• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar beklediğim telefon geldi... Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...

Canım aşılamam yapıldı çıktım sperm hazırlık sonrası 10 milyon yazıyo ileri hareketlide 9 milyon bunada şükür inşallah Allahım emeklerimizin karşılıgını verir, hiç acı agrı olmadı, jel yazdımmı diye sordu doktorum yazmadınız dedim tamam gerek yok dedi bugün ilişkiye girin sonra bidaha girmeyin dedi, acın agrın olursa parol iç dedi 10 dk. Yattım çıktım canım sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah :)
hayırlı olsun canm darısı bana olsun 9 milyon çok iyi bir rakam maşallah 1milyon sınırmış duydugum kadarıyla bizde pazartesi günü birlikte olmuştuk bugun sperm az çıkabilir diye korkuyorm ama pazarteside olmasaydık sperm 6 günlük olucaktı benim korkumda bu inşallah sperm de sorun olmaz gün aşırı olmuş olucak peki doktorn yumurtan catladımı diye baktımı? bakıyolarmı bilmiyorm benm daha çatlamaz sanırım çünkü hep çatlatma iğnesinden sonraki 40.saatde çatlar ovulasyon testi yaptıgım için biliyorm sabah yaptım henüz tek çizgiydi yani daha çatlamamıştı umarım sat 4 e çatlar

hayırlı olsun canm darısı bana olsun 9 milyon çok iyi bir rakam maşallah 1milyon sınırmış duydugum kadarıyla bizde pazartesi günü birlikte olmuştuk bugun sperm az çıkabilir diye korkuyorm ama pazarteside olmasaydık sperm 6 günlük olucaktı benim korkumda bu inşallah sperm de sorun olmaz gün aşırı olmuş olucak peki doktorn yumurtan catladımı diye baktımı? bakıyolarmı bilmiyorm benm daha çatlamaz sanırım çünkü hep çatlatma iğnesinden sonraki 40.saatde çatlar ovulasyon testi yaptıgım için biliyorm sabah yaptım henüz tek çizgiydi yani daha çatlamamıştı umarım sat 4 e çatlar
Bizde cuma cumartesi birlikte olmuştuk pazarteside olun dedi eşim vardialı çalıştıgı için birlikte olamadık doktorum bişey olmaz dedi, çatlatma iğnesinden 40 saat sonra yapıldi benim aşılama, yok canım bakmadı yumurtalara odaya aldı çatala yatırdı yaptı, ultrasonla falan bakılmadı, az öncede eve gelince çamaşırıma baktım biraz akmış gibi

Bizde cuma cumartesi birlikte olmuştuk pazarteside olun dedi eşim vardialı çalıştıgı için birlikte olamadık doktorum bişey olmaz dedi, çatlatma iğnesinden 40 saat sonra yapıldi benim aşılama, yok canım bakmadı yumurtalara odaya aldı çatala yatırdı yaptı, ultrasonla falan bakılmadı, az öncede eve gelince çamaşırıma baktım biraz akmış gibi
olsun alacağını almıştır zaten 1 tek sperm dölleniyor mevlam kısmet ederse hersey bahane . . canm benm korkum çok erken olması seninki 40 saat garanti olmuş oluyo bizim daha 36 saat olmadı ne bilim korkuyorm erken diye ben bakarsa doktoruma dicem bi bak çatlamışmı diye :) çatladıgını sanmıyorm ama dedimya ovulasyon testi yaptım sabah çatlamaya yakın dahi olsa çift çizgi çıkardı bende tık yoktu. . doktorn ilişki önerdimi cnm? ben bugunkü aşılamadan değildde yarın ki ilişkiden ümitliyim şimdiden:)

benm büyük ihtimalle bu gece çatlar gecede aşılama olamayacağı için inşallah çatlayana kadar sperm kalır rahimde ya ben çok korkuyorm bu ay okdar masraf ettikki iğneler ilaçlar aşılama her ay aynı masrafıda yapamam ben iğneyide raporsuz alıyorm bilemiyorm allahm inşallah yardm eder

