- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.941
İNŞALLAH CANIM, senin pkoya meyilli olduğun için çoook sayıda yumurtan olacak zaten göreceksin, inşallah birçoğu döllenecek, en güzeli seçilecek, sonra sana tutunacak veeee Allahın izniyle en mutlu sen olacaksın :)
Ayy canimmm ne guzel seyler soyluyorsun insallah benim ilk asilama denememde hani iptal olan gunde 75lik fostomonla 2 yumos gelismisti. Asilama yaptirdigim ay ise yine hunde 75lik fostimon ama oncesinde 10 tane letu ile toplam 6 eriskin yumurta olmustu. Bu ay dr um letu vermedi gerek yok dedi. Ama fostimonu 150lik verdi. Bize 5-6 yumurta yeter yeterki saglikli olsun dedi ama ben her ihtimale karsi dondurmayi da dusundugumden daha cok comcok olsun istiyorum.hayirlisi. Simdi kulagim aksam 6ya dek gelecek guzel haberde hadi insallah ama ne oldu bu ay biliomusun? Hani ohh tamam tupse bu is tamam fikrimi tamamen kaybettim. Esim ben notrum dio. Olabilir de olmayabilir de dio asilamada cok heveslebmistik olmayabilio dio. Bense ne yazik ki negatifim. Tup de olsa sanki olumlu sonuc almayacakmisim hissi var bende sanirim negatifleri gore gore tedaviye bir turlu baslayamayinca filan oldu bu. Hayirlisiyla bugun guzel haber gelsin. Su ignelerim baslasin. Sali gunu kontrol guzel gecsin, dr um olumlu konussun ohh dicem tamam umitlenicem ama su an negatifim ve depresifim Allah'in gucune gitmesin. Dr um da hastaydi keyifsizdi, neredeyse odasinda 5dk durmadim bisey soramadim filan belki e ondan bu enerjimin dusuklugu. Dualarinda beni eksik etme canim. Hayirli haberler insallah