- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.501
tarlusol içtim ben
çok net bişey bulamadım ama doğum kontrolünde kullanılmıyormuş galiba hadi yine iyisin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarlusol içtim ben
tarlusol içtim ben
ayyy inşallah sorun olmazzzzzz sizin bu bahsettiğiniz duphaston hapını kullansammı acaba hala olmadım çünkü adet birde onumu kullansam yada bekliyimmi biraz daha .biraz araştırdım bebeğin tutunmasını falan saplıyormuş.aşılamadan sonra içerim olmazsaaçok net bişey bulamadım ama doğum kontrolünde kullanılmıyormuş galiba hadi yine iyisin :)
inşallah bendede bi sorun teşkil etmez çünkü doktora sormadan gititm aldım kullandım benBen bu ilaçla kaç kere adet olduğumun sayısını bilmiyorum. Malum polikistik over olunca adetler genelde gecikir. Tedavi görürken de bu ilaçla adet oldugum oldu ve doktor normal tedavi sürecime devam etti. Herhangi bir problem olmadı.
ayyy inşallah sorun olmazzzzzz sizin bu bahsettiğiniz duphaston hapını kullansammı acaba hala olmadım çünkü adet birde onumu kullansam yada bekliyimmi biraz daha .biraz araştırdım bebeğin tutunmasını falan saplıyormuş.aşılamadan sonra içerim olmazsaa
ewet canım bende de var kasık ağrısı bel ağrısıSanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var ara ara sende de varmı canım?
inşallah bendede bi sorun teşkil etmez çünkü doktora sormadan gititm aldım kullandım ben
inşallah bendede bi sorun teşkil etmez çünkü doktora sormadan gititm aldım kullandım ben
Alenayın söylediği gibi korkma ,bende kullanmıştım,dr vermişti,birkaç güne anca olursun. Ama lütfen böyle önemli bir dönemden önce dr. a danışmadan hiç bir ilaç kullanmayınKorkma bir şey olmaz. ama sakın başka bir şey de kullanma. Bekle. zaten ilaç bitince hemen adet olunmuyor. 1 haftaya yakın geçiyor zaman sonra adet olunuyor. Sabret.
Amin canım ... Her fırsatı kabul anı bil ve duadan kopma nolur.biz de yaşadık o durumları inan.dibe vurmak ne demek iyi bilirim.ailen dahi olsa birilerinden medet ummak,insanların gözlerinde merhamet aramak nedemek iyi bilirim.o günlerimi hatırladıkça bugünlerime ham ediyorum.şükür,şimdi bi eksiğimiz tok.ev borcu ödüyoruz,kıtkanaat geçiniyoruz ama geçiniyoruz neticede.elektriğimin suyumun kesildiği,ev sahibinin kapılara dayandığı günler gördüm.yazsam roman olur.uzatmiyim,demek istediğim moralini bozup ümitsizliğe kapılma olurmu.kapkaranlık geceyi aydınlık günle kaplayan Allah elbet sıkıntıların ferahını da verir.canım eşim ticaret denedi battı. herkesi kendimiz gibi bildik hep. dolandırıldık, kandırıldık dunya kredi borcu var. aileler yardım edio saolsun ama onlarda süper zengin değiller. işte babamın tazminatının kalan 5 bin tlsini vereceklermiş de bu ay onunla tüp bebek teklif etti bize. bebişi de onunla deneyeceğiz Allah'ın izniyle. Rabb'im kimseyi kendinden başkasına muhtaç etmesin.
hiç kimse bu ay boş durmamış yani canımm senin adına çok sevindim2015 i benim yılım ilan ediyorum.. Bu yıl hem teyze,hem hala,hem anne oluyorum Allahın izniyle,Allahtan başka ne istenirkiiii
Happy Meal ya ben içtim bile hapları bitti yani bi kutu
doktora söylemeyim bari içtiğimi
Amin canım ... Her fırsatı kabul anı bil ve duadan kopma nolur.biz de yaşadık o durumları inan.dibe vurmak ne demek iyi bilirim.ailen dahi olsa birilerinden medet ummak,insanların gözlerinde merhamet aramak nedemek iyi bilirim.o günlerimi hatırladıkça bugünlerime ham ediyorum.şükür,şimdi bi eksiğimiz tok.ev borcu ödüyoruz,kıtkanaat geçiniyoruz ama geçiniyoruz neticede.elektriğimin suyumun kesildiği,ev sahibinin kapılara dayandığı günler gördüm.yazsam roman olur.uzatmiyim,demek istediğim moralini bozup ümitsizliğe kapılma olurmu.kapkaranlık geceyi aydınlık günle kaplayan Allah elbet sıkıntıların ferahını da verir.
