Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Jannacım iğneden sonra belirti oldu mu sende? Benim kaşık batmalarım dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor randevum var çatladı mı diye bakacağız bakalı.

Bende kasıntı yok yanma da Yok geçen ay Krem akıntım vardı korkusuz mantar enfeksiyonu vardır diye korkuyorum bunu için de idrar testi yaparlar diye düşündüm ama

Kızlar , selam bu değerle yarın ultrasyona girsem kese görünür mü

Eklentiler

• 63E495E9-C85E-46BF-9912-FD271DFE8A2D.png
    239,3 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba kızlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Yarın regli olmam gereken gün. Normalde benim göğüslerimde 1 hafta öncesinden göğüslerimde ağrı hassaslık olur hala göğüslerimde ağrı yok. Karnımda regli ağrısı yok. Fakat demin tuvaletimi yaptıktan sonra açık kahverengi leke geldi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Normalde regli öncesi lekem olmaz . 2 gündür de belim de ağrı var. Test yapacağım ama psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi çünkü ilk kez bu ay denedik eşimle. Ben bu ay vajinusmusu yendim. Endişelenmeli miyim? Yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

merhabalar kizlar
Bugun iki farkli ovulasyon testin de pik i gordum sonunda

yazilanlardan anladigim kadariyla 10-14 gun test yapmadan bekleyecegim degil mi

Eklentiler

• 37B50587-83AE-4713-A6E9-A828082294FB.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 96
  • 29D375FA-7C8A-4A03-A256-984C57D249CD.jpeg
    187,3 KB · Görüntüleme: 95
Bak tarihli atayım şimdi baya pahali ozaman daha popüler değildi kuzu aman yok kur falan denemem tobe dahaaa

Eklentiler

• Screenshot_20211205-191322.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 97
merhabalar kizlar
Bugun iki farkli ovulasyon testin de pik i gordum sonunda

yazilanlardan anladigim kadariyla 10-14 gun test yapmadan bekleyecegim degil mi
Canım bana pil gibi gelmedi özellikle ikinci attığın testte. Koyulaşma var ama pil değil gibi takip etmeye devam et bence. Pik olunca test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olması gerekiyor

Yok yok degilimdir benimde boyle gecti gunlerim dun gece bi acikir gibi oldum kalkip tursu yedim bi guzel adet acikmasi bu onun sinyalleri kesin

Açıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijama
Kimyasalda pihtidan cok bildigin et parcasi oluyor nasil anlatsam hani bebegin anne karninda esi var ya benekli resmen oyleydi ben pedden inceledim cunki ilk defa gordm oyle bisey pihti genelde oluyor hemen hemen herkeste kimisinde buyuk parca seklinde kiminde kucuk .. ama kimyasalda ben hep pihti atarken onda atmadim pozitif gormeyip doktora gitmesem belkide bilemicektim insallah kimyasal degildir gercekten o bile zor

Arkadaşlar merhaba. Beyaz sümüksü bir akıntım var ama adet tarihime 2 gün var göğüslerimde de hassasiyet var. Acaba yumurtluyor muyum?

Bu nedir acaba merak ettim sizin o dediğiniz karışım egricayir ballarinda var hiç baktınız mi
Mfk karışımı canim daha popüler değilken ben fiyat sormuştum tesadüf sayfayı suat diye balcı yönetiyordu ozaman ucuzdu şuan baya zam yapmışlar egricayir da güzel marka ben arifoglu kullanıyorum biraz daha uygun

Yaa hiç duymamıştım gerçekten o fiyatlar bile yüksekmiş ki suan tahmin bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…