- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.981
bende MEHMET GENCERE gidiyorummm canımm aşılamamıda kebndisi yaptı özel egede....Erkan Alataşa gidiyorum sen kime gidiyorsun?aşılamanı nerede yaptırdın?
ben test yaptııım çıkmadıı, belirtim de yook napıcam, sende bi belirti var mı canım?? testi ne zaman yaptırıyosunbenn varımm canımm
belim kasığımdan daha çok ağrıyo canımm benimde bugün 9.günüm p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum Allah işi karışmazsakızlaar bu gün aşılamamın 9. günü sabah idrar testi yaptım ve tabiki de bişey çıkmadıyarın ve öbür gün de benim normal adet günlerim.. bakalım ne olacak bazen hafif adet sancısı gibi oluyo geçiyo. çok korkuyorum adet olcam diye aşılamasının 9. gününde olan var mı?? belirtileriniz nelerr bende hiç bi belirti de yookk
canım senin yerinde olsam hiçç test yapmazdım idrarda geç belli oluyo 3 gün daha bekle kanda baktır bence üzülmek içinde sevinmek içinde daha erken diye düşünüyorumben test yaptııım çıkmadıı, belirtim de yook napıcam, sende bi belirti var mı canım?? testi ne zaman yaptırıyosun
canımm senin aşılaman 10nda yapılmış yani bugün senin 10.gününben test yaptııım çıkmadıı, belirtim de yook napıcam, sende bi belirti var mı canım?? testi ne zaman yaptırıyosun
normaldede zor diyolar canımm bide tedavi süreci dahada stresli olduğundan bırakamıyorsundurKızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı?
paü de prof. öğretim üyesi,üniversitede hasta muayene etmiyor,muayenehanesine gidiyorum,tahlilleri onun adı ile paü de yaptırıyorum,sanırın cerrahi has. ile anlaşması var,operasyonları orada yapıyor,benim histeroskopiyide cerrahide yaptı.bende MEHMET GENCERE gidiyorummm canımm aşılamamıda kebndisi yaptı özel egede....
senin doktorunu hiç duymadım hangi hastanede
Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...
Aklıma geldikçe kalbim pır pır oluyoÖyle düşünme 1 adet sperm bile yeterli tutması için yeterki allah istesin sıkma canını artık son 1 gün
anladım canımm o kadar çok doktor ismi söylüyoki çevremdeki insanlar falan insanın kafada kalmıyo isimleripaü de prof. öğretim üyesi,üniversitede hasta muayene etmiyor,muayenehanesine gidiyorum,tahlilleri onun adı ile paü de yaptırıyorum,sanırın cerrahi has. ile anlaşması var,operasyonları orada yapıyor,benim histeroskopiyide cerrahide yaptı.
Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı?
Hayırlısı olsun bakarsın ikizlerin olurCanlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...
kasık falan hiç yok bende göğüste sönük balon gibi hiç bişe yok. sadece evet belim ağrıyo hatta sırtım bile ağrıyo da benim aradığım kasık ağrısı göğüs falan.. yokbelim kasığımdan daha çok ağrıyo canımm benimde bugün 9.günüm p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum Allah işi karışmazsa
çok heyecanlı inşallah Rabbim pozitifi görmeyi nasip eder
Teşekkürler ben de bir ecza deposundan uyguna aldımanladım canımm o kadar çok doktor ismi söylüyoki çevremdeki insanlar falan insanın kafada kalmıyo isimleri
canımm ilaçlarını ARCA ECZANESİnden alabilirsin...normal dışardaki fiyatlardan çok daha uygunn
benilkinde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım yine öyle olur heralde
ayyy kızlar yapmayın gözünüzü seveyim. ben bıraktım 2 ay önce. hiç bırakamam sanıyodum. nolur yapmayın bi yandan iğneler yapıp yalvarıp yakarıp bir yandan hal dilinizle resmen olmasın demiş gibi oluyosunuz ben öyle düşünmüştüm. kendimi mal gibi hissettim hem doktor doktor geziyorum iğneler ilaçlar hem de sigara içiyorum ne saçma bi insanım dedim ve bıraktım eşim de içiyodu aynı gün bıraktık 2 ayı gçeti galiba ne aklımıza geliyo ne canımız istiyo.. Allaha her gün şükrediyorum o illeti bıraktım diye. geri döndürmesin Rabbim.benilkinde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım yine öyle olur heralde
inşallah canımm benimm yaa ama adet ağrısıyla hamilelik ağrıları aynı diyolar o yüzden belirti olsada endişeliyim olmasadakasık falan hiç yok bende göğüste sönük balon gibi hiç bişe yok. sadece evet belim ağrıyo hatta sırtım bile ağrıyo da benim aradığım kasık ağrısı göğüs falan.. yok( arada bir minik bir sökülme ağrısı gibi karnım ağrıyo aha olcam galiba diyorum ama olmadı daha.. testte çıkmayacağını biliyodum o yüzden üzülmedim. bekliyorum.. pzt test günüm ama zaten o zamana kadar adet olmazsam ben teste gerek kalmadan anlarım ki bu işi :)) 26 -27 günde adet oluyorum yarın 26. Hayırlısı pozitifse de çok sevinmemek negatifse de çok üzülmemek lazım ama inşaallah pozitifi görürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?