• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun:)ben bu ay aranızda değilim ilk başarısız aşılama denememden sonra kendime dinlenme verdim sizi uzaktan takip ediyorum Allah inşallah hepimize evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin.önümüzdeki ay karar verebilirsem adetimin 3.günü kısmetse doktorumla 2.aşılama için görüşücem herhalde ocak topiğinde olurum ama yinede kararsızım direkt tüpmü yaptırsam son 1 kere daha aşılama denesemmi bilemiyorum.Herkese bol şans diliyorum çok öpüyorum Rabbim hepimizin sesini duysun dualarımızı kabul etsin tez zamanda...

Canim dualarim hep seninle, tekrar kocaman masallah diyorum :KK66: canim biliyorum senin hikayeni dr unun yogurt yiyisini :KK66: brn bi cok kisiden yumurta toplamada idrara sikisik olmayi duymustum @iqqraa_ bir kac kez tecrube ederek boyle anlatmisti ama senin doktorun hakikatrn organik yiyor yogurdu :KK66: gozum iyice tuttu senin dr unu :KK66: gelio Allah'in izniyle bebis, diyim ben sana :KK66: insallah.

Canım benim ya ağznda bal damlıyor hadi inşallah, korkuyorum gerçi, ya bana tutunamazlarsa diye ama olur inşallah, dualarımızla Allahım hepimize nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar adetim başladı galiba, kahverengi lekelenmeler basladi. Adetin 3gunu doktora gidip aşılama isticem de. Adetin 3. Gunu alttan mi bakıyorlar karından mı

Merhaba kızlar adetim başladı galiba, kahverengi lekelenmeler basladi. Adetin 3gunu doktora gidip aşılama isticem de. Adetin 3. Gunu alttan mi bakıyorlar karından mı
doktorun gorusune bağlı kımı alttan kımı karından bakıor ama alttan bakması daha mantıklı olusacak folıkuller bellı oluyo alttan bakınca

Tatlim merhaba, dr 3. Gunu alttan bakmali, yeni gelisen folikulleri ve varsa kiste donusen onu belirleyebilmek icin alttan bakmasi daha iyi cunku daha net ve eksiksiz gorunuyor alttan. Benim eski drum karindan bakmisti, olusmus kisti gorememisti. Bu arada 2. Gunu gitmeni oneririm cunku ilaclara daha erken baslamak daha erken yumurtlama ve asilama demek ;)

hadi bakalım inşaallah hayırlı sonuçları burdn paylaşırız dün aşılama oldum ilk kez ilkinde tutma ihtimali az diyorlar ama benim sormakistediğim kızlar yıkama işleminden sonra sperm hareketliliği kaç oldu sizlerin aşılama yaptıranlar paylaşabilirmiiii:)
canım hayırlı olsun inşaallah tutar. bana aşılama sürecini ayrıntılı anlatabilir misin? aşılama yapılırken spektrumlu muayene gibi oluyo değil mi? ne kadar sürüyor? çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama oluyor

Tatlim merhaba, dr 3. Gunu alttan bakmali, yeni gelisen folikulleri ve varsa kiste donusen onu belirleyebilmek icin alttan bakmasi daha iyi cunku daha net ve eksiksiz gorunuyor alttan. Benim eski drum karindan bakmisti, olusmus kisti gorememisti. Bu arada 2. Gunu gitmeni oneririm cunku ilaclara daha erken baslamak daha erken yumurtlama ve asilama demek :KK66:
Aynen katiliyorum benim dr um da hep 2.gun cagirir..

kızlar;

kasım listesini sonuçlarıyla tamamaladık ve kasım ayını da bugün itibariyle bitirmiş bulunuyoruz.

karışıklık olmaması için artık aralık topiğinde beraberiz.

dolayısıyla kasım topiğimizi kapattık, bilginize ;)

sonuna kadar izleyin kızlar :)

Çok güzel hazırlamışlar, bayıldım. İnsan bende yaşayacak mıyım diye düşünüyor bu güzellikleri, büyük moral oluyor gerçekten. Teşekkür ederiz, böyle güzel paylaşımlara ihtiyaç var galiba bu ayki topiğimizde, biraz heyecansızız sanki bana mı öyle geliyor?Bir başarısızlık sonucunda ilkindeki heyecanım bir nebze azalmasına sebep oluyor sanki ama belki de bu stres hormonlarımızın azalmasına sebep olur ve bizim için daha iyi olur kızlar. :) Öpüyorum hepinizi sevgiler

Çok güzel hazırlamışlar, bayıldım. İnsan bende yaşayacak mıyım diye düşünüyor bu güzellikleri, büyük moral oluyor gerçekten. Teşekkür ederiz, böyle güzel paylaşımlara ihtiyaç var galiba bu ayki topiğimizde, biraz heyecansızız sanki bana mı öyle geliyor?Bir başarısızlık sonucunda ilkindeki heyecanım bir nebze azalmasına sebep oluyor sanki ama belki de bu stres hormonlarımızın azalmasına sebep olur ve bizim için daha iyi olur kızlar. :) Öpüyorum hepinizi sevgiler

canım sen hep gel hep güzel yorumlarınla şenlendir neşelendir heyecanlandır azimlendir bizi e mi :) ben de çok beğendim videoyu hemde çok :) çok tatlı olmuş :) ben de ısrarla adet günümü bekliyorum ama daha nerden baksan en az 20 gun var. biliyorsun benim aralık sonu olacak adetimle başlayacağız tup bebeğe progesteronum yuksek çıktı diye bu ay ara vermiştik. ama topiklere ara yok :)

ewet bu ay hareketsız keyfımız pek yok :( olmalı ama da işte benım gıbılerde heves kalmadı kım neselendırecek bızı

canım sen hep gel hep güzel yorumlarınla şenlendir neşelendir heyecanlandır azimlendir bizi e mi :) ben de çok beğendim videoyu hemde çok :) çok tatlı olmuş :) ben de ısrarla adet günümü bekliyorum ama daha nerden baksan en az 20 gun var. biliyorsun benim aralık sonu olacak adetimle başlayacağız tup bebeğe progesteronum yuksek çıktı diye bu ay ara vermiştik. ama topiklere ara yok :)

İnşallah canım ben hep burdayım, sık sık takip ediyorum. Ben de bekliyorum biliyorsun benim de 2 hafta var gibi yaklaşık bakalım. Hayırlısı artık bu arada başka güzel haberler ile şenleniriz biz de :)

İnşallah canım ben hep burdayım, sık sık takip ediyorum. Ben de bekliyorum biliyorsun benim de 2 hafta var gibi yaklaşık bakalım. Hayırlısı artık bu arada başka güzel haberler ile şenleniriz biz de :)
inşallah bitanemmm :)

nerd

e siyah işaretli canım ankette mi? başında siyah nokta var onu diyorsan her üye neyi işaretlediyse sen bunu işaretledin gibilerinden başında siyah nokta çıkıyor. her cevaplayan için farklı yani.
haa benım ısaretım o yanı anladım

Back