• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
@Derya--07 @hoscakal @gloryrose @mormenekse242011 ve aralık ilk haftası aşılama yaptıran diğer arkadaşlar bana 4-5 olmak üzere iki kez aşılama yapıldı biri yumurtlamadan bi gün önce biride yumurtaların çatladıgi gün hatta 5 indeki aşılama aksam 17:00 da yapıldı önce dr ultrasonla gösterdi ve bak yuvarlak sekilleri bozulmuş catlamaya başlamışlar bu gece yada yarin catlar dedi yani daha catlamamisti ben yinede sanki 5 inde catlamis gibi hesapladim ve dün 12. Gün die test yaptım ve sonuç 1.1 çıkmıştı genelde 0, 02 lerde gezerdi betam sormak istedigim benim ağrılarım devam ediyo ve kasık ağrılarım sağ karna çıktı batma ve kramp seklinde ateşim var ve arkadaşların burda bahsettiği elle alttan ve karindan muayenede olumlu dedikleri sertlikler elime geliyo sizde de ayni belirtiler devammı
Kanaman olmadıysa bu belirtiler olumlu yönde.çıkmadık candan umut kesilmez.inşallahhh bebiştir sonu:anneadayı:

Kanaman olmadıysa bu belirtiler olumlu yönde.çıkmadık candan umut kesilmez.inşallahhh bebiştir sonu:anneadayı:
Yok canım ya regli olmama daha 2 gün var bu arada göğüslerim resmen davul oldu normalden çok fazla sütyeni çıkartınca resmen askıdan düşmüş gibi vücudumdan ayrılıyor sanki sızım sızım yani aman ne bilim yani testi aldık ama belirtiler arttida azalmadı puffff

Kızlar merhaba hayırlısıyla yarın 2.aşılama dönemime başlıyorum ama bi sorum olucak ilk aşılamamda klomen kullandım ve bende çok fazla sivilcelenme yaptı aynı sorunu yaşayan varmı?diğer ilaçlarda aynısını yapıyomu acaba?

Gunaydin guzel anne adaylari, cumamiz mubarek olsun insallah, bu guzel gunde hayir dualari kabul olunanlardan olalim insallah.

Ben bugun reglimin 2.gunu olarak dr a gidecegim. Gecen ay belki hatirlayanlarinjz vardir tup bebek tedavisine baslayamamistik progesteron hormonumun yuksekliginden. Bugun gittigimde hem hormon testi yenilenecek. Hem kist olmus mu diye bakilacak hem de progesterona. Dualarinizi uzerumden eksik etmeyin lutfen sorun cikmadan bu ay baslayabileyim tedavime. Allah hepinizen razi olsun. Opuldunuzzz :KK68::KK37::KK5:

Gunaydin guzel anne adaylari, cumamiz mubarek olsun insallah, bu guzel gunde hayir dualari kabul olunanlardan olalim insallah.

Ben bugun reglimin 2.gunu olarak dr a gidecegim. Gecen ay belki hatirlayanlarinjz vardir tup bebek tedavisine baslayamamistik progesteron hormonumun yuksekliginden. Bugun gittigimde hem hormon testi yenilenecek. Hem kist olmus mu diye bakilacak hem de progesterona. Dualarinizi uzerumden eksik etmeyin lutfen sorun cikmadan bu ay baslayabileyim tedavime. Allah hepinizen razi olsun. Opuldunuzzz :KK68::KK37::KK5:

Günaydın kızlar bnde şuan hastanedeyim reglimin 2.günü aşılama tedavisine başlıcaz bugün inş.bnada dua edin lütfen herşey yolunda gitsin

Allah kolaylık versin, su gibi kolaylaştırsın kızlar işlerinizi.