Kızlar beklediğim telefon geldi... Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...
Hadi gözün aydın =) İnşallah kaliteli embriyolar olur. Ohh ne güzel ya sen yolu yarıladın bi transfer bide 13 günlük bi socuç beklemen kaldı darısı bekleyen bizlere. Aşılamadansa tüp bebek daha stresliymiş Ben ice gerildim :S

benm büyük ihtimalle bu gece çatlar gecede aşılama olamayacağı için inşallah çatlayana kadar sperm kalır rahimde ya ben çok korkuyorm bu ay okdar masraf ettikki iğneler ilaçlar aşılama her ay aynı masrafıda yapamam ben iğneyide raporsuz alıyorm bilemiyorm allahm inşallah yardm eder
Canım bende iğneyi raporsuz aldım gelecek ayda yaptirırım tutmazsa diyordum ama yaptıramam sanırım inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz, spermi 3 gün kalıyor diye biliyorum tatlım, sen herşeyi akışına bırak bu ay olacagı varsa her şekilde olur, bize bugün ilişkiye girin dedi eşim gece 12,30 da geliyo işten geldikten sonra olucak senin aşılama gecemi yapılacak? Ovulasyon testini sabah ilk idrarınla yaptıysan belki ondan da çıkmamış olabilr bide testi yapmadann 2-3 saat önce sıvı tüketimini kesmen lazım canım

kızlar bişi sorucam sizlere günaydınlar öncelikle :) ben söktürücü hap aldım eczaneden içtim gerçi ona rağmen yine olmadım adet o ayrı bi konuda .söktürücü kullandım die ya bana aşılama yapmazlarsa?söylemesem mi kullandığımı

canım söktürücüyü dr una danısarak kullanmalıydın fikrimce. bi de o bi kaç gunluk bi uygulama, yani kutu bitio sonra 15 gun içinde adet olabiliosun. ama sen dr una sormadan 1 tane bile yutma derim.

kızlar az önce tıp merkezini aradım. Hamilelik testi yapıyor musunuz diye sordum. negatif/pozitif için yapılan test 1 saatte çıkıyor. Detaylı isterseniz ertesi gün çıkıyor dediler.
Detaylı test nedir biliyor musunuz?
negatif/pozitif için yapılan test dediğinde beta-hcg değeri yazar mı? yoksa hamilesin ya da değilsin mi yazar?
Bir yardımcı olabilir misiniz , kafam karıştı?

tekrar arayıp onu da sorsanya tatlım :)

Hic bilmiyorum canim buze sadece dondurma ucreti bin tl cozdururkende bin tl vereceksiniz dediler.hastane degiatirmek istersek ne olur onu bilmiyorum degistirecegimide sanmiyorum cok memnun kaldim cunku benim dr um disardan orayla anlasmali buna ragmen oranin profuda transferime girdi transferimi o yapti benim dr um ultrasonu gezdirdi tranafer sirasinda sadece.kendimi cok guvende hissetttim hemsireler biharikaydi.tutmazsa kendi dr umla yine devam edecem zaten degistirmeyi dusunmuyorum.ankarada olanlar icin dr sukran cakmak tavsiye ederim.tup bebek transferi ni ve yumurta toplama islemlerinide novart tup bebek merkezinde yapiyor .

hımm anladım canım. valla bu konu bi soru işareti kafamda.

canımmmm çok sevindimmmmm. ben hala det bekliyorummm sen yoluy yarıladın :) masallah canım sayıca çok iyi. hadi hayırlısı. gelio bebiş :) kaç transfer yapılacaktı canım sana 1 mi?

Tebrik ederim. Bu süper bir haber.

arkadaşlar 36 saat sonra aşılama yapılıyor ya hani şey demişssiniz 40 saat sonra çatlar yumurta tam olarak demişssizde kafama takıldı bu.ozaman aşılama yapıldıktan sonra 4 saat sonra ilişkiye girmek mi sağlıklı olur.eğer çatlamıyorsa 36 saatte neden yapıcaklar aşılamayı

Maaşallah çok güzel ya.inşallah tutar müjdeli haberini alırız.

ay hadi bakalım canım :nazar: hayırlı haberlerini bekliyorum şu kızlarımıza rabbim eenn kısa zamanda kardeş nasip etsin :KK5:

netten bi araştır bakalım duphaston diye bi ilaç var bitince adet oluyosun hem de gebeliği kolaylaştırıyo bana ondan vermişlerdi.
şöyle bi baktım inceledim ama adet düzensizlikleri,aşırı adet kanamalarında veya kistlerde kullanılır yazıyor turlosal için heralde bi zararı olmaz ama içime kurt düştü yinede :(

Back