- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.941
İNŞALLAH CANIM, senin pkoya meyilli olduğun için çoook sayıda yumurtan olacak zaten göreceksin, inşallah birçoğu döllenecek, en güzeli seçilecek, sonra sana tutunacak veeee Allahın izniyle en mutlu sen olacaksın :)
Âmin canm inşallah Allah hepimize versinrabbim çifter çifter versin İNŞAALLAHH gece vardiyalı uyuyun bez parası bütcesi ayarlayın ay başlarında :)))))))
İnşallah bacım inşallah benm pek umudum yok malum kanamam çok olunca senden bende umutluyum canm inşallah hayırlısıyla haftayada göğsümüz ağrır inşallahBende dün akşam dedim ama sinir etmek için dedimbana diyoki ben doktorun yanına girmiyorum ya sen kendin istiyosun doktoru bahane ediyosun diyo benimde sol gögsümün yanlardan acıyo canım daha belli olmazki
Ben yatıyorum eşim kaldırmıyo beni, benimde işime geliyogögüslerin şiştimi canım bende daha şişlikte yok, bu sabah rüyamda zaytin yağlı yaprak sarması gördüm ayyy çok güzeldii yiyemeden uyandım uyanıncada kendime diyorum dur daha erken hemen başlamaz aşermeler haftaya şişip sızlarlar inşallah
Puregon 600 canmhangi iğne yi kullanıyorsun
ben de aynı seyı dusundugum ıcın tıp fakultesını sectım. cunku tutmama ıhtımalı var sonucta en azından manevı uzuntu yanında bıde maddı yıkım olmasın. ozele gıden bırcok ınsan daha fazla ılgı gorsun veya saatlrı ısıne gore ayarlasın dıye tercıh edıyor ama bırcok ozel berbat, ozel olduklarını hıssettırmıyorlar bıle, cok ıyı tanınmıs hastaneler harıcınde tabı..Günaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin
çok iyi fiyata almışsın, puregon 300 kullanıyorunm depo fiyatı 216 tlPuregon 600 canm
Senin aşılamam ne zaman oldu canm ? Benimki Çarşamba oldu sadece Perşembe ilişkiye girdik cumada boş geçicez inşallah yeterli olurhaha dün anneme uğrayacaktım dünden birçok arkadaş bilir işimiz vardı malum.
o yüzden annemi c.tesiye erteledim. sabah eşim dedi bugün git istersen. olmazz işimiz var dedim. saçmalama istersen demez mikorkarım bu gece eve gelmicek
ben asılamadan once ozel hastaneye gıdıyordum. 3 kez klomen kullandıktan sonra bır ay puregon deneyelım dedı dr. puregon 300 ve ovıtrelle ı raporla aldım 80 tl.çok iyi fiyata almışsın, puregon 300 kullanıyorunm depo fiyatı 216 tl
İnşallah canım hepimizin dileği yerine gelsin insallahYerleşme kanaması düşündüğünün aksine çok az kişide görülür,bunun için üzülme yüzmüş kuyruğuna gelmişsin hadi 1 gün daha dişini sık strese girme
Cânim benm kuzenim eczacı ben puregon 600ü 270e alıyorm YADA 275di sanırım evet normal fiyatı 450tl üstünde canm hangi liderin yakın isen yardımcı olurum ben adanadayım hatta ilçesindeçok iyi fiyata almışsın, puregon 300 kullanıyorunm depo fiyatı 216 tl
Sen raporla almışsın,benim çocuğum olduğundan ve yaştan dolayı devlet hiç birşeyi karşılamıyor.tüm tedaviyi paralı yaptırıyorum.ben asılamadan once ozel hastaneye gıdıyordum. 3 kez klomen kullandıktan sonra bır ay puregon deneyelım dedı dr. puregon 300 ve ovıtrelle ı raporla aldım 80 tl.
ovıtrelle ın normal fıyatı 70 tl zaten. ben raporu bılmıyordum dr kendı dedı sana rapor yazayım dıye
Canım ben Denizlideyim zaten ilaçların parasını da ödedik çok teşekkür ederim.Cânim benm kuzenim eczacı ben puregon 600ü 270e alıyorm YADA 275di sanırım evet normal fiyatı 450tl üstünde canm hangi liderin yakın isen yardımcı olurum ben adanadayım hatta ilçesinde
Yok canım bizimkler bıkmış durumda bazen eve gelmiycek diye korkuyorumhamile kalsaydım bi peşimden koşturacam
seninki küstüğünü unutmuştu ya işinizi de unutmuş olmasınsen bugün ara sıra onu ara mesela sevdiği yemeği yaptığını söyle vs. üff sanki boğaz köprüsünü geçiyoruz ah o köprüyü bir geçelim benimki de geçen hafta puregonun daha 2 günü bana küstü 4 gün surat beş karış.Bir de bana iğnelere devam edecek miyiz diye sormaz mı?Çocuklar da olmasa kafayı yiyecektim onlar hakkından geldiler
Tatlislar, dr dan ciktim, kist yok elhamdulillah. E2 ve progesteron tahlili verdim, sonuclari aksam 6 hibi cikacakmis. Donus olumlu olursa bu aksam ignelere baslayacagim. E2 ve progesteron bu kez yuksek cikmaz gibi geliyor bana cunku ne igne ne klomen kullanmadim gecen ay, ne de progestan kullanmadim kendiligimden adet gordum insallah normal cikar kizlar dua edin Benim icin lutfen
Senin aşılamam ne zaman oldu canm ? Benimki Çarşamba oldu sadece Perşembe ilişkiye girdik cumada boş geçicez inşallah yeterli olur
Gunaydin guzel anne adaylari, cumamiz mubarek olsun insallah, bu guzel gunde hayir dualari kabul olunanlardan olalim insallah.
Ben bugun reglimin 2.gunu olarak dr a gidecegim. Gecen ay belki hatirlayanlarinjz vardir tup bebek tedavisine baslayamamistik progesteron hormonumun yuksekliginden. Bugun gittigimde hem hormon testi yenilenecek. Hem kist olmus mu diye bakilacak hem de progesterona. Dualarinizi uzerumden eksik etmeyin lutfen sorun cikmadan bu ay baslayabileyim tedavime. Allah hepinizen razi olsun. Opuldunuzzz
kızlar her adet oncesı agrıyan goguslerım asılamanın 8. gununde olmama ragmen hıc agrımıyor.
oncekı hallerımden farklı olan bu var. acaba dıyorum bu sefer tuttu mu ya:):)
İnşallah canımda bende fazla umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklıgı oluyo :)İnşallah bacım inşallah benm pek umudum yok malum kanamam çok olunca senden bende umutluyum canm inşallah hayırlısıyla haftayada göğsümüz ağrır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?