• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
yarın 10. gün olacak
istiyorsan testi dene ya da bekle ama negatif çıkarsa boş yere üzülebilir sin tam sonuç alana kadar 3-4 gün tedirginlik yaşarsın sen bilirsin(benim geçen seneki gebeliğimde lh pozitif verdi ancak adet günümde bakmıştım ve ertesi gün kanda 160 çıkmıştı senin daha bu kadar yükselmemiştir boşuna canını sıkma)

Allahım ya bi kendimizi parmaklamadığımız kaldı zaten:KK70:şu beklenen bebekler maskara etti bizi:KK70::KK70::rolleyes:
ayy hiç sorma :-) hep sabırsızlığımız yüzünden 3 gün daha beklemeye sabrımız yok

istiyorsan testi dene ya da bekle ama negatif çıkarsa boş yere üzülebilir sin tam sonuç alana kadar 3-4 gün tedirginlik yaşarsın sen bilirsin(benim geçen seneki gebeliğimde lh pozitif verdi ancak adet günümde bakmıştım ve ertesi gün kanda 160 çıkmıştı senin daha bu kadar yükselmemiştir boşuna canını sıkma)

normalde yarın adet günüm..
bilmiyorum artık kendime hiç güvenemiyorum:KK8: :KK22:sabredemeyip ovülasyon testini yapabilirim yada bekleyebilirim

canım senin kasık ağrıların ne zaman başladı. benimkisi aşılamadan 2 gün sonra başladı hala devam ediyor. sende var mıydı aşılamadan sonra ağrı sancı...
benim dün akşam bi yokladı sonra geçti ama öğleden beri devam ediyor ilk iki gün olmuştu bide

ayy hiç sorma :-) hep sabırsızlığımız yüzünden 3 gün daha beklemeye sabrımız yok

normalde yarın adet günüm..
bilmiyorum artık kendime hiç güvenemiyorum:KK8: :KK22:sabredemeyip ovülasyon testini yapabilirim yada bekleyebilirim
1-2 gün daha bekle sende hangi belirtiler var ağrı, sızı,şişkinlik vs.

Kızlar aşılamadan sonra göğüs ağrısı yaşamayan var mı? Taktım kafayı ben buna. Daha önce hep ağrırdı.

1-2 gün daha bekle sende hangi belirtiler var ağrı, sızı,şişkinlik vs.
İlk günler belim ve karnım ağrıdı sonra hiçbirşeyim kalmadı sanki aşılama yaptırmamış gibiydim 9. Gündü bu gün karın ağrım başladı göğüs hassasiyeti hep vardı zaten bilmiyorum artık normalmi bu durum

hangi gün yaptıracaksın canım sen kan testini

adetim gelmezse önce cuma vericem kanı birde garanti olsun diye pazartesi

Kızlar aşılamadan sonra göğüs ağrısı yaşamayan var mı? Taktım kafayı ben buna. Daha önce hep ağrırdı.
canım üç kez aşılama yaptırdım hepsindede ilk ilaca başlamamla ağrı başladı adetim bitene kadar devam etti hatta 2. Aşılamada yan yatınca bile yattığım taraftaki göğsüm çok fena sızlıyordu baya hassastı yani:KK43:

Yaaa kizlar bugun pembe akintim geldi hastalaniyorum.adetime 4gun gecmisti umut oluyordu bana ama adet oluyorum maalesef çok üzüldüm ilk asilamam tutmadi umit etmek bile okadar guzelki hamile kalinca hissedecegim o duyguyu çok merak ediyorum.allahim ne olur kucagimizi doldur cok istiyoruz yardim et rabbim.herkese o guzel duyguyu anneligi tattirsin allahim. Sizlerden guzel haberler alırız inşallah arkadaslarim.

