• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
İNŞALLAH CANIM, senin pkoya meyilli olduğun için çoook sayıda yumurtan olacak zaten göreceksin, inşallah birçoğu döllenecek, en güzeli seçilecek, sonra sana tutunacak veeee Allahın izniyle en mutlu sen olacaksın :)

Ayy canimmm ne guzel seyler soyluyorsun insallah ;) benim ilk asilama denememde hani iptal olan gunde 75lik fostomonla 2 yumos gelismisti. Asilama yaptirdigim ay ise yine hunde 75lik fostimon ama oncesinde 10 tane letu ile toplam 6 eriskin yumurta olmustu. Bu ay dr um letu vermedi gerek yok dedi. Ama fostimonu 150lik verdi. Bize 5-6 yumurta yeter yeterki saglikli olsun dedi ama ben her ihtimale karsi dondurmayi da dusundugumden daha cok comcok olsun istiyorum.hayirlisi. Simdi kulagim aksam 6ya dek gelecek guzel haberde hadi insallah ;) ama ne oldu bu ay biliomusun? Hani ohh tamam tupse bu is tamam fikrimi tamamen kaybettim. Esim ben notrum dio. Olabilir de olmayabilir de dio asilamada cok heveslebmistik olmayabilio dio. Bense ne yazik ki negatifim. Tup de olsa sanki olumlu sonuc almayacakmisim hissi var bende sanirim negatifleri gore gore tedaviye bir turlu baslayamayinca filan oldu bu. Hayirlisiyla bugun guzel haber gelsin. Su ignelerim baslasin. Sali gunu kontrol guzel gecsin, dr um olumlu konussun ohh dicem tamam umitlenicem ama su an negatifim ve depresifim Allah'in gucune gitmesin. Dr um da hastaydi keyifsizdi, neredeyse odasinda 5dk durmadim bisey soramadim filan belki e ondan bu enerjimin dusuklugu. Dualarinda beni eksik etme canim. Hayirli haberler insallah ☺️

Sabah hormon testi yaptırdım ,östrajen miktarı salı gününküne göre düşük çıktı,işyerimdeki drumuza söyleyince hemen seni dr götüreyim ultrasonda baksın yurta çatlamış olabilir dedi .Kendi dr u aradım hemen 100 lük puregon vur bu durum istenen bir durum değil ama boş yumurtalar atılmış olabilir akşam görelim dedi .iğneyi işe getirttim sağolsun en büyük destekçim sorumlu dr umuz hemen iğneyi vurdu akşamı bekliyorum inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızı esirgemeyin ne olur.

Bende dün akşam dedim ama sinir etmek için dedim :KK49: bana diyoki ben doktorun yanına girmiyorum ya sen kendin istiyosun doktoru bahane ediyosun diyo :rolleyes: benimde sol gögsümün yanlardan acıyo canım daha belli olmazki :KK30:

Ben yatıyorum eşim kaldırmıyo beni, benimde işime geliyo :confused: gögüslerin şiştimi canım bende daha şişlikte yok, bu sabah rüyamda zaytin yağlı yaprak sarması gördüm ayyy çok güzeldii yiyemeden uyandım uyanıncada kendime diyorum dur daha erken hemen başlamaz aşermeler :KK45: haftaya şişip sızlarlar inşallah :anneadayı:
İnşallah bacım inşallah benm pek umudum yok malum kanamam çok olunca senden bende umutluyum canm inşallah hayırlısıyla haftayada göğsümüz ağrır inşallah

Günaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin
ben de aynı seyı dusundugum ıcın tıp fakultesını sectım. cunku tutmama ıhtımalı var sonucta en azından manevı uzuntu yanında bıde maddı yıkım olmasın. ozele gıden bırcok ınsan daha fazla ılgı gorsun veya saatlrı ısıne gore ayarlasın dıye tercıh edıyor ama bırcok ozel berbat, ozel olduklarını hıssettırmıyorlar bıle, cok ıyı tanınmıs hastaneler harıcınde tabı..

ben hem para odememeyım , hemde doktor ılgılensın ıstedım. o yuzden tıp fakulteını tercıh ettim. ama ılgılenmesını saglayabılmek ıcın docenten ozel muayene randevusu aldım bu sekılde ıstedıgın saate alabılıyorsun ve ozel hastaneden cok daha fazla ılgılendı. asılamam klomenle yapıldı. 122 tl muayene 70 tl ovitrelle dısında para odemedım. cok da memnunum. normal muayeneye gıtsem asıstanlar bakacak ve duzgun ılgılenmeyeceklerdi.

haha dün anneme uğrayacaktım dünden birçok arkadaş bilir işimiz vardı malum.
o yüzden annemi c.tesiye erteledim. sabah eşim dedi bugün git istersen. olmazz işimiz var dedim. saçmalama istersen demez mi :KK70: korkarım bu gece eve gelmicek :KK70::KK70:
Senin aşılamam ne zaman oldu canm ? Benimki Çarşamba oldu sadece Perşembe ilişkiye girdik cumada boş geçicez inşallah yeterli olur

