• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Tatlislar, dr dan ciktim, kist yok elhamdulillah. E2 ve progesteron tahlili verdim, sonuclari aksam 6 hibi cikacakmis. Donus olumlu olursa bu aksam ignelere baslayacagim. E2 ve progesteron bu kez yuksek cikmaz gibi geliyor bana cunku ne igne ne klomen kullanmadim gecen ay, ne de progestan kullanmadim kendiligimden adet gordum insallah normal cikar kizlar dua edin Benim icin lutfen
Hadi hayırlısı canım.inşallah dilediğin gibi olur herşey:))

melike2222
bu arada madem denizlidesin kan tahlilini yaptıracağında aile hekimine kanı ver barkot numarası ile inşallah müjdeli haberi ben vereyim sana(halk sağ da çalışıyorum aile hekimlerinin tüm kanları bizim lab da yapılıyor)
canım aile hekimi kanı salı günü alıyormuş sonuçuda 2gün sonra çıkıyormuş sormuştumm daha önce...hastanede 2saat içinde çıkıyo ben daha çok stres olurum öle 2gün sonra sonuç verirlerse :KK71:

kızlar selam aşılama gününü de sayarsam 12.günüm.Dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
pzrt kan verecem, sizce hala şansım var mı benim ümidim kalmadı...
canıım ben idrar testine hiç güvenmiyorum bence bugün kanda baktır belli olmuştur zaten p.tesiyi beklemene gerek yok boşuna stres yapmış olamzsın en azından

Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı? o_O:110:
ben günde 1 paketi biraz geçiriyordum,3 haftada 4-5 paket,bunun son 8 günü 17 adet içime çekmeden içmişim .Keşke hiç içmesem gündüz hiç aramıyorum,akşam yemekten sonra çektiğim gibi bırakarak içiyoru, belki hamile olmadığım için daha tam kopamadım ama hamile olduğumu öğrendiğim an hemen bırakmışımdır.Sigarayı eline aldığında sigaranın yumurtalarına ve bebeğine zararlı olacağını düşünürsen içme isteğin büyük oranda azalıyor.

Ben korkuyorum biliyormusun Allah bana inşallah o gücü verir de hamile kaldığımda bırakırım. Ya bırakamazsam oofff içler acısı... Şimdiden onu düşünüyorum sonra diyorum içimde bi canlı var o kadar vicdansız olamam heralde...

hiç korkma bırakamasam ben bırakamazdım bildiğin tiryakiyim :( bebiş haberini alınca ona zarar verebilecek herşeyden nefret ediyosun..

melike2222
bu arada madem denizlidesin kan tahlilini yaptıracağında aile hekimine kanı ver barkot numarası ile inşallah müjdeli haberi ben vereyim sana(halk sağ da çalışıyorum aile hekimlerinin tüm kanları bizim lab da yapılıyor)
canımm bide progestanımada baktırmayı düşünüyorum şüphelide çıkarsa en azından ordan anlayabiliriz :rolleyes:

canım aile hekimi kanı salı günü alıyormuş sonuçuda 2gün sonra çıkıyormuş sormuştumm daha önce...hastanede 2saat içinde çıkıyo ben daha çok stres olurum öle 2gün sonra sonuç verirlerse :KK71:
Ben sana orada çalışıyorum diyorum sonuçları çıktığı an görüyorum,aile hekimleri lab onayı olmadan sonuç göremezler kanı sabah vermelisin ki saat 10 da asm lerden kanlar toplanıyor

kızlar selam aşılama gününü de sayarsam 12.günüm.Dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
pzrt kan verecem, sizce hala şansım var mı benim ümidim kalmadı...
bence aşılama gününü sayma :) bi de idrar testi oldugunu düşünürsek bence hala şansın var canım :)