2015 i benim yılım ilan ediyorum.. Bu yıl hem teyze,hem hala,hem anne oluyorum Allahın izniyle,Allahtan başka ne istenirkiiii
Bilgi sahibi olmak isteyenler için aşılama hikayemi yazıyorum. .
5 Aralıkta adet oldum.
7 Aralıkta 75 dozluk gonal f iğnemi vurmaya başladım. 8 gün vuruldum.
Adetimin 11. günü ilk kontrole gittim.
Sağda 4 solda 4 adet olmak üzere toplam 8 yumurtam oluştu.
Aynı günün gecesinde 11 de çatlatma iğnemi vuruldum.
Adetimin 13. günü ( yani bugün) aşılama yapılması için sabah 8 de hastaneye gittim.
Eşim sperm örneğini verdi ve beklemeye başladık.
Saat 10:30 da beni doğumhaneye alıp hazırladılar.
Saat 11 de aşılama yapıldı. 12 milyon sperm nakledildi. İşlem yapılırken sandalyede beni başaşağı yaptılar. Ve yarım saat öyle bıraktılar.
Yarım saat sonra üzerimi giyindim beni odaya alıp yatırdılar.. Hiç kalkmadan kalçamın altına yastık koyarak tam 2,5 saat öyle yatırdılar.
Ve şuanda evimde yatıyorum.
Bol bol zikir çektim dua ettim.
Rabbim inşallah nasip eder bana ve tüm isteyenlere. .
Amin canım ... Her fırsatı kabul anı bil ve duadan kopma nolur.biz de yaşadık o durumları inan.dibe vurmak ne demek iyi bilirim.ailen dahi olsa birilerinden medet ummak,insanların gözlerinde merhamet aramak nedemek iyi bilirim.o günlerimi hatırladıkça bugünlerime ham ediyorum.şükür,şimdi bi eksiğimiz tok.ev borcu ödüyoruz,kıtkanaat geçiniyoruz ama geçiniyoruz neticede.elektriğimin suyumun kesildiği,ev sahibinin kapılara dayandığı günler gördüm.yazsam roman olur.uzatmiyim,demek istediğim moralini bozup ümitsizliğe kapılma olurmu.kapkaranlık geceyi aydınlık günle kaplayan Allah elbet sıkıntıların ferahını da verir.
2015 i benim yılım ilan ediyorum.. Bu yıl hem teyze,hem hala,hem anne oluyorum Allahın izniyle,Allahtan başka ne istenirkiiii
5 Aralıkta adet oldum.
Adetimin 13. günü ( yani bugün) aşılama yapılması için sabah 8 de hastaneye gittim.
Saat 11 de aşılama yapıldı. 12 milyon sperm nakledildi. İşlem yapılırken sandalyede beni başaşağı yaptılar. Ve yarım saat öyle bıraktılar.
Yarım saat sonra üzerimi giyindim beni odaya alıp yatırdılar.. Hiç kalkmadan kalçamın altına yastık koyarak tam 2,5 saat öyle yatırdılar.
5 Aralıkta adet oldum.
Amin canim amin. Allah razi olsun.Canım çok teşekkür ediyorum, Allah hepimizin kucağını doldursun. Ailevi meselelerine de çok üzüldüm. Her şeyde bir hayır vardır . Allah sağlık sıhhat versin,Her gecenin bir sabahı vardır.Allah sevdiği kullarının sabırlarını denemek için başına kötü şeyler getirirmiş, kulu bu belaya isyan etmez sabrederse istediğinin kat kat fazlasını verirmiş.Allah beterinden saklasın tüm darda olanlara sabır ihsan eylesin.