günaydın kızlar. dün doktora gittim. çatlatma iğnesini erken yaptırmıştım ya daha çatlamamış bu akşam çatlayacak ilişki olsun dedi. ama benim cici kocam bi bahaneyle küstü bana :63: yumurta çatlayınca 2-3 gün dolaşıyo de mi içerde ya. bugüne kaldı işimiz.
hatta yırtmak için bana sen hamile olmayasın sakın demez mi :KK70::KK70:
yahu daha yumurtlamadım ne hamilesi dedim. Allahım şu bebişler bi gelse de rahatlasak yahuu

Canım benim çok ağrıdı 1 hafta kadar ama sonra hafifledi anlamadom gitti :( çok şiş sadece azıcık kaldı ağrı göğüs ucunu geçti başta yoktu :( kafayı yedik belirti aramaktan:(

arkadaşlar çokkk gergin bi gün geçiriyorum.doktora gittim adet olmuorum diye gebelik testi verdi. iki saat sonra alcam.olmadığına % 100 eminim

günaydın kızlar. dün doktora gittim. çatlatma iğnesini erken yaptırmıştım ya daha çatlamamış bu akşam çatlayacak ilişki olsun dedi. ama benim cici kocam bi bahaneyle küstü bana :63: yumurta çatlayınca 2-3 gün dolaşıyo de mi içerde ya. bugüne kaldı işimiz.
yahu daha yumurtlamadım ne hamilesi dedim. Allahım şu bebişler bi gelse de rahatlasak yahuu

canım kadın yumurtası çatlamadan sonra 24 saat yaşar o yüzden ne yap et kandır kocanı :)

canım bekle nasıl olsa pozitif olmadığını görünce bir tedavi vericek mecburen adet olman için..
ya bu doktor benim aşılamamı yapacakolan hastanaey gitmedim yakın die başka bi hast gittim.bahsettim aşılama olucak die.sizin vereceğiniz ilaçlar yan etki yaparmı?yada geciktirrimi süreci dedim evet 1-2 ay geri atar tedavini dedi bana :@ ya ozaman normal adet olmamı beklerim daha iyi.diyorumki 5 kere test yaptım ben negatif biliyorum sonucu illa test yaptır dior bana :@ sabah sabah gerildim ya

18.12.2014 Tahlil Sonuçları
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- LAB GENEL --------------
-------------------- ----------------- --------------------
BETA-HCG (Acil)
<0,5 mIU/ml Hamile Olmayan (Premenapozal-Kadın) 0.5 - 5 mlU/ml
İlk Hafta 5 - 50 mlU/ml
1-2 hafta 50 - 500 mlU/ml
2-3 hafta 100 - 5000 mlU/ml
3-4 hafta 500 - 10000 mlU/ml
4-5 hafta 1000 - 500000 mlU/ml
5-6 hafta 10000 - 100000 mlU/ml
6-8 hafta 15000 - 200000 mlU/ml
evet kızlar sonucum bu :@

18.12.2014 Tahlil Sonuçları
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- LAB GENEL --------------
-------------------- ----------------- --------------------
BETA-HCG (Acil)
<0,5 mIU/ml Hamile Olmayan (Premenapozal-Kadın) 0.5 - 5 mlU/ml
İlk Hafta 5 - 50 mlU/ml
1-2 hafta 50 - 500 mlU/ml
2-3 hafta 100 - 5000 mlU/ml
3-4 hafta 500 - 10000 mlU/ml
4-5 hafta 1000 - 500000 mlU/ml
5-6 hafta 10000 - 100000 mlU/ml
6-8 hafta 15000 - 200000 mlU/ml
evet kızlar sonucum bu :mad:
ne demek bu henüz hastaneye gitmedimm.gidicem iki saat sonra ama bu ne anlama geliyor

Bir tek benim kocam küsüyor sanıyordum,çocuk gibi küsen erkek de hiç çekilmiyor.Yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arası süren var gece gündüz fark etmez hemen gönlünü al.Hatta işte ve gelebilecek durumda ise cilve yap çağır bir sürü ilacı boşuna mı aldın?

Back