Ben sana orada çalışıyorum diyorum sonuçları çıktığı an görüyorum,aile hekimleri lab onayı olmadan sonuç göremezler kanı sabah vermelisin ki saat 10 da asm lerden kanlar toplanıyor
çok iyi olurdu canımm ama ben iş çıkışı vercem illa sabahtan mı vermem gerekiyo

çok iyi olurdu canımm ama ben iş çıkışı vercem illa sabahtan mı vermem gerekiyo
asm ye verirsen sabah verdiğinde kanlar ilk servisle bize ulaşıyor sonuçlar erken çıkar,hastanelerde sanırım böyle birşey yok lab lar zaten aynı binada olduğu için kanı her zaman verebilirsin diye düşünüyorum

Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı? o_O:110:

ben:KK43: ilkinde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım yine öyle olur heralde :KK43:

ayyy kızlar yapmayın gözünüzü seveyim. ben bıraktım 2 ay önce. hiç bırakamam sanıyodum. nolur yapmayın bi yandan iğneler yapıp yalvarıp yakarıp bir yandan hal dilinizle resmen olmasın demiş gibi oluyosunuz ben öyle düşünmüştüm. kendimi mal gibi hissettim hem doktor doktor geziyorum iğneler ilaçlar hem de sigara içiyorum ne saçma bi insanım dedim ve bıraktım eşim de içiyodu aynı gün bıraktık 2 ayı gçeti galiba ne aklımıza geliyo ne canımız istiyo.. Allaha her gün şükrediyorum o illeti bıraktım diye. geri döndürmesin Rabbim.

ben günde 1 paketi biraz geçiriyordum,3 haftada 4-5 paket,bunun son 8 günü 17 adet içime çekmeden içmişim .Keşke hiç içmesem gündüz hiç aramıyorum,akşam yemekten sonra çektiğim gibi bırakarak içiyoru, belki hamile olmadığım için daha tam kopamadım ama hamile olduğumu öğrendiğim an hemen bırakmışımdır.Sigarayı eline aldığında sigaranın yumurtalarına ve bebeğine zararlı olacağını düşünürsen içme isteğin büyük oranda azalıyor.

ayy ben de içiyorum ve içmek istemiyorum. iş yerinde içmek zor oluyo zaten. yarım söndürüyorum 3-4 tane içiyorum ama akşam eve gidince de devam ediyorum tabi. günde yarım paketi buluyo. nasıl bırakıcaz bu illeti yaa :KK43:

Maalesef yalnız değilsin bende içiyorum... Gerçi tedaviye başladığımdan beri günde 3-5 adet içiyorum ama yine de bırakmak lazım... :(

demek olyor ki şuan 11 bebişli bi annesin :)))

Bende eşime öyle söyledim... Hatta ilk gebeliğim ikizdi kaybettim :( sonra tüp bebek tedavisinde 3 embriyo konuldu sadece kızım tutundu... Şimdi 11 iyi 2 tane de geriden gelen embriyo sayarsakkkkk
2+3+11+2=18 çocuk yapmışım yaş 34 amaaaa kocaya yaranmak ne mümkün :KK70:

Hayırlısı olsun bakarsın ikizlerin olur

Hayırlısı olsun canım hepimiz için... Olsun da 1-2 farketmez sağlıklı olsun :D

Ben korkuyorum biliyormusun Allah bana inşallah o gücü verir de hamile kaldığımda bırakırım. Ya bırakamazsam oofff içler acısı... Şimdiden onu düşünüyorum sonra diyorum içimde bi canlı var o kadar vicdansız olamam heralde...

Merhaba, Champix adında sigara bırakma ilacı var. Kullanıp da memnun kalanı çok gördüm.

Tedaviye 1 ay ara verip sizde bu ilaçtan kullanabilirsiniz. Bu günlü bir ilaç ve toplamda 1 ay sürüyor. Sigara içme isteğini yok ediyor. Yani isteseniz de içemiyorsunuz. Fiyatı 130 lira civarı.

Back