Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

ay rahatladım valla hassas bi konu üstüne ne vaazife diye düşünmüş olabilirsin diye korktum fikrime değer verdiğin için teşekkür ederim canım. işine gelmez tabi, bilmezmiyim o hisleri... inşaallah hayırlısıyla herşey güzel olur hepimiz için...

Canım benim ilk aşılamam 21 yaşındayım 2,5 senelik evliyim doktorum doç.ve tüp bebek uzmanı ama sana tüp bebek yapamam yumurtalıkların iyi durumda sağlıklı kendilğinden de hamile kalırsın bu şartlarda ama 2,5 sene olmadğı için aşılama deneyebiliriz dedi tatlım eşimin yıkama spnrası 35 milyon haraket oramı da yüzde 98 bu şartlarda sence hangİsi daha mantıklı?

Bana aşılama sonrası üç gün boyunca hergün dedi dr um. Da ben bugünde boş geçirmiyecem.hayırlısı bakalım.seninki yarin sonuçlanıyor sanırım inşallah olur.[/QUOTE]

tatlım ctesi yaptırcam test Rabbim emeklerimiZi boşa çıkarmasın kanamam olmadı şükür spermlerdr hemen çıkmadı 15 dk yattım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim cümlemize:)

Canım benim,uzman değilim neticede ama çok okur araştırırım.anladığım o ki aşılama için iyi bir çiftsiniz.bence deneyin tabi,Allah yardımcınız olsun

Canım benim,uzman değilim neticede ama çok okur araştırırım.anladığım o ki aşılama için iyi bir çiftsiniz.bence deneyin tabi,Allah yardımcınız olsun
Bende okumaktan araştırmaktan kör olcam diye korkuyorum:):) ama bilemedim tabi benim eşim birde 1 sene önce varikosel ameliyatı geçirdi

Cok haklisin canim bizimde 4 milyonla asilama yapildi ama tutmadi. Ustelik esimin hareketli spermi %50. Koca bi husrana ugradim. Simdii tup bebek tedavisine basladim 4 gundur ignelerimi vuruyoruz. Peki sence 4 milyonla tup bebek tutarmi. Asilamada yikama sonrasi bjnlere dusmustu buda dipnot

Arkadaşlarım çook güzel bir konuya değinmişsiniz. Bende bu erkekteki ya da kadındaki soruna göre aşılama ya da tüp bebeğe geçilmeli diye düşünür dururdum. Aramızda Tüp bebek merkezinde çalışmış ya da laborant arkadaşlarımız var. Şöyle bir düşünsek. Kadından kaynaklanan durumlarda tüp bebek daha mı mantıklı acaba? Mesela bende tek tüp tıkalı adet düzensizliği ve geçmişte pko olan bir öykü var. Ama eşim benim aksime gayet sağlıklı sperm hızı %98, sayısı binlerce milyon vs... sanki erkek kaynaklı durumlarda aşılama tutma oranı daha yüksek geliyor. Bilemedim. Deneyimli arkadaşlarımla bu konuyu tartışmak isterim. Birbirimizi bilgilendirelim diye düşünüyorum. omertcan a teşekkür ederim bu konuyu gündemee getirdiği için.

Katılıyorum ..

Happy Meal ciğim acaba ilk sayfamızdaki tabloya bide sorunları mı yazsak ki? Kim hangi sorunla hangi işlemi uyguluyor ordan da deneyim edinebilir miyiz ki? Sana iş çıkarıyorum galiba affet beni (

Arkadaşım bir arkadaşım yumurta büyütme ve çatlatma iğne dahil bu evreleri başka bir ilde,yumurta toplama,embryo yerleştirme vs geri kalan evreleri memleketi Adana da Op.Dr. Ahmet Hamdi KARANFİL'e yaptırmış 7 yaşında ikizleri var.Çok iyi bir dr olduğunu benim de ona gidebileceğini söylemişti. Ama Adana bana çok uzak izmire çatlatma iğnesinden sonra gideceğim.sen bu dr a gidebilirsin.adana tüp bebek merkezinde çalışıyor sanırm.Önce telefonla ara kafana takılan herşeyi sor bence.

Katılıyorum ..
Erkekte de sıkıntı varsa tüp bebek olabilir tabi aşilamada 3 milyon spermle aşilama yapıldı bana, bunu tutma olasılığı zaten az bunu daha doktor yaparken biliyoduk ama tüp bebek de sperm direk yumurtaya enjekte ettiğinden daha mantıklı oluyor doktorumuz bize 2.kere aşilama önerdi ancak biz kabul etmedik daha fazla psikolojik olarak etkilenmek istemedik madden de sıkıntımız yoktu bu konuda o yüzden tup bebeğe geçiş yaptık doğru bir karar olarak başarılı olup olmadığımızı bilmiyoruz zira bugün 10.gun son 2 günümüz kaldi

158 boy
59 kilo

bu ay ben rahım fılmıcekildim tekrar. bu ay ara gelcek ay ikinci aşılama yapcam

Canım yıkama sonrası benim eşimde 35 milyon çıktı çok şükür sence bizim için aşılama mı tüp bebek mü?

Kizlar bugun toz pembe lekelenmem oldu ama sokulmedi. Bu gece yatmadan sokulurse yarin yine 2. Gun oluyor mu? Bi de sokulmesi icin ne yapabilirim? Cts pzr sehir disinda olucaz o yuzden yarin gitmem gerekiyor da
evet bugün 1. gün .benim de geçen hafta pazartesi açık pembe ile başladı ve 12 yaşımdan beri ilk defa 1 günde bitti (tüp bebek stresinden herhalde)2. gün neredeyse hiç yoktu.bikaç gün sadece kahverengi leke oldu.dr salı günü tedaviye başladı senin de yarın 2.günün güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…