Jannacım iğneden sonra belirti oldu mu sende? Benim kaşık batmalarım dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor randevum var çatladı mı diye bakacağız bakalı.İnşallah canım ben 12.gün falan pozitif görürsem anca gider kan testi yaptırırım. Şimdilik idrar testiyle takip edeceğim artışını azalışını falan.
İnşallah bende olumlu bir sonuç alabilirim…
O zaman yumurtlama kuzu değerlendir bu 2 3 günüErken gebelik testin yok normal bi test vardi evde labquick ondan yaptm az once negatif
Bende kasıntı yok yanma da Yok geçen ay Krem akıntım vardı korkusuz mantar enfeksiyonu vardır diye korkuyorum bunu için de idrar testi yaparlar diye düşündüm amaVajinal mantarsa hayır. Bir cihaz var onu sokup cıkarıyor baska bir cihaza koyuyor incelemek için sonra değişik birşey. Bir de vajinal muane ediyor. Genelde vajinada peynir kesiği gibi seyler olur kasıntıyla. Bende vardı. Fitil ilaç ve kremlerle geçmisti.
Aşılama mı5.gün bugün canım
Bak tarihli atayım şimdi baya pahali ozaman daha popüler değildi kuzu aman yok kur falan denemem tobe dahaaa
Sogan dan nefret ettim sorma kiz yok hala gelmedi
Bu nedir acaba merak ettim sizin o dediğiniz karışım egricayir ballarinda var hiç baktınız miBak tarihli atayım şimdi baya pahali ozaman daha popüler değildi kuzu aman yok kur falan denemem tobe dahaaa
Canım bana pil gibi gelmedi özellikle ikinci attığın testte. Koyulaşma var ama pil değil gibi takip etmeye devam et bence. Pik olunca test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olması gerekiyormerhabalar kizlar
Bugun iki farkli ovulasyon testin de pik i gordum sonunda
yazilanlardan anladigim kadariyla 10-14 gun test yapmadan bekleyecegim degil mi
Yok yok degilimdir benimde boyle gecti gunlerim dun gece bi acikir gibi oldum kalkip tursu yedim bi guzel adet acikmasi bu onun sinyalleri kesinBen aslında her gün test yaptım ama normal kaset test önce gözle görmek bile zor olan çizgi vardı gün gün çok az belirmeye başladı bu arada çok akıntım oldu yani son 7 süt kadar beyaz değil ama şeffaf da değildi. Baş dönmesi halsizlik sürekli aç gibi hissettim mide yanması oldu son birkaç gece uyumakta zorlandım ateş basması oldu sürekli ağzımın tadı gelsin diye mandalina yerken buldum kendimi
Kimyasalda pihtidan cok bildigin et parcasi oluyor nasil anlatsam hani bebegin anne karninda esi var ya benekli resmen oyleydi ben pedden inceledim cunki ilk defa gordm oyle bisey pihti genelde oluyor hemen hemen herkeste kimisinde buyuk parca seklinde kiminde kucuk .. ama kimyasalda ben hep pihti atarken onda atmadim pozitif gormeyip doktora gitmesem belkide bilemicektim insallah kimyasal degildir gercekten o bile zorAçıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijama
Mfk karışımı canim daha popüler değilken ben fiyat sormuştum tesadüf sayfayı suat diye balcı yönetiyordu ozaman ucuzdu şuan baya zam yapmışlarBu nedir acaba merak ettim sizin o dediğiniz karışım egricayir ballarinda var hiç baktınız mi
Yaa hiç duymamıştım gerçekten o fiyatlar bile yüksekmiş ki suan tahmin bile edemiyorumMfk karışımı canim daha popüler değilken ben fiyat sormuştum tesadüf sayfayı suat diye balcı yönetiyordu ozaman ucuzdu şuan baya zam yapmışlaregricayir da güzel marka ben arifoglu kullanıyorum biraz daha uygun
Varsa ovu testi yapın benceArkadaşlar merhaba. Beyaz sümüksü bir akıntım var ama adet tarihime 2 gün var göğüslerimde de hassasiyet var. Acaba yumurtluyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?