- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
kizlar ne okuyosunuz dua,ben de mi katilsam?
canım oglak_kadini başlatmıştı bi konu ona dahil olmuştum ama henuz tamamlanamadı. istersen onunla görüş o yonlendirir seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ne okuyosunuz dua,ben de mi katilsam?
Coğul bebeklik riski olduğunu söyledi 4-5tanr tutmaz inşallah dedi 2 taneyle yırtarız inşallah dedi hayırLıdı imşallah bende ikiz olsun istiyorum aslında ama cok sancım oluyo bu şekildebenim dr um aşılamada 2den fazla yumurta oldugunda aşılamayı yapmıyor çoğul gebelik riski var diye gecen ay 6 yumurta varken erişkin yaptı ama 4ü tıkalı olan tarafımdaydı. o zaman sen kesin hamişsin tatlım :)
çok mu yuksek dozda ilaçlar kullandın peki canım bildiğin tüp bebek sürecindeki kadar yumurtan gelişmiş maşallah. özelde mi yaptırıyorsun. biraz rasgele davranmış aslında dr un. inşallah gönlüne göre ikiz olur ama 4üz olursa napıcak dr un hadi ya tuh tutmuş mu dicek :s bana tuhaf geldi. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der.Coğul bebeklik riski olduğunu söyledi 4-5tanr tutmaz inşallah dedi 2 taneyle yırtarız inşallah dedi hayırLıdı imşallah bende ikiz olsun istiyorum aslında ama cok sancım oluyo bu şekilde
125mg vuruldum gonal f daha az vurulunca hiç yumurta gelişmiyor mecburduk böyle yapmaya ohss deniliyor buna aşırı yumurta uyarılması yani çoğunlukla pcos hastalığında olusuo özelde tedavimi sürdürüyorum bu ilk aşılamam ama daha öncede gonal f kullandım yine cok yumurtam oluştu hamile kaldım ama 6haftalıkken düştü maleaefçok mu yuksek dozda ilaçlar kullandın peki canım bildiğin tüp bebek sürecindeki kadar yumurtan gelişmiş maşallah. özelde mi yaptırıyorsun. biraz rasgele davranmış aslında dr un. inşallah gönlüne göre ikiz olur ama 4üz olursa napıcak dr un hadi ya tuh tutmuş mu dicek :s bana tuhaf geldi. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der.
125mg vuruldum gonal f daha az vurulunca hiç yumurta gelişmiyor mecburduk böyle yapmaya ohss deniliyor buna aşırı yumurta uyarılması yani çoğunlukla pcos hastalığında olusuo özelde tedavimi sürdürüyorum bu ilk aşılamam ama daha öncede gonal f kullandım yine cok yumurtam oluştu hamile kaldım ama 6haftalıkken düştü maleaef
abbim bu acıyı kımseye yaşatmasın inşallah ama cok sancım var şîmdikıyamam canım ya Rabb'im bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah biran evvel kavus bebişlerine :) tekrar hayırlı olsun tedavin :)
işte canım çok fazla yumurta çatlatıosun o yuzden. sıkma kendini rahat ol dinlenmene bak :)Cok saol vanım
abbim bu acıyı kımseye yaşatmasın inşallah ama cok sancım var şîmdi
LEM YELİD CEKIYORUZ CANIM 70 BIN TANEkizlar ne okuyosunuz dua,ben de mi katilsam?
doktorun haklı canım canım cogul gebelıgı kolay mı sanıyorsun lutfen yanlış anlama uzmek ya da korkutmak ıcın demıyorum ama arkadasım asılama yaptırdı tuttu 5 tane bebek vardı 3 unun kalbını durdurmak zorunda kaldılar ama doğum kanalına canlılar girdi hepsini kaybetti ıkız olsa yıne neyse de drun dedıgı gıbı 4 5 tane tutmaz ınsallahCoğul bebeklik riski olduğunu söyledi 4-5tanr tutmaz inşallah dedi 2 taneyle yırtarız inşallah dedi hayırLıdı imşallah bende ikiz olsun istiyorum aslında ama cok sancım oluyo bu şekilde
Benimde bu ay coktu canim cok agri sanci yapio bende pzt. 2. Asilamami oldum..inslh hayirli haberler aliriz canim hayirli olsunMerhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım ve dün ilk aşılamamı oldum bugun cok fazla kasık ve bel agrım var miğdem de yanıyor cok sayıda yumurtam oluşmuştu sancım bu yızden sanırım inşallah herkes için güzel olur hersey
Evvel Allah, Bismillah...
Arkadaşlar kasım ayını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık, her şey bize tecrübe oldu. oradaki topiğimizdeki listemizde herkes sonuçlanana dek listemiz güncellenmeye devam edecektir.
yılın son ayı 2014'un son aşılamaları, son tüp bebek tedavileri için buradayız. Aramıza katılmak isteyenler lütfen bilgilerinizi özelden paylaşın sizleri de tabloya heyecanla ekleyelim :) özelden dememin sebebi forumu takip ederken kaçırmak istemem kimsenin gönlü kırılmasın unutmayalım yazmayı. listemiz önce son adet tarihi sıralamasına göre sonra aşılama ve transfer uygulamaları yapıldıkça onların sırasına göre eklenip güncellenecektir.
Bu arada anketimize de katılmanız hepimize ışık tutacaktır. Güzel anne adayları hadi bakalım,
Bismillahirrahmanirrahim...
