• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Merhaba aralik anneleri ben de geldim Allahima şükürler olsun ... Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah bebeklerimizi:anneadayı::anne::KK46::KK46::nazar:

Kan sonuçlarım çıktı ama betahcg çıkmadıııı makinede arıza varmışş inanmıyorumyaaa şimdi özel hastaneye geldim orada kan vericem tekrarr bebeğim naz yapıyor bana:)

Merhaba arkadaşlarr,bende aralık ayı annesi adayıyım aranıza katılmak istiyorum:KK25: bizim için bebeğimiz bir mucize olarak geldi bize, Ben 7 yıllık evliyim evliliğimin ilk 5 yılında 4 aşılama denedik olmadı sonra tüp bebek yapmaya karar verdik ve ikizlere hamile kaldım iki kızım var çok şükür şuan 21 aylıklar, Geçen ay kasık ağrılarımdan dolayı dr a gittim sağ tarafımda kist olduğunu adetimin 3.günü gelmem gerektiğini ve tedaviye o zaman başlıyacağımızı söyledi( buarada eşimle korunmuyorduk nasılsa olmuyor diye) ve adet günüm geldi adet olmadım ama aşırı derecede kasık ve bel ağrılarım oldu ,hep kistten dolayı olmuyorum diye düşündüm 3gün 4 gün 5 gün derken yine adet olmadım ve içimden hep bi adet görsemde tedavi olsam diyordum bir baktım 6 gün geçti günüm. kıs kardeşimin ısrarıyla gebelik testi yaptım ve pozitifti sonuç:KK68:gözlerime inanamadım sevinçten ağladım ve şunu öğrendim ki herşey unutmakla başlıyor evet çok zor bebek isteyipte aklından o kahrolası soruları çıkarmak. ama inanın kafa rahat olunca takmayınca demekki oluyormuş sitres özenmek başlı başına engelmiş arkadaşlar bebek isteyen arkadaşlara tavsiyem elinizden geldiğince oluruna bırakın (çok zor bu biliyorum:KK16:) ama inanın daha olumlu olucaktır. bende 1 gün önce 4+3 günlükken dr a gittim ve dr bebek şimdi görünmez ama yinede bir bakalım dedi baktı ve keseyi gördük çok şükür ,yarın kan sonuçlarım çıkıcak bhcg kaç henüz bir bilgim yok merakla bekliyorum. buradan bütün hamişlere hayırlı olsun diyorum bebek isteyenlerede mevlam tez zamanda nasip etsin inşanlahh :KK46::anneadayı: biraz uzun oldu kızlar ama ümit vermek istedim umarım sıkmamışımdır sizlerio_O
hayırlı olsun hoş geldin aramıza :) hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Miniğin kalp atışını bugün duydum çok şükür :) Allahım nasıl bir duygu tarif edilemez kızlar. Gözyailarımı tutamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sonuna kadar sorunsuz geçirelim hamileliğimizi hepimiz

Karından bakıldı canım, vajinal ultrason daha hiç olmadım öğrendiğimden beri

Bende bugün 6+3 oldum..Sabah doktora gittim vajinal ultrasondan baktı ve kalp atışını duydum çok şükür ama muayeneden kalkar kalkmaz kahverengi kanamam oldu..Sevinemedim bile kalp atışlarına:( Mecbur kalmadıkca vajinal ultrason yaptırmam bir daha..Dua edin arkadaşlar birşey olmamıştır inşallah bebeğime:(

Bende bugün 6+3 oldum..Sabah doktora gittim vajinal ultrasondan baktı ve kalp atışını duydum çok şükür ama muayeneden kalkar kalkmaz kahverengi kanamam oldu..Sevinemedim bile kalp atışlarına:KK43: Mecbur kalmadıkca vajinal ultrason yaptırmam bir daha..Dua edin arkadaşlar birşey olmamıştır inşallah bebeğime:KK43:

Merhaba cnm, telaş yapma hamilelik döneminde rahim yumuşuyor ve daha hassas oluyor. Büyük ihtimal kılcal damar denk gelmiştir ondan olmuştur. Bu bazen ilişkiden sonrada olabiliyor. Eğer lekelenme şeklinde geliyorsa pembemsi /kahve renk gibi ve taze kan gibi kirmizi gelip artmiyorsa, bununla beraber agrin olmuyorsa korkma;)
büyük ihtimal yarına geçer inşallah

Merhaba cnm, telaş yapma hamilelik döneminde rahim yumuşuyor ve daha hassas oluyor. Büyük ihtimal kılcal damar denk gelmiştir ondan olmuştur. Bu bazen ilişkiden sonrada olabiliyor. Eğer lekelenme şeklinde geliyorsa pembemsi /kahve renk gibi ve taze kan gibi kirmizi gelip artmiyorsa, bununla beraber agrin olmuyorsa korkma:KK66:
büyük ihtimal yarına geçer inşallah

İnşallah canım çok teşekkürler pozitif cümlelerin için..Güzel düşünelim güzel haberler alalım hepimiz inşallah:)

İnşallah canım çok teşekkürler pozitif cümlelerin için..Güzel düşünelim güzel haberler alalım hepimiz inşallah:)

Aynen öyle canım ;) başımdan geçti benimde, seni çok iyi anlıyorum şuan ve araştırdım oradan biliyorum, ertesi gün birsey gelmemişti.

Back