• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
progestan jel kullanan var mı arkadaşlar? bugün çok fena bi akıntı oldu iğrençti ilaç galiba akan ama daha önce akmıyodu bi de ilacın rengi beyaz akıntı sarıydı bırakasım geliyo ilacı
canım ben crinone jel ben kullanıyorum jelin beyaz akıntı şeklinde gelmesi normalmiş..belki senin kullandığında öyledir

Canım benim aşılamam az önce yapıldı yarım sat falan oluyo kalkmadım ben hala çataldayım benden kanama geldi doktorum normal OLDUĞUNU söyledi bize ilişki önerdi ama aksam yapın yarın yapın demedi en iyisi ben yarın yapayım birde ultrasonda baktırdım aşılamadan önce sağ Tarafından yumurtam atılmış dedi atılmış derken dedim çatlamış sedi daha erkendi yoksa içini boştu diyorm yamuk yumuktu yumurtaya benzemiyordu Hayırlısı şimdi birlikte gün sayalım
Hadi bakalım canım geçmiş olsun, sen özel hastanedemi yaptırdın, ben yum rtalarımı hiç görmedim bimiyorumki canım inşallah tutar bebişlerimiz 2 hafta nasıl geçicekse :)

Yumurta takibi için de ayrı bir ücret alıyorlar ( benimkisi aldı) takip etmeden ücret almıyordur umarım
Tatlım yasal olarak 10 gün içinde gitmişsen alamaz.İstersen defalarca git farketmiyor. 10 günü geçince alıyorlar yeniden.

Kızlar beklediğim telefon geldi... Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...
Amanda amann maşallah yumoşlara.. Hayırlı haberler verirsin inşallah..

olsun alacağını almıştır zaten 1 tek sperm dölleniyor mevlam kısmet ederse hersey bahane . . canm benm korkum çok erken olması seninki 40 saat garanti olmuş oluyo bizim daha 36 saat olmadı ne bilim korkuyorm erken diye ben bakarsa doktoruma dicem bi bak çatlamışmı diye :) çatladıgını sanmıyorm ama dedimya ovulasyon testi yaptım sabah çatlamaya yakın dahi olsa çift çizgi çıkardı bende tık yoktu. . doktorn ilişki önerdimi cnm? ben bugunkü aşılamadan değildde yarın ki ilişkiden ümitliyim şimdiden:)
Canım çatlatma iğnesi kullanınca ovulasyon testi hatalı çıkar. İçinde de yazıyor

Kızlar az önce aşılamam oldu normalde 10dak yatırıyorlarmış Ven 1saat kalkmam dedim bu arada kanama oldu bende doktorum yerleştirdiği aletten OLDUĞUNU Normal OLDUĞUNU söyledi birde kafama takılan birşey var bunu çok takıyorm doktorm aşılamadan önce ultrasonla baktı sağ Tarafından yumurta atılmış dedi atılmış derken çatlamışmı dedim evet dedi ama çatlayınca folikül olması Lazım Değilmi dedim kafam karıştı yuvarlak yumurta her zaman ultrasonda gördüğüm yuvarlak yumurta resmen yamuk yumuk bişiydi acaba içi boştu da doktorm babamı demedi aşılama iptal olur diye ÇOK PİMPİRİKLİYİM DİR BEN AYRICA EŞIMIN SPERMİNİDE LABARATUARDA BANA GÖSTERDILER HAREKETINI YA inanılmaz bişi sanki uçuşuyolardı bi süründü hala etkisindeyim NOT ben şuan hala çataldayım
O yamuk yumuk gördüğün şey çatlayan yumurtanın görüntüsü canım.Çatlayınca etrafına sıvı bırakıyor görüntü öyle oluyor.İçini ferah tut, vesveseye izin verme. Pozitif olmak iyidir:) En azından dua et de doktorun bakmış çatlayıp çatlamadığına benimki bakmadı ultrasonla

Kızlar benim sonuç negatif

Kızlar benim bu gün aşılamamım 12. Günüydü sabah erkenden kan verdim ve sonuç 1.1 çıktı yani negatif hcanım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu au çok farklı durumum inşallah diyorumemşire geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar bak yada ultrasonla destekle falan dedi ama sanırım bu ayki umut yolculuğumun finishi 1.1 ile oldu
Z zeypin @duyibo kızlar negatif sonuç almanıza üzüldüm, Allah size sabırlar versin. Üzülmeyin demicem, gerçekten bunu yaşamak gerekiyormuş demekki. Üzülün deşarj olun ama geçecektir. Umarım bu son üzüntünüz olur.

