Kızlar işinize karışmak,akıl vermek gibi olmasın ama paylaşmada edemeyeceğim.daha önce 2 yıl tüp bebek kliniğinde de çalışmış olmamın ve tüp bebekle gebe kalmış olmamın verdiği tecrübeye verin bu samimiyetimi lütfen
aşılama deneyen arkadaşlar özellikle takip ediyorum.henüz ilk aşılamasında gebe kalana rastlamadım,mutlaka vardır ama nadir olsa gerek.herkes en az bi kaç kez deniyor.benim en yakın arkadaşımda dr unun verdiği gaz ve ümitle tam 5 kez aşılama denedi.ve her bir aşılama 2.500tl civarı.binlerce lirası heba olmakla birlikte psikolojikmen açılan yaraların tarifi bile yok.demem o ki,eğer gerçekten bilisel verileriniz yeterliyse,dr'nuz gerçekten samimiyetle güven veriyorsa bir kez denene bilir ama ondan fazlası bana göre maddi manevi ziyanlık.ben çok üzülüyorum buradaki arkadaşlara,her ay bıkmadan usanmadan deneyenler var.yazık günah size...inanın bi ablamız,bi kardeşimiz olarak içtenlikle söylüyorum bunlar.2 aşılama için edeceğiniz masrafı tek microenjeksiyon için yapın,aşılamaya göre %70 daha yüksek oranla bebişinizi kucaklayın.hamdolsun ben ilk denememde gebe kaldım.Rabbim olmayan herkese de versin.ama samimiyetle ifade edeyim çok üzülüyorum şu aşılama yollarında heba olanlara.içlerinde olduğum için de biliyorum ki ne yazık bu işlere para kapısı olarak bakan tüccar zihniyetli onlarca dr var etrafta.nacizane bir kardeşiniz olarak fikrimdi bu.selamlar