- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
5.5haftalık Dedi canım doktor senin kese gorulmüsmüydu seninki kaç mm çıkmıştı ilk kontrol deCanım hayırlı olsun kaç haftalık tam olarak bebişin bende boyutlarını merak ediyordum iyi denk geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.5haftalık Dedi canım doktor senin kese gorulmüsmüydu seninki kaç mm çıkmıştı ilk kontrol deCanım hayırlı olsun kaç haftalık tam olarak bebişin bende boyutlarını merak ediyordum iyi denk geldi
Benimde ikiz biri 5haftalık biri 4+5 yani iki gün geriden geliyo büyük olan 9.86 küçük olan 7.985.5haftalık Dedi canım doktor senin kese gorulmüsmüydu seninki kaç mm çıkmıştı ilk kontrol de
Ay ne güzel hadi hayırlısı olsun insallah benimde iki embriyo koyulmuştu ama tek kese görüldü bende tek istiyordum zaten bu arada benim yumurtalıklarım hala şiş miş bakan doktor neredeyse rahim büyüklüğünde yumurtalıkların Dedi kendi doktorum a bildirdim bakalım haber beklıyorum bu arada sen ne durumdasın hala hastahane de misinBenimde ikiz biri 5haftalık biri 4+5 yani iki gün geriden geliyo büyük olan 9.86 küçük olan 7.98
cok sukur cnm gordum bende ama boyutunu olcmedi. Hayirli olsun senindeKızlar şükürler olsun bugün kesemizi gördük 8.5 mm lik kese boyutu çok mutluyum darısı bütün isteyenlerin basına hilal1907 canım sen ne yaptın gittin mi sende kese kontrolüne
Sağol canım seninki de hayırlı olsun boyutu ultrason kagıdında alt ta kösede yazıyor bak istersencok sukur cnm gordum bende ama boyutunu olcmedi. Hayirli olsun seninde
cok sukur cnm gordum bende ama boyutunu olcmedi. Hayirli olsun seninde
Benimkinde yazmiyo sanirim cnm. Olcmek icin hic oynqmadi cihazla yani. Bak atim fotosunuSağol canım seninki de hayırlı olsun boyutu ultrason kagıdında alt ta kösede yazıyor bak istersen
amiiin insallah cnmmHayirli olsun çok guzel bir duygu rabbim devamını getirir insallah hepimizin.
Hadi gözün aydın canım... çok sevindim maşallahKızlar şükürler olsun bugün kesemizi gördük 8.5 mm lik kese boyutu çok mutluyum darısı bütün isteyenlerin basına hilal1907 canım sen ne yaptın gittin mi sende kese kontrolüne
Hadi gözün aydın canım... Rabbim tamamına erdirsin ... darısı başımızacok sukur cnm gordum bende ama boyutunu olcmedi. Hayirli olsun seninde
sagol cnmm rabbim herkese yasatsin insallahh.Hadi gözün aydın canım... Rabbim tamamına erdirsin ... darısı başımıza
Bende dün çıktım hastaneden tam iyileşmedim ama karnım hala şiş bide ikiz iki kat zorluyo bide bugün karın ağrım başladı bildiğin karnım ağrıyo kasıklarım falan değil çok garip geldi en son ilk okulda falan karnım ağrımıştı heralde sende de var mı böyle bir durumAy ne güzel hadi hayırlısı olsun insallah benimde iki embriyo koyulmuştu ama tek kese görüldü bende tek istiyordum zaten bu arada benim yumurtalıklarım hala şiş miş bakan doktor neredeyse rahim büyüklüğünde yumurtalıkların Dedi kendi doktorum a bildirdim bakalım haber beklıyorum bu arada sen ne durumdasın hala hastahane de misin
Yok canım bende Suan göğüs hassasiyeti disinda bisey yok ama bugün akşam iki defa sol kaşığıma aniden bacak saplanır gibi oldu insallah normaldirBende dün çıktım hastaneden tam iyileşmedim ama karnım hala şiş bide ikiz iki kat zorluyo bide bugün karın ağrım başladı bildiğin karnım ağrıyo kasıklarım falan değil çok garip geldi en son ilk okulda falan karnım ağrımıştı heralde sende de var mı böyle bir durum
Ay massallah ne güzelBunlarda benimkiler uzaylı gibiler
ay yerim masallah. rabbim sizi ve minikleri nazardan korusun. bizede dua edin. bende nisanda tup bebege baslicam. tansferi sizmi iki tanenistedinizBunlarda benimkiler uzaylı gibiler
Hayır doktorum öyle istedi bir orta bir iyi kalite dedi iyiyi desteklesin diye koyuyorum dedi ama şansıma ikisi de tuttu seninde gönlüne göre olur inşallahay yerim masallah. rabbim sizi ve minikleri nazardan korusun. bizede dua edin. bende nisanda tup bebege baslicam. tansferi sizmi iki tanenistediniz
Sol kasık ağrısı normal diye biliyorum yerleşmeye çalışıyo minnoşunYok canım bende Suan göğüs hassasiyeti disinda bisey yok ama bugün akşam iki defa sol kaşığıma aniden bacak saplanır gibi oldu insallah normaldir
Canım 12.gün test sonucundan kaç gün sonra kese için çağırdılar acabaAy massallah ne güzel
ah cnm ins. ozldemi yptrdnz. amh degeriniz kacti. sorun.neydi acabaHayır doktorum öyle istedi bir orta bir iyi kalite dedi iyiyi desteklesin diye koyuyorum dedi ama şansıma ikisi de tuttu seninde gönlüne göre olur inşallah
Eşimde sorun vardı benim amhye bakılmadı hiç heralde bilmiyorum yani ilk denememiz de tuttu bende şaşkınım hiç ihtimal vermiyodum hala da inanmakta zorluk çekiyorum kalp atışını duymadan da sevinemicem sanırım özelde yaptırdım ben ankara hrsde yaptırdım ama doktorum orda değil orayla anlaşmalı çalılıyo önder koç vallahi ohss olmam dışında çok memnun kaldım ben hüzünlü bi şekilde tutar mı ilk ya falan dedim tutar tutar ben zaten bi hastamı iki kere görmeyi sevmem falan demişti şakayla karışık vallahi adam haklı çıktı şimdilik en azından tuttu bu bile benim için bir mucizeah cnm ins. ozldemi yptrdnz. amh degeriniz kacti. sorun.neydi acaba