• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Evet cânimi özel hastaneydi Artı de gele akraba gibi olduk doktorla :) Yanlız benim kanamam oldu ve devam ediyo çok korkuyorm kanamaya sperm kalırmıki içerde ben eşimin sperminde inceledim labaratuarda
Bazı kişilerde kanama oluyormuş canım internette okudugum kadarıyla kanamam oldu yazanlar var inşallah bişey olmaz, ben yanıma ped almıştım belki kanamam olursa diye ama bende kanama olmadı, agrı sancı olabilir dedi doktorum bende de sancı falan yok sanki yaptırmamışım gibi sende sancı varmı?

Arkadaşlar benden başka aşılamadan sonra kanaması olan veya devam eden hiç Olmadı mı doktorumu ARIYORM açmıyo açsa sorucam kanama normal dedi ama korkuyorm kanama varken orda yumurtada spermde durmazki vücut atmazmı dışarı
canım benim ilk aşılamamda biraz bi kanamam oldu çünkü hasta bakıcı beni 10dk yatmadan geri kaldırdı

Arkadaşlar benden başka aşılamadan sonra kanaması olan veya devam eden hiç Olmadı mı doktorumu ARIYORM açmıyo açsa sorucam kanama normal dedi ama korkuyorm kanama varken orda yumurtada spermde durmazki vücut atmazmı dışarı
''Aşılama sonrası kanama olur mu? Normal midir?Aşılama sırasında ve sonrasında sıklıkla hiçbir kanama olmaz ancak bazen işlem sırasında kullanılan aletlere bağlı olarak rahim ağzından çok az miktarda veya damla damla kanama, lekelenme olabilir. Bu durum bir probleme neden olmaz veya gebelik şansını etkilemez. Kanama bir gün içerisinde kesilir sıklıkla, birkaç günde kesilmezse doktorunuza başvurmanız gerekir. ''

2.sinde olmadı fakat 3.aşılamamda çok az bi lekelenmem oldu doktor spekulumu çok fazla içeri dayadı o yüzden oldu canımm kendiside söyledi zaten tahriş olduğu için oldu korkup endişelenme dedi

yanında ovulasyon testi var mı?
yok maalesef. olsaydı kesin onuda yapardım. t çizgisi c den koyu çıkarsa hamilemişsin galiba. neyse sabah yeni bi test yapar haber veririm. diyorum ya bi an çok heveslendim de, sonra kendi kendime duruldum. durulmasaydım şuan nöbetçi eczane arıyordum kesin .:KK50::KK50::KK50:

Bazı kişilerde kanama oluyormuş canım internette okudugum kadarıyla kanamam oldu yazanlar var inşallah bişey olmaz, ben yanıma ped almıştım belki kanamam olursa diye ama bende kanama olmadı, agrı sancı olabilir dedi doktorum bende de sancı falan yok sanki yaptırmamışım gibi sende sancı varmı?
Evet canm Ağrı var ama çatlama iğnesinden sonraki devam eden agrı aşılamadan sonra özel bi Ağrı yok yani öncesindeki vardı benm kanamam devam ediyor ve bu kanamayla be sperm kalır içerde NEDE yumurta Allah'ım korusun emeklerim bu Yüzden Boşa gitmes inşallah kanama aynı düşük yaptıgımdaki gibi arkası kesilmiyor

2.sinde olmadı fakat 3.aşılamamda çok az bi lekelenmem oldu doktor spekulumu çok fazla içeri dayadı o yüzden oldu canımm kendiside söyledi zaten tahriş olduğu için oldu korkup endişelenme dedi
Banada aynı şeyi dedi ama ya içerdeki sperm ve Yumurtayıda Alıp götürürse kanama dedim spermi çok daha ileriye verdim dedi ben çok korkuyorm ama ya

''Aşılama sonrası kanama olur mu? Normal midir?Aşılama sırasında ve sonrasında sıklıkla hiçbir kanama olmaz ancak bazen işlem sırasında kullanılan aletlere bağlı olarak rahim ağzından çok az miktarda veya damla damla kanama, lekelenme olabilir. Bu durum bir probleme neden olmaz veya gebelik şansını etkilemez. Kanama bir gün içerisinde kesilir sıklıkla, birkaç günde kesilmezse doktorunuza başvurmanız gerekir. ''
Canm inan bende şimdi burAyı okumuştum yazanla teselli olmuştum tşkr ederim araştırıp paylaştığın için