:KK15::KK15:hanımlaaaarrrrr içimde kelebekler uçuşuyor. bugün aşılamamın 9.günü 11 gün önce çatlatma iğnemi oldum. az önce geçen aydan kalan evimde test vardı negatif çıkacağını biliyorum ama yinede içimden yapmak geldi ve yaptım. şoookkkkkk silik mi silik t çizgisi. o kadar silik ki ben bile zor görüyorum. foto atıyım diyorum telefonun flaşından dolayı görünmüyor. sabah yine tekrarlayacağım ilk idrarla. hiç ümitli değildim aşılamadan. Şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama heveslenmesi bile şahane. Dua edin sabah ki testimde de çıksın :KK15::KK15:

Kızlar az önce aşılamam oldu normalde 10dak yatırıyorlarmış Ven 1saat kalkmam dedim bu arada kanama oldu bende doktorum yerleştirdiği aletten OLDUĞUNU Normal OLDUĞUNU söyledi birde kafama takılan birşey var bunu çok takıyorm doktorm aşılamadan önce ultrasonla baktı sağ Tarafından yumurta atılmış dedi atılmış derken çatlamışmı dedim evet dedi ama çatlayınca folikül olması Lazım Değilmi dedim kafam karıştı yuvarlak yumurta her zaman ultrasonda gördüğüm yuvarlak yumurta resmen yamuk yumuk bişiydi acaba içi boştu da doktorm babamı demedi aşılama iptal olur diye ÇOK PİMPİRİKLİYİM DİR BEN AYRICA EŞIMIN SPERMİNİDE LABARATUARDA BANA GÖSTERDILER HAREKETINI YA inanılmaz bişi sanki uçuşuyolardı bi süründü hala etkisindeyim NOT ben şuan hala çataldayım

12 gün sonra burdan müjdeli haberlerini alalım inş. :anneadayı::KK46: yumurtalar yerinden ayrılmadan olmuyor canım normal bu.takma kafana
döllenme yumurta tüplerde ilerlerken oluyor .
o uçuşan sperminler görevlerini hakkıyla yaparlar inş.:KK70:

:KK15::KK15:hanımlaaaarrrrr içimde kelebekler uçuşuyor. bugün aşılamamın 9.günü 11 gün önce çatlatma iğnemi oldum. az önce geçen aydan kalan evimde test vardı negatif çıkacağını biliyorum ama yinede içimden yapmak geldi ve yaptım. şoookkkkkk silik mi silik t çizgisi. o kadar silik ki ben bile zor görüyorum. foto atıyım diyorum telefonun flaşından dolayı görünmüyor. sabah yine tekrarlayacağım ilk idrarla. hiç ümitli değildim aşılamadan. Şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama heveslenmesi bile şahane. Dua edin sabah ki testimde de çıksın :KK15::KK15:

benimde aşılamada 9. günüm :D
ama idrarda çıkması imkansız kanda hcg hormonu belli bir seviyeye çıkmadan idrarda çıkmazki kendini boşuna üzme canım azdaha bekle kanda baktır önce.
ben cuma gününe kadar kırmızı kartı görmezsem kan tahlili yaptıracağım inş:KK51:.

benimde aşılamada 9. günüm :D
ama idrarda çıkması imkansız kanda hcg hormonu belli bir seviyeye çıkmadan idrarda çıkmazki kendini boşuna üzme canım azdaha bekle kanda baktır önce.
ben cuma gününe kadar kırmızı kartı görmezsem kan tahlili yaptıracağım inş:KK51:.
evet canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz. hayırlısı zaten ben de ümitlenmedim yarın sabah çıkarsa ümitleneceğim ama heveslenmesi bile şahane bir duygu. zaten akşam idrarında çıkan , sabah ilk idrarda daha iyi çıkar ama test fotosunuda paylaşıyım

