- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.821
Happy Meal ciğim acaba ilk sayfamızdaki tabloya bide sorunları mı yazsak ki? Kim hangi sorunla hangi işlemi uyguluyor ordan da deneyim edinebilir miyiz ki? Sana iş çıkarıyorum galiba affet beni (
Cine 5 bakın kızlar tüpbebek uzmanı konuşuyor
158 boy
59 kilo
bu ay ben rahım fılmıcekildim tekrar. bu ay ara gelcek ay ikinci aşılama yapcam
Yani benimde gördüğüm araştırdigima göre eğer sende bir problem de yoksa aşilama mantıklı canım sizde sıkıntı neydiCanım yıkama sonrası benim eşimde 35 milyon çıktı çok şükür sence bizim için aşılama mı tüp bebek mü?
Cok haklisin canim bizimde 4 milyonla asilama yapildi ama tutmadi. Ustelik esimin hareketli spermi %50. Koca bi husrana ugradim. Simdii tup bebek tedavisine basladim 4 gundur ignelerimi vuruyoruz. Peki sence 4 milyonla tup bebek tutarmi. Asilamada yikama sonrasi bjnlere dusmustu buda dipnot
Arkadaşlarım çook güzel bir konuya değinmişsiniz. Bende bu erkekteki ya da kadındaki soruna göre aşılama ya da tüp bebeğe geçilmeli diye düşünür dururdum. Aramızda Tüp bebek merkezinde çalışmış ya da laborant arkadaşlarımız var. Şöyle bir düşünsek. Kadından kaynaklanan durumlarda tüp bebek daha mı mantıklı acaba? Mesela bende tek tüp tıkalı adet düzensizliği ve geçmişte pko olan bir öykü var. Ama eşim benim aksime gayet sağlıklı sperm hızı %98, sayısı binlerce milyon vs... sanki erkek kaynaklı durumlarda aşılama tutma oranı daha yüksek geliyor. Bilemedim. Deneyimli arkadaşlarımla bu konuyu tartışmak isterim. Birbirimizi bilgilendirelim diye düşünüyorum.omertcan a teşekkür ederim bu konuyu gündemee getirdiği için.
Ayy bak ben bunu bilmiyodum. Eee bu bana yapilan ne ki simdi. Yarin kontrolum var sorim bi. Tup bebek demislerdi. Adanada acibadem tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Hergun gobekten igne vuruluyorum. Igneler vuruluncada anestezi yapip senin yumurtalarini toplicaz dediler. Yarin muhakkak ilk sorum bu olacak cok saol omertcanderino tüp bebek mi microenjeksiyon mu canım? Microda sayı çok önemli değil,bi tane bile sağlıklı sperm olsa yetiyo çünkü alıp direkt içine koyuyolar yumurtanın.ama tüp bebek yöntemi aşılamadan çok farklı değil.sadece yumurtayla sperm labratuar ortamında tüp içinde yanyana bırakılıyorlar.yani iş gene sperme kalıyor.sperm kendi gücüyle döllüyor yani yine.micro daha garanti ve sperm sayısı bir kaç tane bile olsa yetiyor. chinarose erkek kaynaklı durumlarda micro daha etkili,sperm sıkıntısının olmadığı durumlarda da aşılama denebilir.ama çok daha fazla teknik detayı var tabi bunların.
Canım bana pko dedi ama düşük seviyede düzenli adet oluyorum çok şükür eşimde bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz yükseldi elhamdülillah ilk aşılamam yapıldı ctesi kan testi yapılacak bizde durum bu hormon tahlili rajim filmi hepsi temizYani benimde gördüğüm araştırdigima göre eğer sende bir problem de yoksa aşilama mantıklı canım sizde sıkıntı neydi
derino tüp bebek mi microenjeksiyon mu canım? Microda sayı çok önemli değil,bi tane bile sağlıklı sperm olsa yetiyo çünkü alıp direkt içine koyuyolar yumurtanın.ama tüp bebek yöntemi aşılamadan çok farklı değil.sadece yumurtayla sperm labratuar ortamında tüp içinde yanyana bırakılıyorlar.yani iş gene sperme kalıyor.sperm kendi gücüyle döllüyor yani yine.micro daha garanti ve sperm sayısı bir kaç tane bile olsa yetiyor. chinarose erkek kaynaklı durumlarda micro daha etkili,sperm sıkıntısının olmadığı durumlarda da aşılama denebilir.ama çok daha fazla teknik detayı var tabi bunların.
Estf canin yapabiliriz herkese uyarsa duzenler tabi
Oyle ki normalde ankete oy verince kimin neye verdigi belli oluyordu ama ben anketi actigimda sitedeki bi aciktan kaynakli bakilamiyot kim neye oy vermis diye.
Izliyorummm sonuna yetistimmm
Tamam canim ilk firsatta eklicem
Dr lara soru sormaktan korkmayın nolur.parayı veren biziz düdüğüde çalarız.hangi yöntem yapılıcak,kaç gün kaç doz ilaç kullanıcaksın yumurta toplaman genel mi lokal mi anesteziyle yapılıcak vs vs sor tabi.Ayy bak ben bunu bilmiyodum. Eee bu bana yapilan ne ki simdi. Yarin kontrolum var sorim bi. Tup bebek demislerdi. Adanada acibadem tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Hergun gobekten igne vuruluyorum. Igneler vuruluncada anestezi yapip senin yumurtalarini toplicaz dediler. Yarin muhakkak ilk sorum bu olacak cok saol omertcan
Kimse dogru yontemle ilerlemiyo herkes ticari olarakmi bakiyodur nedir zaten ben sperm azligiyla gidiyorum 4 milyon diorum. Yikama sonrasi 200 300 binlere dusuyo ve bunu bile bile tup bebek yapiosaDr lara soru sormaktan korkmayın nolur.parayı veren biziz düdüğüde çalarız.hangi yöntem yapılıcak,kaç gün kaç doz ilaç kullanıcaksın yumurta toplaman genel mi lokal mi anesteziyle yapılıcak vs vs sor tabi.
