Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar hepinize genel bi soru iğnelerle beraber folik asit kullanıyor musunuz ilk gittiğimde başla kullanmaya dedi sonra bırak demedi bende hala içiyorum doktora da sormayı unuttum

Evet idrar açıksa çıkmayabilir bir de herkesin erken tutunmuyor o yüzden idrara hemen yansımayanilir moralini bozma zaten test gününde az kalmış en doğrusu kanda belli olur

Bende 9.günüm erken gebelik testi yaptım ama idrarım rengi açıktı su gibi ondan mı bilmiyorum hiç bi çizgi çıkmadı kötü etkiledi beni teselli olup ctesi test günüme sabretmem gerek
Evet idrar açıksa çıkmayabilir bir de herkesin erken tutunmuyor o yüzden idrara hemen yansımayanilir moralini bozma zaten test gününde az kalmış en doğrusu kanda belli olur
evet inşallah öyledir bide 4.embriyosu 5-6 günde tutunur demişti doktor Yani tutunmuş olsa bile 3 gün Sonra Îdrarda çıkarmı ki en iyisi ben bu yaptığım testi unutayım

Allah yardımcın olsun hangi igne kaç doz kullanacaksınız bende bugün başlıyorum.
amin canım gonal f 225 le başladık 4 gün bu doz cuma yine ayarlama yapacaklar bakalım. Seninki de hayırlı olsun. Beraber zamanlarımız aynı anda olucaz herşeyi

Her gün aynı saatte vurulmaya dikkat et canım
etmem mi bu 4. Ya benim

Kızlar hepinize genel bi soru iğnelerle beraber folik asit kullanıyor musunuz ilk gittiğimde başla kullanmaya dedi sonra bırak demedi bende hala içiyorum doktora da sormayı unuttum
Ben kullanıyorum o devam dedi doktor yalnız bebek aspirini kullanıyordum onu bırak dediler opu olacağı İçin ben gonal f 300 le başladım sonuç geldi e2 sormadım onu 300 le devam dediler birde Cetrotıde 0.25 mg başladım Bugün 3 günde onu kullanıcam cumratesi yine tahlil ve kontrol var dendi

Şimdi kızlar size bi soru gonal f 450 den kaç cc çıkıyor 225 benim doz 2 günde bitecek mi yani sanki biraz fazla çıkıcak gibi bugün kalanı yapacam ama anlayamadım. Daha öncekilerde farklıydı iğnem. Birde daha öncekilerde kocama hep antibiyotik vermişlerdi bunda vermediler size verdiler mi

Kızlar selam. Ben 2017 eylülde düşük yaptım. Sonraki denemelerimizde başarılı olamadık. Yaş ilerlemeden tüp yapalım dedik. Bu ay düşünüyoruz. Ama nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Devlet desgeği alıyor musunuz? Fiyatlar nedir ve ne zaman dr gidilecek? Hastalığın 1. Günü mü? Eşim ve gereken tüm tahlilleri yaptırdık sorun yok bekleyin diyor jinekoloğum. Ama ben kafaya koydum tüp lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.

Adetinin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor. Senin ya da eşinin yaşayan çocuğu yoksa devlette hakkın var ever kullanabilirsin. Devlet desteği almazsan da 10000 le 15000 gibi fiyatlardan bahsediliyor hep. Benim üniversite hastanesi 7 8 bin gibi bişeye malolacak gibi duruyor

Teşekkür ederim. Çokmuş ama ya.
İkimizin de çocuğu yok. Devletten destek almak içi devlette mi yaptırmak gerek ki?

İkimizin de çocuğu yok. Devletten destek almak içi devlette mi yaptırmak gerek ki?
Yani evet devlette yaptırmak gerek en azından ben haklarımı öyle kullandım.Nerde yaşıyorsun. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım halada aynı yerdeyim. Laboratuar falan çok iyi Benim gittiğim yerde hemşireler hatta şuan doktorum bile gayet iyi ilgili. Ama tüp bebekte eses olay bence kesinlikle embriyolog ve ben 5 yıl sonra tekrar bi dünya yolu o embriyolog için gidiyorum

Şırıngalı olanı kullanıyorsun sanırım benimki de ondan birazcık artıyo tam sıfıra sıfır gitmiyo yani 35 gibi bişey arttı benim de

Eğer anlaşmalı merkezler varsa onlarda yapıyorlar devlet te yaptırman şart değil ama heryerin anlaşması Yok birde eğer değişmedi ise 3 yıl evli olma şartı birde 3 defa aşılama yapılması gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…