• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
.....ÜYE.................SAT..............UYGULAMA.........................SONUÇ......

gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
iqqraa_....................07.11.2014................3. tüp........(27.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
kdry_gokce .............14.11.2014................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
hellokitty27 ............22.11.2014.................1.tüp..................................transfer bekliyor :D
derino......................16.11.2014..................1. aşılama........................aşılama bekliyor:D
eysha ......................24.11.2014.................3. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
marpesa .................21.11.2014..................1.tüp.................................transfer bekliyor:D
semyu .....................23.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
sznkrsd....................26.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
miyankizu .................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
amanda29.................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
hkom.........................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D[/QUOTE]
polyanna_30 13.11.2014 1.aşılama 28 11 2014 bekliyor

• Beğen
Reactions: gdd
Ilk sırada ben varım inşallah güzel haberler alırız ilk güzel haberi veririm listedeki herkes güzel haberle devam eder inşallah

offf bende yaşamıştım onu 13mm de kalmıştı açık olan taraftaki de tıkalı taraftaki buyuyp çatlamıştı. bir işe de yaramamıştı tabi :s

Canım sende pconun yanında bir de tıkanıklık mı var? Ben hiç rahim filmi çektirmedim acaba bende de böyle bir şey mi var :S

Ewet cnm maalesef o da var iki gebeligim gitti o problem yuzunden

Çok geçmiş olsun. O kadar uğraşıyoruz hamile kalmak için. Sonra hamile kalıp bebeğimizi kaybetmek daha zor oluyor. Ben hiç yaşamadım ama yaşamış gibi anlayabiliyorum. Çok zor bir durum :( sabır diliyorum.

Çok geçmiş olsun. O kadar uğraşıyoruz hamile kalmak için. Sonra hamile kalıp bebeğimizi kaybetmek daha zor oluyor. Ben hiç yaşamadım ama yaşamış gibi anlayabiliyorum. Çok zor bir durum :KK43: sabır diliyorum.
Cnm cok zor gercekten ama ne yapabilirm sabir da edemiyorum etrafimda hamileler kahkahalar atiyo zoruma gidio ama elimdrn bisey gelmio dua desen belkide her anim duayla gecio bilmiyorum

.....ÜYE.................SAT..............UYGULAMA.........................SONUÇ......

gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
iqqraa_....................07.11.2014................3. tüp........(27.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
kdry_gokce .............14.11.2014................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
hellokitty27 ............22.11.2014.................1.tüp..................................transfer bekliyor :D
derino......................16.11.2014..................1. aşılama........................aşılama bekliyor:D
eysha ......................24.11.2014.................3. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
marpesa .................21.11.2014..................1.tüp.................................transfer bekliyor:D
semyu .....................23.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
sznkrsd....................26.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
miyankizu .................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
amanda29.................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
hkom.........................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
polyanna_30 13.11.2014 1.aşılama 28 11 2014 bekliyor[/QUOTE]

tatlım seni eklemiştim listede varsın zaten belli oldukça aşılama gününe göre yukarı alıyorum sırasıyla sonuç amak için, kendini görememiş olmalısın...

Ilk sırada ben varım inşallah güzel haberler alırız ilk güzel haberi veririm listedeki herkes güzel haberle devam eder inşallah

inşallah canım. ilk aşılama olan sensin eğer senden önce olan biri listemize gelmezse başı sen çekiceksin hadi bakalım :)

Canım sende pconun yanında bir de tıkanıklık mı var? Ben hiç rahim filmi çektirmedim acaba bende de böyle bir şey mi var :S

tatlım ben çok şükür ki pko lu değilim. kendi kendime adet görebiliyorum. ama dr um polikistik bir yapısı var diyor. bunun yanında sağ tüpümün uç kısmı tıkalı çok hafif bi açıklık var ordan yumurta da sperm de belki gecebilir dedi dr um ama sağda oluşan hiç bi ay gebelik oluşmadı hakkımızda hayırlısı. ben aşılama masrafına girmeden önce ki biliosun sağlık için de sıkıntılı o kadar iğne vs, tüplerin durumuna bakılmasının taraftarıyım. inşallah sende öyle bir sorun yoktur canım. dilerim pozitif olur sonucun ama aksi olursa tüplerine baktırmanda fayda var. eğer tıkalı ise tüpten başka çare olmuyor çünkü.

• Beğen
Reactions: gdd
:nazar::nazar:Hadi Bismillah..:nazar::nazar:Allahin izni ile pozitifleri ard arda ogrenicegimiz bir liste olur inslh..:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK36:
Rabbim hepimize isteyen herkese eli ayagi duzgun sagligi sihati yerinde bize Hayirli evlat Rabbime hayirli Kul olucak evlatlar nasip etsin..:KK46::KK46::KK46::KK46:Butun hamislere saglikla kolaylikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin..yavrucuklari anasiz babasiz birakmasin...
bende araniza geldim kizlar 2. Asilamamin neticesini bekliyorumm.. :KK37:

:nazar::nazar:Hadi Bismillah..:nazar::nazar:Allahin izni ile pozitifleri ard arda ogrenicegimiz bir liste olur inslh..:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK36:
Rabbim hepimize isteyen herkese eli ayagi duzgun sagligi sihati yerinde bize Hayirli evlat Rabbime hayirli Kul olucak evlatlar nasip etsin..:KK46::KK46::KK46::KK46:Butun hamislere saglikla kolaylikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin..yavrucuklari anasiz babasiz birakmasin...
bende araniza geldim kizlar 2. Asilamamin neticesini bekliyorumm.. :KK37:

