• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Eşimde sorun vardı benim amhye bakılmadı hiç heralde bilmiyorum yani ilk denememiz de tuttu bende şaşkınım hiç ihtimal vermiyodum hala da inanmakta zorluk çekiyorum kalp atışını duymadan da sevinemicem sanırım özelde yaptırdım ben ankara hrsde yaptırdım ama doktorum orda değil orayla anlaşmalı çalılıyo önder koç vallahi ohss olmam dışında çok memnun kaldım ben hüzünlü bi şekilde tutar mı ilk ya falan dedim tutar tutar ben zaten bi hastamı iki kere görmeyi sevmem falan demişti şakayla karışık vallahi adam haklı çıktı şimdilik en azından tuttu bu bile benim için bir mucize
cok.svndm.cnm. allah nazarlardan korusun. saglikla.kucagina.al evladini. rabbim.bizleride gorsun.ins..bizlerede nasip olsn. doktorun.demekki isi bilen.biri. bende izmirdeyim

cok.svndm.cnm. allah nazarlardan korusun. saglikla.kucagina.al evladini. rabbim.bizleride gorsun.ins..bizlerede nasip olsn. doktorun.demekki isi bilen.biri. bende izmirdeyim
Vallahi Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın para almak için önemsemeden yapanlar var benim transferim yaklaşık 20dakika sürdü ben kıpırdadım hep canım çok acıdı istediğim yere koyamıyorum bak tutunamaz sık dişini dedi bana hep ondan mı neyden bilmiyorum bende ilk denemem olduğu için çok cahilim aslında bu konuda yanlış bişey de söylemek istemiyorum ben meryem suresi okudum transfer boyunca tavsiye ederim insanın içi ferahlıyo türçe mealini de oku ben okurken hep ağlıyodum Allah o kadar büyük ki çok kudretli o kadar kolay ki evlat vermesi vermiyosa vardır bir bildiği biz istemekten vazgeçmeyelim yeter

Vallahi Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın para almak için önemsemeden yapanlar var benim transferim yaklaşık 20dakika sürdü ben kıpırdadım hep canım çok acıdı istediğim yere koyamıyorum bak tutunamaz sık dişini dedi bana hep ondan mı neyden bilmiyorum bende ilk denemem olduğu için çok cahilim aslında bu konuda yanlış bişey de söylemek istemiyorum ben meryem suresi okudum transfer boyunca tavsiye ederim insanın içi ferahlıyo türçe mealini de oku ben okurken hep ağlıyodum Allah o kadar büyük ki çok kudretli o kadar kolay ki evlat vermesi vermiyosa vardır bir bildiği biz istemekten vazgeçmeyelim yeter
Kesinlikle katılıyorum aminnn....

Anladım canım. Normalde betahcg 1500 olunca kese görünüyormuş. Kalp atışıyla beraber olsun diye öyle çağırıyorlar sanırım
Normalde öyle 1500 olunca çağırıyorlar mıs benim 1hafta önce değerim 985 çıkmıştı doktor bir hafta sonra baktır keseye Dedi doktorum uzakta olduğu icin oturduğum yerde baktırdım bakan doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım Dedi kendi doktorum da iki hafta sonra kalp atışına baktır Dedi şimdi kafam karıştı hangisini dinlesem bilemedim yani henüz kalp atışını duyamadım erkenmıs daha ultrasonda bakan doktor 5.5 haftalık daha Dedi

Normalde öyle 1500 olunca çağırıyorlar mıs benim 1hafta önce değerim 985 çıkmıştı doktor bir hafta sonra baktır keseye Dedi doktorum uzakta olduğu icin oturduğum yerde baktırdım bakan doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım Dedi kendi doktorum da iki hafta sonra kalp atışına baktır Dedi şimdi kafam karıştı hangisini dinlesem bilemedim yani henüz kalp atışını duyamadım erkenmıs daha ultrasonda bakan doktor 5.5 haftalık daha Dedi
Valla kuzum benim doktor da uzakta. Bulunduğum yerde bir doktor bulup onda takibe devam edeceğim artık.takip eden doktor ne derse ona göre kontrole gideriz artık

Ooooo maşallah kızlar baya gebelik haberi alınmış topikte ben bazı nedenlerden dolayı Ne zmandir kkya giremiyordum hayrli olsun hepimzin bebisleri gözünüz aydin canlarim benmde bugün transferimin 7 günü daha test yapmadm
Aabende seni merak ediyordum hadi hayırlı olsun test icin ben 2 gun daha bekle göğsen hocada tedavi olmak istiyordun ne yaptın nerede tedavi gordun?

Aabende seni merak ediyordum hadi hayırlı olsun test icin ben 2 gun daha bekle göğsen hocada tedavi olmak istiyordun ne yaptın nerede tedavi gordun?
Canm malesf il dışından ankaraya gidecktm göğsen hocaya bazen sebeplerden dolayi ankaraya gidemedim istanbulda tedavi gördüm

Gittiğim hastane yarın icn kan testi yaptr ddi oyüzden canm sen nasılsın nasıl geciyo
Hayırlısı olsun inş güzel haberler verirsin bizlere .. A öyle dedilerse yaptır tabi..İyi benimde çok şükür..İnş buradan herkes sorunsuz sağlıkla evlatlarını kucaklarina aldıkları haberlerini verir amin..

Back