonra belli olur sanirim senin değil mi
Benim göğüs ağrım falan olmadı da acaba çatlamadı mı bu bizim yumurtalar dedimCanım benım karın ve bel ağrısı oluyo. Karnım ve belim sabah cok agrıyodu simdi geçti ara ara giriyor
Kuzum herkeste aynı belirti olmaz zaten sen kafanı rahat bırak oluruna varırBenim göğüs ağrım falan olmadı da acaba çatlamadı mı bu bizim yumurtalar dedim
Sonra düşündüm hamile olduğumu öğrendiğim dönemde beta artmıştı ama göğüs hassasiyeti olmamıştı ondan sonra rahatladım
Ben de cuma günü vuruldum bir şey yoktu ilk başta. bugün sağ kasigim ağrıyor, büyüyen yumurtalarım da sağ taraftaydi.A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun Allah bunu da söyletti ya
Ağrıması yunurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor ağrının en pik yapıp aniden söndüğü an çatlama anıBen de cuma günü vuruldum bir şey yoktu ilk başta. bugün sağ kasigim ağrıyor, büyüyen yumurtalarım da sağ taraftaydi.
Mervelerin kaderi herhalde benimde sağda büyüdü yumurtam ve catladıBen de cuma günü vuruldum bir şey yoktu ilk başta. bugün sağ kasigim ağrıyor, büyüyen yumurtalarım da sağ taraftaydi.
Benim bat 10 Aralık bugün benim de aşırı gaz vardı başka belirti yokDün baya gaz sancısı vardı. Bugün hiç bir belirti yok. 12 aralık bat
Benimde bat 10 aralık bendefr karın guruldaması, şişkik ve ara ara kasık ve belde sğrı var. Nezaman test yapacaksınızBenim bat 10 Aralık bugün benim de aşırı gaz vardı başka belirti yok
Hatta ayıptır söylemesi akşam üzeri aşırı karın ağrısı ile ishal oldum test yapmayacağım beklemeyi düşünüyorum hiç bir belirti yok şuan bel ağrısı falan hiç yok sen düşünüyorsun galiba patlat sabah bir test inşallah pozitif sonuç alırsınBenimde bat 10 aralık bendefr karın guruldaması, şişkik ve ara ara kasık ve belde sğrı var. Nezaman test yapacaksınız
Kuzu ben ilk olduğumda göbeğim, karnım ve kasığım çok ağrımıştı. Dediğin gibi namaza eğilip doğrulmak çok zor oluyordu. Birkaç güne hafifliyor ağrılar ama yine de ara ara hafif regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun Allah bunu da söyletti ya
Aslında ishal biraz da regl belirtisi, bağırsaklar hareketleniyor. Benim hep öyle oluyor. Umarım seninki gebeliğe işarettirHatta ayıptır söylemesi akşam üzeri aşırı karın ağrısı ile ishal oldum test yapmayacağım beklemeyi düşünüyorum hiç bir belirti yok şuan bel ağrısı falan hiç yok sen düşünüyorsun galiba patlat sabah bir test inşallah pozitif sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?