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnn ne güzel bir dua ne güzel temenniler maşallah :nazar::nazar::nazar:

önümüzdeki ay aşılama yapmaya karar verdin mi tatlım? seve seve eklerim tabi ama adet olur olmaz söyle tarihini yazalım.
adet olmadım daha bı haftaya olurum sanırım bılmıom kı sımdı asılama yapılıp da tutmasaydı kesın vazgececektım ama aşılama olamadı ya ıcımde kalır sımdı bı yandan da bosver acele etme dıyorum bakalım adet oluyum bı karar verıcem

adet olmadım daha bı haftaya olurum sanırım bılmıom kı sımdı asılama yapılıp da tutmasaydı kesın vazgececektım ama aşılama olamadı ya ıcımde kalır sımdı bı yandan da bosver acele etme dıyorum bakalım adet oluyum bı karar verıcem
tamam canım regl olunca kararını ver o zaman ekleyelim seni de ben mutluluk duyarım :)

tamam canım regl olunca kararını ver o zaman ekleyelim seni de ben mutluluk duyarım :)
sence ne yapayım 4 ay klomen tedavısı oldum fazla dııl aslında 6 ay yapılabılıyor sen olsan ne yapardın tedavısız yumurtam olmuyo tedavı olmak zorundayım bırakırsam bebegı ertelemıs oluyorum bırakmak da ıstemıorum tedavı de olmak ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama o da olmuyooo

[QUOTE=

tabi canım memnuniyetle, adet olduysan son adet tarihini yazar mısın hemen ekleyeyim :)canım benm adetlerim düzensiz haftaiçi gebelik testi yaptırıp adetsöktürücü içicem ona göre adetolunca söylerim zaten adetolunca aşaılama için tedaviye başlayacağım hayırlısı olsun artık

Merhaba kızlar,
Bugün yumurtalarım toplandı. Şimdi dinleniyorum. Maşallah diyerek okuyun lütfen nazar değmesinden korkuyorum ama sizinle de paylaşmak istiyorum. Yumurta takibinde doktorum 16 tane görmüştü. Bugün toplamda 26 tane yumoşum olmuş hepsini toplamışlar. Bunlardan 17 tanesi sağlıklıymış şimdilik öyle görünüyor. Çoook sevindim çok olmalarına. İnşallah darısı diğer tüp yaptıracak arkadaşlara. Şimdi her gün arayıp embriyolarımızla ilgili bilgi verecekler hastaneden. Sonra sanırım 5 gün sonra hala sağlıklı olarak gelişebilenler dondurulacak. Önümüzdeki ay da transfer olacak. Hayırlısıyla inşallah hepsi gelişir ve sağlıklı bebişlerden biri bana tutunabilir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen,sizleri seviyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sence ne yapayım 4 ay klomen tedavısı oldum fazla dııl aslında 6 ay yapılabılıyor sen olsan ne yapardın tedavısız yumurtam olmuyo tedavı olmak zorundayım bırakırsam bebegı ertelemıs oluyorum bırakmak da ıstemıorum tedavı de olmak ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama o da olmuyooo

Valla canin ne desem bilemiyorum eger bu ara cok ilac yuklendiysen istersen yalnizca bir ay filan ara ver arayi cok acma.

Tamam canim afet haberini bekliyorum o zaman belli olunca bana ozelden yaz kacirmayayim

Merhaba kızlar,
Bugün yumurtalarım toplandı. Şimdi dinleniyorum. Maşallah diyerek okuyun lütfen nazar değmesinden korkuyorum ama sizinle de paylaşmak istiyorum. Yumurta takibinde doktorum 16 tane görmüştü. Bugün toplamda 26 tane yumoşum olmuş hepsini toplamışlar. Bunlardan 17 tanesi sağlıklıymış şimdilik öyle görünüyor. Çoook sevindim çok olmalarına. İnşallah darısı diğer tüp yaptıracak arkadaşlara. Şimdi her gün arayıp embriyolarımızla ilgili bilgi verecekler hastaneden. Sonra sanırım 5 gün sonra hala sağlıklı olarak gelişebilenler dondurulacak. Önümüzdeki ay da transfer olacak. Hayırlısıyla inşallah hepsi gelişir ve sağlıklı bebişlerden biri bana tutunabilir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen,sizleri seviyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Oy kuzummmmmmm masallah barikallah ;) gelismelerden bizi de bilgilendir. Canim senin uzun protokol mu oldu? Cok mu ilac kullandin? Neler kullandin? Agrin var mi? Toplama islemi nasil gecti? Bu idrara sikisma olayi cok kotu oluyormus sikintili mi oldu?

Valla canin ne desem bilemiyorum eger bu ara cok ilac yuklendiysen istersen yalnizca bir ay filan ara ver arayi cok acma.

Tamam canim afet haberini bekliyorum o zaman belli olunca bana ozelden yaz kacirmayayim

bılmıyorum kı ara verdım bı kaç defa oncceden tedavı gerı gıdıyo yumurtalıklar sacmalamaya devam edıo ne yapıcagımı sasırdım

Back