Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Happy Meal ciğim acaba ilk sayfamızdaki tabloya bide sorunları mı yazsak ki? Kim hangi sorunla hangi işlemi uyguluyor ordan da deneyim edinebilir miyiz ki? Sana iş çıkarıyorum galiba affet beni (

Estf canin yapabiliriz herkese uyarsa duzenler tabi
Oyle ki normalde ankete oy verince kimin neye verdigi belli oluyordu ama ben anketi actigimda sitedeki bi aciktan kaynakli bakilamiyot kim neye oy vermis diye.

Cine 5 bakın kızlar tüpbebek uzmanı konuşuyor

Izliyorummm sonuna yetistimmm

158 boy
59 kilo

bu ay ben rahım fılmıcekildim tekrar. bu ay ara gelcek ay ikinci aşılama yapcam

Tamam canim ilk firsatta eklicem

Canım yıkama sonrası benim eşimde 35 milyon çıktı çok şükür sence bizim için aşılama mı tüp bebek mü?
Yani benimde gördüğüm araştırdigima göre eğer sende bir problem de yoksa aşilama mantıklı canım sizde sıkıntı neydi

derino tüp bebek mi microenjeksiyon mu canım? Microda sayı çok önemli değil,bi tane bile sağlıklı sperm olsa yetiyo çünkü alıp direkt içine koyuyolar yumurtanın.ama tüp bebek yöntemi aşılamadan çok farklı değil.sadece yumurtayla sperm labratuar ortamında tüp içinde yanyana bırakılıyorlar.yani iş gene sperme kalıyor.sperm kendi gücüyle döllüyor yani yine.micro daha garanti ve sperm sayısı bir kaç tane bile olsa yetiyor. chinarose erkek kaynaklı durumlarda micro daha etkili,sperm sıkıntısının olmadığı durumlarda da aşılama denebilir.ama çok daha fazla teknik detayı var tabi bunların.

Ayy bak ben bunu bilmiyodum. Eee bu bana yapilan ne ki simdi. Yarin kontrolum var sorim bi. Tup bebek demislerdi. Adanada acibadem tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Hergun gobekten igne vuruluyorum. Igneler vuruluncada anestezi yapip senin yumurtalarini toplicaz dediler. Yarin muhakkak ilk sorum bu olacak cok saol omertcan

Yani benimde gördüğüm araştırdigima göre eğer sende bir problem de yoksa aşilama mantıklı canım sizde sıkıntı neydi
Canım bana pko dedi ama düşük seviyede düzenli adet oluyorum çok şükür eşimde bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz yükseldi elhamdülillah ilk aşılamam yapıldı ctesi kan testi yapılacak bizde durum bu hormon tahlili rajim filmi hepsi temiz

Evet haklısın canım. Bende hep kendimden yola çıkarak düşüyordum. Erkekte sıkıntı yoksa kadın geç yumurtluyorsa ya da rezerv azlığı varsa (iğneyle yumurtalarım 26 günde anca oluştu...) bence direkt tüp bebek olmalı. Bakalım ben bu sefer bu tezimi doğrulayacakmıyım yoksa yanılacak mıyım?... Ayy umarım yanılırım ya (

Evet canım kimler neye oy vermiş görünmediği için böyle bir öneri getirdim. Bakalım arkadaşlar görürlerde yazarlar umarım. İlk siftahı ben atayım mesaj atıcam sana tatlım.

Dr lara soru sormaktan korkmayın nolur.parayı veren biziz düdüğüde çalarız.hangi yöntem yapılıcak,kaç gün kaç doz ilaç kullanıcaksın yumurta toplaman genel mi lokal mi anesteziyle yapılıcak vs vs sor tabi.

Kimse dogru yontemle ilerlemiyo herkes ticari olarakmi bakiyodur nedir zaten ben sperm azligiyla gidiyorum 4 milyon diorum. Yikama sonrasi 200 300 binlere dusuyo ve bunu bile bile tup bebek yapiosa ouff yaa... cok saol omertcan valla herkezi bilgilendiriyosun burda. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

İnşallah ikimizde aynı gün hayirlı haberleri beraber alırız

Seninki dofru yöntem aşilama ile Şansın daha az çünkü tup bebek en Mantıklı si aşilama para ve zaman kaybı bizim gibi problemi olanlar için

Seninki dofru yöntem aşilama ile Şansın daha az çünkü tup bebek en Mantıklı si aşilama para ve zaman kaybı bizim gibi problemi olanlar için
Dogru soyluyosun canimda işte bu degerlerle bile aşılama yapilmisti. Neyse Allah sesimizi duysun artik dilerim hepimiz 2015 te aliriz bebisleri kucagimiza

Estağfurullah canım benim,faydam oluyorsa ne mutlu.bence micro dur,tüp bebek yöntemi neredeyse tarih oldu,tercih edilmiyor.herşey gönlünce olsun inşallah.

Umarım canım

Sana katılıyorum, özelde yapılacaksa aşılama tüp bebeğin nerdeyse 3te1i kadar para ödenecekse riske değmez, daha garanti bir yöntem denenebilir. ve aynı ilaçlar kullanılıyor neredeyse benzer süreclerden geçiliyor yumurta toplama dışında. Bu kadar şey yaşadıktan sonra hüsran yıkar adamı. Ben 2 senedir gebelik bekliyorum. İlk yıl pek umursamasam da ki işler dolayısı ile pek birlikte olamıyorduk ve bu konuda fazla cahildim, ne ilaçlar ne yumurtlama hiç birini bilmiyordum. 2. senede başladım araştırmaya ve mayıs ayından bu yana takıntı haline geldi. Eşimin spermiyogramı gayet iyi, bende de en ufak sıkıntı yok. Gel görki bugüne kadar gittiğim hiçbir dopktor aşılamaya bile yanaşmadı. Hep klomen+ çatlatma iğnesi (3kez) veya son olarak puregon+çatlatma iğnesi(1 kez) denendi. Herşey o kadar iyi görünürken tutmadı. Hsgde de sorun yok.
En son artık kendi kendime aşılamaya karar verdim ama bunu ücretsiz yapabilirdim çünkü ona ayıramazdım parayı borç önce geliyor benim için.
ve eşimi ikna etmem lazımdı. çünkü kendi aşılamaya tüp bebeğe karşı.bırakalım kendi kendine olur zamanı gelince dedi. o oyle dedıkce ben hırs yaptım sankı. tıp fakülştesine gittik ve şükürler olsun doktor hemen aşılama dedi. Param olsa direk dediğin gibi tüp bebeğe geçerim. Ne uğraşacam, sevişmek için kırk takla atcam.
Ama dediğim gibi bebeği her ne kadar istesem de borç önce geliyor benim için.
2 yıllık evlı olduğum halde kağıt üzerinde 4 yıl görünüyor, erken kıymıştık nikahı.
ve 3 aşılama başarısız olursa tüp bebeği devlet karşılar diye umut ettim artık. Aşılamanın 8. gününe girdim. Umarım tutar artık..
Mikroenjeksiyon nasıl yapılıyor , neler yaşadın biraz ayrıntı yazabilir misin müsait olduğunda. Biraz uzun oldu kusura bakma içim dolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…