- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
- Konu Sahibi Happy Meal
pufffff ıcım daralıyo yhaaa hıcbısey yapmak ıstemıyorum bugun cok keyıfsısızım nedır bu negatıf enerjı atmam lazım ustumdennnevet canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pufffff ıcım daralıyo yhaaa hıcbısey yapmak ıstemıyorum bugun cok keyıfsısızım nedır bu negatıf enerjı atmam lazım ustumdennnevet canım :)
evet canım artık atman lazım bu kötü enerjiyi üzerinden, at ki yeni dönemine konsantre olpufffff ıcım daralıyo yhaaa hıcbısey yapmak ıstemıyorum bugun cok keyıfsısızım nedır bu negatıf enerjı atmam lazım ustumdennn
ayyy atamaıyorum yhaa ne yapsam dusunuyorum dusunuyorum saddece vakıt gecsın yarın ıse gıdıyım de boş durmuyum hesabı yapıorum okulda derstı testtı etut tu derken vakıt ıyı gecıyor ama evde gecmıo musafırlerım gıttı bı bos hıssettım kendımıevet canım artık atman lazım bu kötü enerjiyi üzerinden, at ki yeni dönemine konsantre ol
çalışıosun ne guzel canım ya bi de benim gibi evde olsan bende 1.5 aydır işsizim sorma, şimdi bi de tüp süreci başlıcak die eşim iş de baktırmıo :s bizim dualar ne durumda bitti mi canım?ayyy atamaıyorum yhaa ne yapsam dusunuyorum dusunuyorum saddece vakıt gecsın yarın ıse gıdıyım de boş durmuyum hesabı yapıorum okulda derstı testtı etut tu derken vakıt ıyı gecıyor ama evde gecmıo musafırlerım gıttı bı bos hıssettım kendımı
ben ve bı kaç kısı kaldık canım benım bu hafta cok yogundu anca gıttıler kafam tas gıbı oldu ama ıyıydı muhabbet edıoduk ben habıre cay meyve derken ıyıydı dusunmuyodum çocuk ıslerını vaktım olmadı okuyamadım ben en kısa zamanda okuycam ama ıkı 3 kısı daha var hıc gerı donmedıler bu hafta ıcınde carsambaya kadar mesaj atarım donmezlerse paylaşır okuruzçalışıosun ne guzel canım ya bi de benim gibi evde olsan bende 1.5 aydır işsizim sorma, şimdi bi de tüp süreci başlıcak die eşim iş de baktırmıo :s bizim dualar ne durumda bitti mi canım?
ben ve bı kaç kısı kaldık canım benım bu hafta cok yogundu anca gıttıler kafam tas gıbı oldu ama ıyıydı muhabbet edıoduk ben habıre cay meyve derken ıyıydı dusunmuyodum çocuk ıslerını vaktım olmadı okuyamadım ben en kısa zamanda okuycam ama ıkı 3 kısı daha var hıc gerı donmedıler bu hafta ıcınde carsambaya kadar mesaj atarım donmezlerse paylaşır okuruz
dı mı canım benım var ama daha 5000 tanem var ne kadar zmanda cekerım kı onlarısen bence hiç beklemeden mesaj at canım onlara. biran evvel yapalım dualarımızı.
du bkayım bu aksam bıtırebılır mıyım bı denıyım
Yok bu aksam bitiremem :) hizli okuyunca karisiyo tane tane okuyorumtamam canım :)
tamamdır karışmasın tabi :)Yok bu aksam bitiremem :) hizli okuyunca karisiyo tane tane okuyorum
Canım ben reglimin 2.günü gittim bana ogün hap verdi çatlama için 5 gün kullandım cumya kadar pazartesî tekrar çağırdı gittim alttan muayene etti çarşamba gcesi 12 de iğne vuruldum cuma 12 de aşılmay girdim plastik spekulumle muayene masasına yattım çok az bi acı dayanıosun yani vajinamı temizledi rdından sıvıyı enjekterlö içeri verdi hiiiççç bişi hissetmedim sadece spekülümü hissediyosun snrada 15 dakka yattım gün boyu ne ağrı ne kanama korkma yani sormk istediin bişi varsacanım hayırlı olsun inşaallah tutar. bana aşılama sürecini ayrıntılı anlatabilir misin? aşılama yapılırken spektrumlu muayene gibi oluyo değil mi? ne kadar sürüyor? çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama oluyor
Merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım ve dün ilk aşılamamı oldum bugun cok fazla kasık ve bel agrım var miğdem de yanıyor cok sayıda yumurtam oluşmuştu sancım bu yızden sanırım inşallah herkes için güzel olur hersey
hemen l,isteyi güncelliyorum canım erişkin kaç yumurtan oldu peki?11kasım son adet tarihim dünde aşılamam oldu pcos olduğu için cok yumurta gelişio 20tanr bir yumurtaşığımda 20tane diğer yumurtaşığımda yumurta oluştu cok sancı yapıo Buda
Anladim canim.ben hap degil de iğne kullandm.bugun son ignemi yaptm.yarin yumurta kontrolü yapack doktor.bakalim ne olacak. Sen aşilama yaptirali kaç gün oldu?kaç gun snra test yapiliyomus,bilgin var mi cnim?Canım ben reglimin 2.günü gittim bana ogün hap verdi çatlama için 5 gün kullandım cumya kadar pazartesî tekrar çağırdı gittim alttan muayene etti çarşamba gcesi 12 de iğne vuruldum cuma 12 de aşılmay girdim plastik spekulumle muayene masasına yattım çok az bi acı dayanıosun yani vajinamı temizledi rdından sıvıyı enjekterlö içeri verdi hiiiççç bişi hissetmedim sadece spekülümü hissediyosun snrada 15 dakka yattım gün boyu ne ağrı ne kanama korkma yani sormk istediin bişi varsa
kizlar ne okuyosunuz dua,ben de mi katilsam?dı mı canım benım var ama daha 5000 tanem var ne kadar zmanda cekerım kı onları
15tanesi 20mmdi