Eklentiler

• IMG_2854.JPG
    IMG_2854.JPG
    73,1 KB · Görüntüleme: 76
progestan jel kullanan var mı arkadaşlar? bugün çok fena bi akıntı oldu iğrençti ilaç galiba akan ama daha önce akmıyodu bi de ilacın rengi beyaz akıntı sarıydı bırakasım geliyo ilacı

bazen akın fazla oluyor bazende hiç gelmiyor canım jelin normal halleri işte doktor kullan diyor kullanıyoruz :KK22:ne rezillik ya:-)kadın olmak zor valla

Kızlar benim sonuç negatif

üzülme desemde boş biliyorum canım.
vakti gelmemiş dememkki kaderimizde varsa gelicek bebeklerimiz ama nezaman gelir bilemiyoruz işte sabır biraz daha sabır pes etmek yok tamammı canım :KK19:

oyyy oy Adet ağrılarım başladı bu gün :KK17:içimde olmadığına dair bir his var zaten karnımın aşağısına bastırdığım zaman hiç sertlik yok hatta yumuşacık birde 'elle evde erken gebelik testi' diye bir şey denedim ondada olumsuz sonuç çıktı hayırlısı bakalım

evet canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz. hayırlısı zaten ben de ümitlenmedim yarın sabah çıkarsa ümitleneceğim ama heveslenmesi bile şahane bir duygu. zaten akşam idrarında çıkan , sabah ilk idrarda daha iyi çıkar ama test fotosunuda paylaşıyım
Canım 2. çizginin tam nerede olduğunu göremedim 9. gün erken bir zaman ikiz değilse(çoğul gebeliklerde b- hcg yüksek olduğundan belki erken zamanda idrarda çıkabilir diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim bilimsel değil).Eminim ki şimdi sen sabahı zor edeceksin. Sabah ne söylersek söyleyelim test yapacaksın(ben de olsam sabredemezdim)Sabah negatif çıkarsa sakın üzülme ve birkaç gün sabret,hiç yoktan üzülüyor da olabilirsin üzüntü stres gebeliğin düşmanları sakin ol ve sabret lütfen.(resimde 2. çizgi görünüyorsa daha net bir fotoğraf yayınlayabilirsin)

Hadi bakalım canım geçmiş olsun, sen özel hastanedemi yaptırdın, ben yum rtalarımı hiç görmedim bimiyorumki canım inşallah tutar bebişlerimiz 2 hafta nasıl geçicekse :)
Evet cânimi özel hastaneydi Artı de gele akraba gibi olduk doktorla :) Yanlız benim kanamam oldu ve devam ediyo çok korkuyorm kanamaya sperm kalırmıki içerde ben eşimin sperminde inceledim labaratuarda

Tatlım yasal olarak 10 gün içinde gitmişsen alamaz.İstersen defalarca git farketmiyor. 10 günü geçince alıyorlar yeniden.

Amanda amann maşallah yumoşlara.. Hayırlı haberler verirsin inşallah..

Canım çatlatma iğnesi kullanınca ovulasyon testi hatalı çıkar. İçinde de yazıyor

O yamuk yumuk gördüğün şey çatlayan yumurtanın görüntüsü canım.Çatlayınca etrafına sıvı bırakıyor görüntü öyle oluyor.İçini ferah tut, vesveseye izin verme. Pozitif olmak iyidir:) En azından dua et de doktorun bakmış çatlayıp çatlamadığına benimki bakmadı ultrasonla

Z zeypin @duyibo kızlar negatif sonuç almanıza üzüldüm, Allah size sabırlar versin. Üzülmeyin demicem, gerçekten bunu yaşamak gerekiyormuş demekki. Üzülün deşarj olun ama geçecektir. Umarım bu son üzüntünüz olur.
Canım benm bu doktorum benm çok pimpirikli olduğumu bilir o Yüzden baktı yoksa herkese bakmaslarmış çatalda herkes 10dak durup çıkarmış ben 1saat çataldan inmedim 1saatde düz yatakta yattım ama velakin kanamam devam ediyo durmuyo ve ağrım çok inşallah o Dediğin gibi çatlayan yumurtadır inşallah cnm

