Benim hikayem
37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.
1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.
41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.
Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.
Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.
Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.