• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kızlaar bu gün aşılamamın 9. günü sabah idrar testi yaptım ve tabiki de bişey çıkmadı :KK12: yarın ve öbür gün de benim normal adet günlerim.. bakalım ne olacak :confused: bazen hafif adet sancısı gibi oluyo geçiyo. çok korkuyorum adet olcam diyeo_O aşılamasının 9. gününde olan var mı?? belirtileriniz nelerr bende hiç bi belirti de yookk:KK43:
belim kasığımdan daha çok ağrıyo canımm benimde bugün 9.günüm p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum Allah işi karışmazsa
çok heyecanlı inşallah Rabbim pozitifi görmeyi nasip eder :KK68:

ben test yaptııım çıkmadıı, belirtim de yook napıcam, sende bi belirti var mı canım?? testi ne zaman yaptırıyosun
canım senin yerinde olsam hiçç test yapmazdım idrarda geç belli oluyo 3 gün daha bekle kanda baktır bence üzülmek içinde sevinmek içinde daha erken diye düşünüyorum

bende MEHMET GENCERE gidiyorummm canımm aşılamamıda kebndisi yaptı özel egede....
senin doktorunu hiç duymadım hangi hastanede
paü de prof. öğretim üyesi,üniversitede hasta muayene etmiyor,muayenehanesine gidiyorum,tahlilleri onun adı ile paü de yaptırıyorum,sanırın cerrahi has. ile anlaşması var,operasyonları orada yapıyor,benim histeroskopiyide cerrahide yaptı.
umarım aşılaman tutar ve bebeğini kucağına alırsın.

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...

demek olyor ki şuan 11 bebişli bi annesin :)))

paü de prof. öğretim üyesi,üniversitede hasta muayene etmiyor,muayenehanesine gidiyorum,tahlilleri onun adı ile paü de yaptırıyorum,sanırın cerrahi has. ile anlaşması var,operasyonları orada yapıyor,benim histeroskopiyide cerrahide yaptı.
anladım canımm o kadar çok doktor ismi söylüyoki çevremdeki insanlar falan insanın kafada kalmıyo isimleri

canımm ilaçlarını ARCA ECZANESİnden alabilirsin...normal dışardaki fiyatlardan çok daha uygunn

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...
Hayırlısı olsun bakarsın ikizlerin olur

belim kasığımdan daha çok ağrıyo canımm benimde bugün 9.günüm p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum Allah işi karışmazsa
çok heyecanlı inşallah Rabbim pozitifi görmeyi nasip eder :KK68:
kasık falan hiç yok bende göğüste sönük balon gibi hiç bişe yok. sadece evet belim ağrıyo hatta sırtım bile ağrıyo da benim aradığım kasık ağrısı göğüs falan.. yok :(( arada bir minik bir sökülme ağrısı gibi karnım ağrıyo aha olcam galiba diyorum ama olmadı daha.. testte çıkmayacağını biliyodum o yüzden üzülmedim. bekliyorum.. pzt test günüm ama zaten o zamana kadar adet olmazsam ben teste gerek kalmadan anlarım ki bu işi :)) 26 -27 günde adet oluyorum yarın 26. Hayırlısı pozitifse de çok sevinmemek negatifse de çok üzülmemek lazım ama inşaallah pozitifi görürüz canım:KK9:

anladım canımm o kadar çok doktor ismi söylüyoki çevremdeki insanlar falan insanın kafada kalmıyo isimleri

canımm ilaçlarını ARCA ECZANESİnden alabilirsin...normal dışardaki fiyatlardan çok daha uygunn
Teşekkürler ben de bir ecza deposundan uyguna aldım

ben:KK43: ilkinde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım yine öyle olur heralde :KK43:

Ben korkuyorum biliyormusun Allah bana inşallah o gücü verir de hamile kaldığımda bırakırım. Ya bırakamazsam oofff içler acısı... Şimdiden onu düşünüyorum sonra diyorum içimde bi canlı var o kadar vicdansız olamam heralde...

ben:KK43: ilkinde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım yine öyle olur heralde :KK43:
ayyy kızlar yapmayın gözünüzü seveyim. ben bıraktım 2 ay önce. hiç bırakamam sanıyodum. nolur yapmayın bi yandan iğneler yapıp yalvarıp yakarıp bir yandan hal dilinizle resmen olmasın demiş gibi oluyosunuz ben öyle düşünmüştüm. kendimi mal gibi hissettim hem doktor doktor geziyorum iğneler ilaçlar hem de sigara içiyorum ne saçma bi insanım dedim ve bıraktım eşim de içiyodu aynı gün bıraktık 2 ayı gçeti galiba ne aklımıza geliyo ne canımız istiyo.. Allaha her gün şükrediyorum o illeti bıraktım diye. geri döndürmesin Rabbim.

melike2222
bu arada madem denizlidesin kan tahlilini yaptıracağında aile hekimine kanı ver barkot numarası ile inşallah müjdeli haberi ben vereyim sana(halk sağ da çalışıyorum aile hekimlerinin tüm kanları bizim lab da yapılıyor)

kasık falan hiç yok bende göğüste sönük balon gibi hiç bişe yok. sadece evet belim ağrıyo hatta sırtım bile ağrıyo da benim aradığım kasık ağrısı göğüs falan.. yok :KK43:( arada bir minik bir sökülme ağrısı gibi karnım ağrıyo aha olcam galiba diyorum ama olmadı daha.. testte çıkmayacağını biliyodum o yüzden üzülmedim. bekliyorum.. pzt test günüm ama zaten o zamana kadar adet olmazsam ben teste gerek kalmadan anlarım ki bu işi :)) 26 -27 günde adet oluyorum yarın 26. Hayırlısı pozitifse de çok sevinmemek negatifse de çok üzülmemek lazım ama inşaallah pozitifi görürüz canım:KK9:
inşallah canımm benimm yaa ama adet ağrısıyla hamilelik ağrıları aynı diyolar o yüzden belirti olsada endişeliyim olmasada :confused:

kızlar selam aşılama gününü de sayarsam 12.günüm.Dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
pzrt kan verecem, sizce hala şansım var mı benim ümidim kalmadı...

Back