günaydın arkadaşlar yine bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var... sabah doktora gittim dün yazdığı cyclo adlı ilacı nasıl kullanmam gerektiğini alattı...tarlosol içmeme rağmen adet olamadım ve oda bu cyclo adlı ilacı verdi.adet olduğum takdirde hastaneden aşılamam raporum çıktı hemen aşılamaya başlıycaklar ama adetim gecikti...kafama takılan soru şu doktor bu cyclo adlı ilaç için sölediği şu ilacı kullanıcaksın 21 draje zaten sonrasında 3 gün içinde kesin olucaksın adet dedi.buraya kadar tamam ama aşılama günüm ozaman bir ay sonrasına atıcak otomatikmen yani ocağın 10 gibi olucak nerdeyse....biliyorsun devlet hastanelerinde herşeyi sorun edebiliyorlar ...rağorum çıktı aşılama için ilaçlarımı falan aldım evde bekliyor....sizce sorun ederlermi bunu hastaneden.süresi geçmiş. yok geç geldim.olmaz iptal ediyoruz falan derlermi acaba.hastaneyi arıyorum cevap veren yok...(bu arada tarlusol ilacım biteli 8 gün oldu sizce biraz daha bekliyip mi acaba cyclo ilacını içiyim yoksa hemen başlıyımmı? )

günaydın arkadaşlar yine bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var... sabah doktora gittim dün yazdığı cyclo adlı ilacı nasıl kullanmam gerektiğini alattı...tarlosol içmeme rağmen adet olamadım ve oda bu cyclo adlı ilacı verdi.adet olduğum takdirde hastaneden aşılamam raporum çıktı hemen aşılamaya başlıycaklar ama adetim gecikti...kafama takılan soru şu doktor bu cyclo adlı ilaç için sölediği şu ilacı kullanıcaksın 21 draje zaten sonrasında 3 gün içinde kesin olucaksın adet dedi.buraya kadar tamam ama aşılama günüm ozaman bir ay sonrasına atıcak otomatikmen yani ocağın 10 gibi olucak nerdeyse....biliyorsun devlet hastanelerinde herşeyi sorun edebiliyorlar ...rağorum çıktı aşılama için ilaçlarımı falan aldım evde bekliyor....sizce sorun ederlermi bunu hastaneden.süresi geçmiş. yok geç geldim.olmaz iptal ediyoruz falan derlermi acaba.hastaneyi arıyorum cevap veren yok...(bu arada tarlusol ilacım biteli 8 gün oldu sizce biraz daha bekliyip mi acaba cyclo ilacını içiyim yoksa hemen başlıyımmı? )

gerçekten çok kafa karıştırıcı bir durum benim nacizane tavsiyem ne yap et hastaneye ulaşmaya çalış

Arkadaşım bir arkadaşım yumurta büyütme ve çatlatma iğne dahil bu evreleri başka bir ilde,yumurta toplama,embryo yerleştirme vs geri kalan evreleri memleketi Adana da Op.Dr. Ahmet Hamdi KARANFİL'e yaptırmış 7 yaşında ikizleri var.Çok iyi bir dr olduğunu benim de ona gidebileceğini söylemişti. Ama Adana bana çok uzak izmire çatlatma iğnesinden sonra gideceğim.sen bu dr a gidebilirsin.adana tüp bebek merkezinde çalışıyor sanırm.Önce telefonla ara kafana takılan herşeyi sor bence.
Teşekkür ederim canm birkaç ay sonra înşallah araştırmaya başlicem

gerçekten çok kafa karıştırıcı bir durum benim nacizane tavsiyem ne yap et hastaneye ulaşmaya çalış
dün aradığımda ilacı kullanabilirmiyim sizce diye sorduğumda çok net olmasada tamam kullan oılmadıysan adet yapacak bişey yok dedi asisan...bakalım ne olucakkk.peki ben bu aşılama raporumla başka yerlerdede indirimli yaptırabilirim dimi aşılamamı özelde falan

