- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.961
Aynen canm bu arada sen daha şanslısın eşin kupurdatmıyo kahvaltını dahi hazırlıyormuş bizimki birde dün yemeği beğenmedi normalde çalışıyorum ama 2gün rapor aldm Allah'ım yardım eder inşallah çünkü her ay her ay raporda alamam yani birdaha aşılama yaptırsam Yüzüm olmazİnşallah canımda bende fazla umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklıgı oluyo :)
Inşallah canm ya Hayırlısı olsun ben daha önce daha kolay hamile kalabiliyordm ama düşüyordu düşükten dolayı doktora bi bulaştım Ogün bugündür her ay doktordayım :)yok kız benim aşılama filan yok. bu ay tüp bebeğe başlanacaktı aksilik oldu öbür aya kaldı. benim doktorum da yumurta ve çatlatma iğnesi ile gel bi deneyelim bakalım dedi ama benim sorunum adamı kıstırmak. adamı kıstırabilsem iğnesiz de olacak işim
Allah yüzümüze bakar inşallah canım, sende haklısın hayırlısı olsunAynen canm bu arada sen daha şanslısın eşin kupurdatmıyo kahvaltını dahi hazırlıyormuş bizimki birde dün yemeği beğenmedi normalde çalışıyorum ama 2gün rapor aldm Allah'ım yardım eder inşallah çünkü her ay her ay raporda alamam yani birdaha aşılama yaptırsam Yüzüm olmaz
herşeyin hayırlısı olsunn canımm inşallah bi sorun çıkmazBugun hastaneye gidecegim bakalim ne diyecekler bende ertelemek istemiyorum zaten hayırlısi olsun insaallah Canim
canımm sen denizlide hangi doktora gidiyosunnCanım ben Denizlideyim zaten ilaçların parasını da ödedik çok teşekkür ederim.
Bilmiyorumki canım istersen dene bi ben bi dua buldum cuma günü 1000 defa zikreden kişi her istedigine kavuşurmuş öyle yazıyor " Ya Veliyyü,Ya Allah " dua , Allahım bizim duamızıda kabul eder inşallahKızlar Ananas tutunmayı kolaylaştırıyomuş biliyorsunuzdur gerçi ben her ay yiyorm Döllenme haftası ama bi işe yaramadı bu ayda yesem mi ki kararsızım bundan önceki 3çatlatma iğnesinden sonraki süreçte ihmal etmedim ama tam tersi 6aydır bi gebelik olmadı
Evet ben transfer yapıldığı günden beri 5 kiloya yakın ananas yedim hala da yiyorum :)Kızlar Ananas tutunmayı kolaylaştırıyomuş biliyorsunuzdur gerçi ben her ay yiyorm Döllenme haftası ama bi işe yaramadı bu ayda yesem mi ki kararsızım bundan önceki 3çatlatma iğnesinden sonraki süreçte ihmal etmedim ama tam tersi 6aydır bi gebelik olmadı
Inşallah canm ya Hayırlısı olsun ben daha önce daha kolay hamile kalabiliyordm ama düşüyordu düşükten dolayı doktora bi bulaştım Ogün bugündür her ay doktordayım :)
hayırlısı olsunn canımmm müjdeli haberlerle İNŞALLAHHHKizlar bugün son gün yarın test günüm :)
sağol canım. Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. benim yaşım müsait olsa normal yolla denerim ama dediğim gibi hem yaşımız var hem de eşimi kıstırmak zor oluyo. kendimi histerik hatunlar gibi hissediyorum. hani bi kürk giyer paat diye adamın önünde kürkü atar ya o misal
hadi bakalımmm çok iyi sabrediyosun valla :) :) normalde adet tarihin nezamansonn 3 günn
Erkan Alataşa gidiyorum sen kime gidiyorsun?aşılamanı nerede yaptırdın?canımm sen denizlide hangi doktora gidiyosunn
bende denizlideyim
aslında hiçde sabredemiyorumm canımmhadi bakalımmm çok iyi sabrediyosun valla :) :) normalde adet tarihin nezaman
benn varımm canımmkızlaar bu gün aşılamamın 9. günü sabah idrar testi yaptım ve tabiki de bişey çıkmadıyarın ve öbür gün de benim normal adet günlerim.. bakalım ne olacak bazen hafif adet sancısı gibi oluyo geçiyo. çok korkuyorum adet olcam diye aşılamasının 9. gününde olan var mı?? belirtileriniz nelerr bende hiç bi belirti de yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?