İnşallah ikimizde aynı gün hayirlı haberleri beraber alırızCanım bana pko dedi ama düşük seviyede düzenli adet oluyorum çok şükür eşimde bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz yükseldi elhamdülillah ilk aşılamam yapıldı ctesi kan testi yapılacak bizde durum bu hormon tahlili rajim filmi hepsi temiz
Seninki dofru yöntem aşilama ile Şansın daha az çünkü tup bebek en Mantıklı si aşilama para ve zaman kaybı bizim gibi problemi olanlar içinKimse dogru yontemle ilerlemiyo herkes ticari olarakmi bakiyodur nedir zaten ben sperm azligiyla gidiyorum 4 milyon diorum. Yikama sonrasi 200 300 binlere dusuyo ve bunu bile bile tup bebek yapiosaouff yaa... cok saol omertcan valla herkezi bilgilendiriyosun burda. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
birde ilaçlYani benimde gördüğüm araştırdigima göre eğer sende bir problem de yoksa aşilama mantıklı canım sizde sıkıntı neydi
inşallah canımm benim ya bebişlerimizin her ay gelişimini konuşuruz inşallah:)İnşallah ikimizde aynı gün hayirlı haberleri beraber alırız
Amiiinnnn canımBir
birde ilaçl
inşallah canımm benim ya bebişlerimizin her ay gelişimini konuşuruz inşallah:)
Dogru soyluyosun canimda işte bu degerlerle bile aşılama yapilmisti. Neyse Allah sesimizi duysun artik dilerim hepimiz 2015 te aliriz bebisleri kucagimizaSeninki dofru yöntem aşilama ile Şansın daha az çünkü tup bebek en Mantıklı si aşilama para ve zaman kaybı bizim gibi problemi olanlar için
Estağfurullah canım benim,faydam oluyorsa ne mutlu.bence micro dur,tüp bebek yöntemi neredeyse tarih oldu,tercih edilmiyor.herşey gönlünce olsun inşallah.Kimse dogru yontemle ilerlemiyo herkes ticari olarakmi bakiyodur nedir zaten ben sperm azligiyla gidiyorum 4 milyon diorum. Yikama sonrasi 200 300 binlere dusuyo ve bunu bile bile tup bebek yapiosaouff yaa... cok saol omertcan valla herkezi bilgilendiriyosun burda. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
Umarım canımEvet haklısın canım. Bende hep kendimden yola çıkarak düşüyordum. Erkekte sıkıntı yoksa kadın geç yumurtluyorsa ya da rezerv azlığı varsa (iğneyle yumurtalarım 26 günde anca oluştu...) bence direkt tüp bebek olmalı. Bakalım ben bu sefer bu tezimi doğrulayacakmıyım yoksa yanılacak mıyım?... Ayy umarım yanılırım ya(
senin mikro mu tüp müydü?Estağfurullah canım benim,faydam oluyorsa ne mutlu.bence micro dur,tüp bebek yöntemi neredeyse tarih oldu,tercih edilmiyor.herşey gönlünce olsun inşallah.
Kızlar işinize karışmak,akıl vermek gibi olmasın ama paylaşmada edemeyeceğim.daha önce 2 yıl tüp bebek kliniğinde de çalışmış olmamın ve tüp bebekle gebe kalmış olmamın verdiği tecrübeye verin bu samimiyetimi lütfenaşılama deneyen arkadaşlar özellikle takip ediyorum.henüz ilk aşılamasında gebe kalana rastlamadım,mutlaka vardır ama nadir olsa gerek.herkes en az bi kaç kez deniyor.benim en yakın arkadaşımda dr unun verdiği gaz ve ümitle tam 5 kez aşılama denedi.ve her bir aşılama 2.500tl civarı.binlerce lirası heba olmakla birlikte psikolojikmen açılan yaraların tarifi bile yok.demem o ki,eğer gerçekten bilisel verileriniz yeterliyse,dr'nuz gerçekten samimiyetle güven veriyorsa bir kez denene bilir ama ondan fazlası bana göre maddi manevi ziyanlık.ben çok üzülüyorum buradaki arkadaşlara,her ay bıkmadan usanmadan deneyenler var.yazık günah size...inanın bi ablamız,bi kardeşimiz olarak içtenlikle söylüyorum bunlar.2 aşılama için edeceğiniz masrafı tek microenjeksiyon için yapın,aşılamaya göre %70 daha yüksek oranla bebişinizi kucaklayın.hamdolsun ben ilk denememde gebe kaldım.Rabbim olmayan herkese de versin.ama samimiyetle ifade edeyim çok üzülüyorum şu aşılama yollarında heba olanlara.içlerinde olduğum için de biliyorum ki ne yazık bu işlere para kapısı olarak bakan tüccar zihniyetli onlarca dr var etrafta.nacizane bir kardeşiniz olarak fikrimdi bu.selamlar
Evet canım kimler neye oy vermiş görünmediği için böyle bir öneri getirdim. Bakalım arkadaşlar görürlerde yazarlar umarım. İlk siftahı ben atayım mesaj atıcam sana tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?