Tüp bebekten önce değil sonra bulunan ve son yıllarda tüp bebeğin yerini alan en garanti yöntem.spermi direkt olarak yumurtaya sokup bi kaç gün sağlıklı döllenmesini takip ettikleri yumurtaların en iyi olanlarını anneye transfer ediyolar.şu zamanda en tercih edilen yöntem bu.Adana da bildiğim biyer yok.ama tavsiyem zincir bir hastane grubunnu tercih edin,daha profesyonel,daha kurumsallaşmış oluyorlar.medipol,medical park,memorial gibi.varsa tabi Adanada,olup olmadığını bilmiyorum.
Birkaç ay maddi olarak müsait olamam ama birkaç ay sonra paramı biriktirip bir tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüyorum teşekkürler

yemin ediyorum kafayı yicem ya bu akşam dr gidicem ama hastalığım okadar kötü oldu ki boğazlarım kocaman oldu dışardan bile belli oluyo antibiyotiksiz geçmiycek heralde,şimdi doktorda derse bana bu halde aşılama yapamam diye offf bütün umutlarım boşa gidicekk:KK61::KK61:

Aynen öyle canım şimdiden canını sıkma bend yatıyorum eşim hazırlıyo kahvaltımı yemegimi falan :) bebek bebek diye diye kocaları bıktırdık heralde :) bende akşam zorla yaptırdım :D
Canm bugün de baktım gözünün içine Yürü git Cılkını Çıkarma dedi anlayacağım biz bugünü boş geçirilmez bi tek dün sabah olmuştu Çarşamba aşılama Perşembe Sabahı ilişki hepsi bu :) tatlım bu arada benm sağ göğsüm sızlıyo hamilelik belirtisi olma ihtimali yok çok erken haftaya olsa sevînirdim de şimdiden Sızlaması alakası olmayacağını düşündürdüyo

Günaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin

Aynen öyle canım şimdiden canını sıkma bend yatıyorum eşim hazırlıyo kahvaltımı yemegimi falan :) bebek bebek diye diye kocaları bıktırdık heralde :) bende akşam zorla yaptırdım :D
Ben 2gün rapor aldım işe gitmiyorm ama eşime yemek hazırlıyorm fazla yatamadım hatta dün sabah zoraki ilişkiye girdikten sonra yarım saat yayabilmiş sonra kapı çaldı mecburen Kalktım ama sağ göğsüm felaket sızlıyo daha önceki düşükler sonuçlanan gebeliklerinden biliyorm Göğüs sızlaması gebelik belirtisi ama bukadar erken değil hani haftaya olsa sevinicem ama şuan sızlaması pek umut vermiyo inşallah haftayada sızlar

Günaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin

Benim özelde yaptırma nedenim; bende özel sektör çalışanıyım ve istediğim saatlerde randevu alamazsam büyük sıkıntılar yaşarım. Ve düşüncem şu; çok yoğun hastane ve yoğun doktorları tercih etmiyorum. Birkaç deneme yanılmayla bu sonuca ulaştım maalesef :/

bende devlet hastnesinde aşılamamı yaptırıcam size brşey sorucam bu aşılama raporunun herhangi bi süre kısıtlaması yoktur dimi?yani benim aralığın 3 ünde raporum verildi ,ama ben ocağın 15 gibi aşılama için gişdicem sorun ederlermi sizce?çünkü adet olamıyorum tedavimi başlatamıyorum o yüzden....cyclo ilacı kullanıp öle gidicem

dün aradığımda ilacı kullanabilirmiyim sizce diye sorduğumda çok net olmasada tamam kullan oılmadıysan adet yapacak bişey yok dedi asisan...bakalım ne olucakkk.peki ben bu aşılama raporumla başka yerlerdede indirimli yaptırabilirim dimi aşılamamı özelde falan

asistan öyle söylediyse yeni rapora gerek yok demektir bence..onu da sorsaydın keşke şuanki raporumla gelebilir miyim diye

Back