.....ÜYE.................SAT..............UYGULAMA.........................SONUÇ......
adyecd.....................05.11.2014...............2. aşılama(17.11.2014).....sonuç bekliyor
Irmakumut.............07.11.2014...............1. aşılama(18.11.2014).....sonuç bekliyor
aysnens....................08.11.2014...............1. aşılama(20.11.2014).....sonuç bekliyor
Alenay......................29.10.2014................1. aşılama(12.11.2014)....sonuç bekliyor
nea...........................03.11.2014................3. aşılama(17.11.2014).....sonuç bekliyor
UMUDUN...............07.11.2014.................1. aşılama(19.11.2014)....sonuç bekliyor
aysnens....................08.11.2014.................1. aşılama(20.11.2014)....sonuç bekliyor
ayneyn.....................03.11.2014................2. aşılama(21.11.2014)....sonuç bekliyor
vigoroso...................11.11.2014.................2. aşılama(24.11.2014).....sonuç bekliyor
gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor
iqqraa.......................07.11.2014................3. tüp........(27.11.2014)....sonuç bekliyor
polyanna_30...........13.11.2014.................1. aşılama(27.11.2014).....sonuç bekliyor
kdry_gokce.............14.11.2014..................1. aşılama(28.11.2014)...sonuç bekliyor
balkar......................15.11.2014..................1. aşılama(28.11.2014)...sonuç bekliyor
kdry_gokce .............14.11.2014................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor
derino......................16.11.2014..................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor
opera.......................14.11.2014..................1.tüp........(28.11.2014).....sonuç bekliyor
SPAWNS.................11.11.2014..................1. aşılama(29.11.2014).....sonuç bekliyor
zeypin......................21.10.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor
limonlusoda123.......13.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor
tubacik82.................18.11.2014.................1. aşılama........................aşılama bekliyor
hellokitty27 ............22.11.2014.................1.tüp..................................transfer bekliyor
eysha ......................24.11.2014.................3. aşılama.........................aşılama bekliyor
marpesa .................21.11.2014..................1.tüp.................................transfer bekliyor
semyu .....................23.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor
sznkrsd....................26.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor
miyankizu ..............30.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor
amanda29.................................................1. tüp.................................transfer bekliyor
hkom.........................................................1. tüp.................................transfer bekliyor
hayall35.....................................................1. aşılama.........................aşılama bekliyor
Kesinlikle canım biliyorum cok okudum bununla ılgılı inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ikiz isteminin tek sebebi tekrar bu sıkıntıları çekmemek aslımda cok yıpratıcı bi süreçdoktorun haklı canım canım cogul gebelıgı kolay mı sanıyorsun lutfen yanlış anlama uzmek ya da korkutmak ıcın demıyorum ama arkadasım asılama yaptırdı tuttu 5 tane bebek vardı 3 unun kalbını durdurmak zorunda kaldılar ama doğum kanalına canlılar girdi hepsini kaybetti ıkız olsa yıne neyse de drun dedıgı gıbı 4 5 tane tutmaz ınsallah
İnşşallah canm senin Yetişkin kaç yumurtan geliştiBenimde bu ay coktu canim cok agri sanci yapio bende pzt. 2. Asilamami oldum..inslh hayirli haberler aliriz canim hayirli olsun
Canim ya ben senin yumurta sayini sonradan okudum..seninkinin yaninda benimkinin lafi olmaz :) bn normalde yumurtlama prblemi yasamiyorum.. serephone 5 gun 1 er tane kulndim 3 tane gonal f vurumdum 70 lik sanrm.. 6 yumurta ikisi 17 civriydi digerleri 20 den buyuktu canimİnşşallah canm senin Yetişkin kaç yumurtan gelişti
bu arada ilkinde 4 tane 3 u buyuktuİnşşallah canm senin Yetişkin kaç yumurtan gelişti
canim suan telden giriyorum yatin eklicem insallah listye hayirli olsun.ilk aşılamam. 26.11.2014 de aşılamam oldu..
sat:15 kasım.
canim son adet tarihini verebilir misin seni de ekleyelim yarin listemizeMerhaba kizlar, benim de cuma gunu yumurtalar toplandi yarin da nasip olursa transfer olacak.bu arada ilk tup denemem
Anladim canim.ben hap degil de iğne kullandm.bugun son ignemi yaptm.yarin yumurta kontrolü yapack doktor.bakalim ne olacak. Sen aşilama yaptirali kaç gün oldu?kaç gun snra test yapiliyomus,bilgin var mi cnim?
Canim ya ben senin yumurta sayini sonradan okudum..seninkinin yaninda benimkinin lafi olmaz :) bn normalde yumurtlama prblemi yasamiyorum.. serephone 5 gun 1 er tane kulndim 3 tane gonal f vurumdum 70 lik sanrm.. 6 yumurta ikisi 17 civriydi digerleri 20 den buyuktu canim
ayy ben de ısterım ıkız olsun bıdaha ugrasmıyım hıc dıye ama bende rahımagzı yetmezlıgı var bır taneyı tasıyamayan rahım ıkıyı hıc tasımaz en azından ıkız dusunebılıyorsun ınsallah hakkında hayırlısı olur canımKesinlikle canım biliyorum cok okudum bununla ılgılı inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ikiz isteminin tek sebebi tekrar bu sıkıntıları çekmemek aslımda cok yıpratıcı bi süreç