Evet canm Ağrı var ama çatlama iğnesinden sonraki devam eden agrı aşılamadan sonra özel bi Ağrı yok yani öncesindeki vardı benm kanamam devam ediyor ve bu kanamayla be sperm kalır içerde NEDE yumurta Allah'ım korusun emeklerim bu Yüzden Boşa gitmes inşallah kanama aynı düşük yaptıgımdaki gibi arkası kesilmiyor
Çok fazlaysa acile git canım tahriş olsa damla damla olur inşallah boşa gitmez emeklerin, benim çatlatma iğnesinden sonra sancım olmadı, canım benim ablam 10 gün adet görünce doktora gitmiş uzun sürdü diye ultrasonla bakılınca kese görmüş doktor hamilesin demiş olabiliyo böyle şeyler inşallah bişey olmaz seninde ama acile git bence

canım benim her adet öncesi belim kasıklarım ağrır göğsüm hassaslaşır ama hepsinden önemlisi adet öncesi bi kaç sivilcem çıkar adet olduktan sonra geçer ben bide tuttuğunu ordan anlamıştımm içime doğuyodu bunda öle bişe malesef hissetmiyorumm :KK43:
Bende de aynıı ama sivilceler yok çok şükür :(

@ze
yok maalesef. olsaydı kesin onuda yapardım. t çizgisi c den koyu çıkarsa hamilemişsin galiba. neyse sabah yeni bi test yapar haber veririm. diyorum ya bi an çok heveslendim de, sonra kendi kendime duruldum. durulmasaydım şuan nöbetçi eczane arıyordum kesin .:KK50::KK50::KK50:

aa aa bende ovülasyon testi var onuda gebelik testi gibi kullanabiliyormuyuz

İnşallah canm inşallah ama ben pek yumurtaya benzetmedim yumurta takibinde yuvarlakta bu farklıdı Hayırlısı cnm bu arada kanamam devam ediyo kuzenimin hastanesi var Aradım diyo ilaç vermesi Lazım kanama için doktorum ilaç vermediği gibi kanama. Normal dedi ama kimsede kanamam olmamış
bu ne evham kız sakin ol az.:)) ben de de kanama oldu kahvereni lekelenme seklınde ertesı gun de geldı ama sonra durdu. normal bır durum endıse etme bosuna

oyyy oy Adet ağrılarım başladı bu gün :KK17:içimde olmadığına dair bir his var zaten karnımın aşağısına bastırdığım zaman hiç sertlik yok hatta yumuşacık birde 'elle evde erken gebelik testi' diye bir şey denedim ondada olumsuz sonuç çıktı hayırlısı bakalım
elle evde erken gebelık testını duydugumda bı bakayım dedım. tuvalete gıdıp mesaneyı bosaltayım onun sertlıgı elıme gelmesın dedım. tuylerın basladıgı yerın 1 cm kadar yukarısına elledıgımde sertlık var.
göbek deliğimle tuylerın basladıgı yerın tam orta kısmında ıcerı dogru bir çökuntu var. heveslenmeyeyım dımı hayal kırıklıgı olmasın:)

elle evde erken gebelık testını duydugumda bı bakayım dedım. tuvalete gıdıp mesaneyı bosaltayım onun sertlıgı elıme gelmesın dedım. tuylerın basladıgı yerın 1 cm kadar yukarısına elledıgımde sertlık var.
göbek deliğimle tuylerın basladıgı yerın tam orta kısmında ıcerı dogru bir çökuntu var. heveslenmeyeyım dımı hayal kırıklıgı olmasın:)
eysha eysha tabı benım dedıgım elle muayene dıstan ıcten deıl:)

yok canım bunda sırt üstü yatıyorsun parmağını sonuna kadar vajinadan içeri sokuyosun eğer parmağının ucu burun sertliğinde bişeye değerse negatif dudak yumuşaklığında bişeye değerse pozitif oluyomuş buna hürrem muayenesi de deniyomuş

yok canım bunda sırt üstü yatıyorsun parmağını sonuna kadar vajinadan içeri sokuyosun eğer parmağının ucu burun sertliğinde bişeye değerse negatif dudak yumuşaklığında bişeye değerse pozitif oluyomuş buna hürrem muayenesi de deniyomuş
Allahım ya bi kendimizi parmaklamadığımız kaldı zaten:KK70:şu beklenen bebekler maskara etti bizi:KK70::KK70::rolleyes:

Back