- 23 Mart 2019
- 1.643
- 2.907
- Konu Sahibi Aysaysbaby
- #1.121
İlaçların çoğunu toplu yazmıştı ama biz parti parti getirttik.Herkes tüp bebek yaptırmıyor o iğnelerin belirli ısıda kalması gerekiyor.Eczanalerin bir çoğu da ellerinde ilaç kalmasın diye stok yapmıyorlar.Satılan iğneleri eczaneler geri almıyor.Herkes doğru koşullarda saklamaya dikkat etmiyor.Bu da eczacılar için riskli bir şey olduğu için iade almadıklarını söylemişti.Mesala bana 20 tane iğne yazmıştı onların hepsini almadık ki dolapta saklanmasına gerek olmayan iğnelerdi.Pazartesi -salı-çarşamba günü için getiriyorlardı.Çarşamba doktora gittiğimde tekrar aynı iğnelere devam edeceksem hastaneden çıkınca hemen Whatsapptan kalfaya yazıyordum cumaya kadar bu kadar ilaç getirtin diye onlarda ecza deposunu arayıp o kadar getirtiyorlardı.Mesala çatlama iğnesi bir tane yazmışlardı onu almıştık keşke almasaymışım.opu öncesi hormonlarım çok uyarıldığı için başka iğne yazdılar o iğne elimde kaldı.Eğer hamile kalırsam o iğneyi hastaneye bırakacağım.ihtiyacı olan hastalara versinler.Sonradan yazdıkları çatlatma iğnesinin içinde 7 iğne vardı.2 tanesini kullandım değerlerini hastaneye bıraktım.Eczanede hazir olmuyor mu ilaclar? Önden sipariş mi gerekli ? ilaç aldığınızda sonraki günlerinkini ayirtiyor muydunuz