- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.521
Oooh hafi gelio bebek haberiKızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooh hafi gelio bebek haberiKızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
hayırlı haberlerini bekliyoruzz canımm benimmKızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
yarın sabah yaptırmam gereken iğneyi bugün sabah yaptırdım. daha yumurtalar büyümemişti. gece 23 te 1 iğne daha yapmıştım karından. sabah 9,30 da da çatlatmayı vuruldum. nasıl böyle bi yanlış yaptım sinirden ağlıyorum. tablet değil ki kusup geri çıkarayım napcam ben şimdi
çıkmadık candan ümit kesilmez canımm reglide olmamışsın daha bak belli mi olur sana süpriz yaparKızlar benim bu gün aşılamamım 12. Günüydü sabah erkenden kan verdim ve sonuç 1.1 çıktı yani negatif hcanım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu au çok farklı durumum inşallah diyorumemşire geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar bak yada ultrasonla destekle falan dedi ama sanırım bu ayki umut yolculuğumun finishi 1.1 ile oldu
belimm çok ağrıyooSanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var ara ara sende de varmı canım?
Kızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ama galiba tüp bebek de sonuç alacak ilk kişi benim topic deKızlar beklediğim telefon geldi... Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...
Hadi bakalım hayırlı haberlerle insallahKızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
Canım benim aşılamam az önce yapıldı yarım sat falan oluyo kalkmadım ben hala çataldayım benden kanama geldi doktorum normal OLDUĞUNU söyledi bize ilişki önerdi ama aksam yapın yarın yapın demedi en iyisi ben yarın yapayım birde ultrasonda baktırdım aşılamadan önce sağ Tarafından yumurtam atılmış dedi atılmış derken dedim çatlamış sedi daha erkendi yoksa içini boştu diyorm yamuk yumuktu yumurtaya benzemiyordu Hayırlısı şimdi birlikte gün sayalımCanım bende iğneyi raporsuz aldım gelecek ayda yaptirırım tutmazsa diyordum ama yaptıramam sanırım inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz, spermi 3 gün kalıyor diye biliyorum tatlım, sen herşeyi akışına bırak bu ay olacagı varsa her şekilde olur, bize bugün ilişkiye girin dedi eşim gece 12,30 da geliyo işten geldikten sonra olucak senin aşılama gecemi yapılacak? Ovulasyon testini sabah ilk idrarınla yaptıysan belki ondan da çıkmamış olabilr bide testi yapmadann 2-3 saat önce sıvı tüketimini kesmen lazım canım
Yaaa benimde kasıklarım tutmadımııbelimm çok ağrıyoo
İNŞALLLAHHH tutmuştur canımm yaa ümitsizliğe kapılmak istemiyorumm ama çok korkuyorumm çok stres yapıyorum bu benim 3.aşılamam 1.si tutmadı 2.tuttu kimyasal düşük yaşadım eşim tutmazsa 1sene falan ara verelim diyo ama ben hiç ara vermek istemiyorummmYaaa benimde kasıklarım tutmadımıı
Madden de manen de imtihandayız canımm diğerlerinde belirtin varmıydıİNŞALLLAHHH tutmuştur canımm yaa ümitsizliğe kapılmak istemiyorumm ama çok korkuyorumm çok stres yapıyorum bu benim 3.aşılamam 1.si tutmadı 2.tuttu kimyasal düşük yaşadım eşim tutmazsa 1sene falan ara verelim diyo ama ben hiç ara vermek istemiyorummm
canım benim her adet öncesi belim kasıklarım ağrır göğsüm hassaslaşır ama hepsinden önemlisi adet öncesi bi kaç sivilcem çıkar adet olduktan sonra geçer ben bide tuttuğunu ordan anlamıştımm içime doğuyodu bunda öle bişe malesef hissetmiyorummMadden de manen de imtihandayız canımm diğerlerinde belirtin varmıydı
gözümüz kulağımız senden gelecek müjdeli haberde canımmKızlar şimdi kan vermeye gidiyorummmmm
Kızlar test yaptıran yok mu bugün müjdeli haberlerini duyuran
her şerde vardır canım bi hayır umudunu yitirme umut insanı ayakta tutan şey..Ben test sonucumu aldim 1.52 beta-hCG. Negatif yani. Pazartesi kan verdim asilamanin 13. günüydü, bugünde 15. günü. Endimetrioz süphesinden dolayi bu hafta adetimin tam sökülmesinibekliyorum, eger sökülmezse haftabasi tekrar kan veririm. Hayirlisi bakalim