çok iyi fiyata almışsın, puregon 300 kullanıyorunm depo fiyatı 216 tl
ben asılamadan once ozel hastaneye gıdıyordum. 3 kez klomen kullandıktan sonra bır ay puregon deneyelım dedı dr. puregon 300 ve ovıtrelle ı raporla aldım 80 tl.
ovıtrelle ın normal fıyatı 70 tl zaten. ben raporu bılmıyordum dr kendı dedı sana rapor yazayım dıye

çok iyi fiyata almışsın, puregon 300 kullanıyorunm depo fiyatı 216 tl
Cânim benm kuzenim eczacı ben puregon 600ü 270e alıyorm YADA 275di sanırım evet normal fiyatı 450tl üstünde canm hangi liderin yakın isen yardımcı olurum ben adanadayım hatta ilçesinde

ben asılamadan once ozel hastaneye gıdıyordum. 3 kez klomen kullandıktan sonra bır ay puregon deneyelım dedı dr. puregon 300 ve ovıtrelle ı raporla aldım 80 tl.
ovıtrelle ın normal fıyatı 70 tl zaten. ben raporu bılmıyordum dr kendı dedı sana rapor yazayım dıye
Sen raporla almışsın,benim çocuğum olduğundan ve yaştan dolayı devlet hiç birşeyi karşılamıyor.tüm tedaviyi paralı yaptırıyorum.

Cânim benm kuzenim eczacı ben puregon 600ü 270e alıyorm YADA 275di sanırım evet normal fiyatı 450tl üstünde canm hangi liderin yakın isen yardımcı olurum ben adanadayım hatta ilçesinde
Canım ben Denizlideyim zaten ilaçların parasını da ödedik çok teşekkür ederim.

kızlar her adet oncesı agrıyan goguslerım asılamanın 8. gununde olmama ragmen hıc agrımıyor.
oncekı hallerımden farklı olan bu var. acaba dıyorum bu sefer tuttu mu ya:):)

Yok canım bizimkler bıkmış durumda bazen eve gelmiycek diye korkuyorum :KK70: hamile kalsaydım bi peşimden koşturacam :rolleyes:

aynen ben de ondan korkuyorum iyice histerik e bağladım :KK53::KK53::KK53:
seninki küstüğünü unutmuştu ya işinizi de unutmuş olmasın:KK43: sen bugün ara sıra onu ara :KK31:mesela sevdiği yemeği yaptığını söyle vs. üff sanki boğaz köprüsünü geçiyoruz ah o köprüyü bir geçelim benimki de geçen hafta puregonun daha 2 günü bana küstü 4 gün surat beş karış.Bir de bana iğnelere devam edecek miyiz diye sormaz mı?Çocuklar da olmasa kafayı yiyecektim onlar hakkından geldiler

yok yok işi unutmaz. biliyo. inşallah küsmez bugün bana. son şanslı günüm:KK28:

Tatlislar, dr dan ciktim, kist yok elhamdulillah. E2 ve progesteron tahlili verdim, sonuclari aksam 6 hibi cikacakmis. Donus olumlu olursa bu aksam ignelere baslayacagim. E2 ve progesteron bu kez yuksek cikmaz gibi geliyor bana cunku ne igne ne klomen kullanmadim gecen ay, ne de progestan kullanmadim kendiligimden adet gordum insallah normal cikar kizlar dua edin Benim icin lutfen

hadi bakalım. 6 olmaz şimdi sana

Senin aşılamam ne zaman oldu canm ? Benimki Çarşamba oldu sadece Perşembe ilişkiye girdik cumada boş geçicez inşallah yeterli olur

yok kız benim aşılama filan yok. bu ay tüp bebeğe başlanacaktı aksilik oldu öbür aya kaldı. benim doktorum da yumurta ve çatlatma iğnesi ile gel bi deneyelim bakalım dedi ama benim sorunum adamı kıstırmak. adamı kıstırabilsem iğnesiz de olacak işim :KK70::KK70::KK70:

Gunaydin guzel anne adaylari, cumamiz mubarek olsun insallah, bu guzel gunde hayir dualari kabul olunanlardan olalim insallah.

Ben bugun reglimin 2.gunu olarak dr a gidecegim. Gecen ay belki hatirlayanlarinjz vardir tup bebek tedavisine baslayamamistik progesteron hormonumun yuksekliginden. Bugun gittigimde hem hormon testi yenilenecek. Hem kist olmus mu diye bakilacak hem de progesterona. Dualarinizi uzerumden eksik etmeyin lutfen sorun cikmadan bu ay baslayabileyim tedavime. Allah hepinizen razi olsun. Opuldunuzzz :KK68::KK37::KK5:

Tedaviye ayni gun basliyoruz :) insalalh hepimiz icin hayirli olur. Cumalar hurmetine...

Back