Canım 2. çizginin tam nerede olduğunu göremedim 9. gün erken bir zaman ikiz değilse(çoğul gebeliklerde b- hcg yüksek olduğundan belki erken zamanda idrarda çıkabilir diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim bilimsel değil).Eminim ki şimdi sen sabahı zor edeceksin. Sabah ne söylersek söyleyelim test yapacaksın(ben de olsam sabredemezdim)Sabah negatif çıkarsa sakın üzülme ve birkaç gün sabret,hiç yoktan üzülüyor da olabilirsin üzüntü stres gebeliğin düşmanları sakin ol ve sabret lütfen.(resimde 2. çizgi görünüyorsa daha net bir fotoğraf yayınlayabilirsin)
canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi. fotoda görünmüyor ama ben buradan net bir şekilde görüyorum. sabah yapacağım tabi ki. aklıma gelen tek ihtimal hamile değilsem şayet çatlatma iğnesinin etkisi onu da aralığın 5 inde vuruldum. çok heveslenmiyorum ama ilk görünce bi aklım da karışmadı değil. ikiz olma şansı düşük ama 2 yumurtam vardı biri tam olgundu biri değildi. hayırlısı. bir anlıktı zaten sevincimde sonra kendi kendime duruldum değildir diye ...

bazen akın fazla oluyor bazende hiç gelmiyor canım jelin normal halleri işte doktor kullan diyor kullanıyoruz :KK22:ne rezillik ya:-)kadın olmak zor valla

üzülme desemde boş biliyorum canım.
vakti gelmemiş dememkki kaderimizde varsa gelicek bebeklerimiz ama nezaman gelir bilemiyoruz işte sabır biraz daha sabır pes etmek yok tamammı canım :KK19:
Pes etmek yok kızlar :)) Allah ne zaman ol derse o zaman :) napalım bebişlerimiz nazlı belki de :) ben iyiyimm çok şükür .. Biliyorum ki iyi olmazsam bi daha ki aşılamam ya da deneyimim sıkıntılı olucak...tüm negatif cıkan arkadaslarıma sesleniyorummm.. Sıkılırsak stres yaparsak işte o bizim için en büyük tehdit ! Allah ömür verdikçe deneriz ... Hepimizin için hayırlısı olsun...

12 gün sonra burdan müjdeli haberlerini alalım inş. :anneadayı::KK46: yumurtalar yerinden ayrılmadan olmuyor canım normal bu.takma kafana
döllenme yumurta tüplerde ilerlerken oluyor .
o uçuşan sperminler görevlerini hakkıyla yaparlar inş.:KK70:
İnşallah canm inşallah ama ben pek yumurtaya benzetmedim yumurta takibinde yuvarlakta bu farklıdı Hayırlısı cnm bu arada kanamam devam ediyo kuzenimin hastanesi var Aradım diyo ilaç vermesi Lazım kanama için doktorum ilaç vermediği gibi kanama. Normal dedi ama kimsede kanamam olmamış

Arkadaşlar benden başka aşılamadan sonra kanaması olan veya devam eden hiç Olmadı mı doktorumu ARIYORM açmıyo açsa sorucam kanama normal dedi ama korkuyorm kanama varken orda yumurtada spermde durmazki vücut atmazmı dışarı

canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi. fotoda görünmüyor ama ben buradan net bir şekilde görüyorum. sabah yapacağım tabi ki. aklıma gelen tek ihtimal hamile değilsem şayet çatlatma iğnesinin etkisi onu da aralığın 5 inde vuruldum. çok heveslenmiyorum ama ilk görünce bi aklım da karışmadı değil. ikiz olma şansı düşük ama 2 yumurtam vardı biri tam olgundu biri değildi. hayırlısı. bir anlıktı zaten sevincimde sonra kendi kendime duruldum değildir diye ...
yanında ovulasyon testi var mı?

Back