• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
evet canım artık atman lazım bu kötü enerjiyi üzerinden, at ki yeni dönemine konsantre ol :KK66:
ayyy atamaıyorum yhaa ne yapsam dusunuyorum dusunuyorum saddece vakıt gecsın yarın ıse gıdıyım de boş durmuyum hesabı yapıorum okulda derstı testtı etut tu derken vakıt ıyı gecıyor ama evde gecmıo musafırlerım gıttı bı bos hıssettım kendımı

ayyy atamaıyorum yhaa ne yapsam dusunuyorum dusunuyorum saddece vakıt gecsın yarın ıse gıdıyım de boş durmuyum hesabı yapıorum okulda derstı testtı etut tu derken vakıt ıyı gecıyor ama evde gecmıo musafırlerım gıttı bı bos hıssettım kendımı
çalışıosun ne guzel canım ya bi de benim gibi evde olsan bende 1.5 aydır işsizim sorma, şimdi bi de tüp süreci başlıcak die eşim iş de baktırmıo :s bizim dualar ne durumda bitti mi canım?

çalışıosun ne guzel canım ya bi de benim gibi evde olsan bende 1.5 aydır işsizim sorma, şimdi bi de tüp süreci başlıcak die eşim iş de baktırmıo :s bizim dualar ne durumda bitti mi canım?
ben ve bı kaç kısı kaldık canım benım bu hafta cok yogundu anca gıttıler kafam tas gıbı oldu ama ıyıydı muhabbet edıoduk ben habıre cay meyve derken ıyıydı dusunmuyodum çocuk ıslerını vaktım olmadı okuyamadım ben en kısa zamanda okuycam ama ıkı 3 kısı daha var hıc gerı donmedıler bu hafta ıcınde carsambaya kadar mesaj atarım donmezlerse paylaşır okuruz

ben ve bı kaç kısı kaldık canım benım bu hafta cok yogundu anca gıttıler kafam tas gıbı oldu ama ıyıydı muhabbet edıoduk ben habıre cay meyve derken ıyıydı dusunmuyodum çocuk ıslerını vaktım olmadı okuyamadım ben en kısa zamanda okuycam ama ıkı 3 kısı daha var hıc gerı donmedıler bu hafta ıcınde carsambaya kadar mesaj atarım donmezlerse paylaşır okuruz

sen bence hiç beklemeden mesaj at canım onlara. biran evvel yapalım dualarımızı.

canım hayırlı olsun inşaallah tutar. bana aşılama sürecini ayrıntılı anlatabilir misin? aşılama yapılırken spektrumlu muayene gibi oluyo değil mi? ne kadar sürüyor? çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama oluyor
Canım ben reglimin 2.günü gittim bana ogün hap verdi çatlama için 5 gün kullandım cumya kadar pazartesî tekrar çağırdı gittim alttan muayene etti çarşamba gcesi 12 de iğne vuruldum cuma 12 de aşılmay girdim plastik spekulumle muayene masasına yattım çok az bi acı dayanıosun yani vajinamı temizledi rdından sıvıyı enjekterlö içeri verdi hiiiççç bişi hissetmedim sadece spekülümü hissediyosun snrada 15 dakka yattım gün boyu ne ağrı ne kanama korkma yani sormk istediin bişi varsa

Merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım ve dün ilk aşılamamı oldum bugun cok fazla kasık ve bel agrım var miğdem de yanıyor cok sayıda yumurtam oluşmuştu sancım bu yızden sanırım inşallah herkes için güzel olur hersey

Merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım ve dün ilk aşılamamı oldum bugun cok fazla kasık ve bel agrım var miğdem de yanıyor cok sayıda yumurtam oluşmuştu sancım bu yızden sanırım inşallah herkes için güzel olur hersey

sancın bu yuzden olmalı canım yumoşları çatlatıyorsun demekki :) son adet tarihini verebilir misin seni de listeye ekleyelim.

11kasım son adet tarihim dünde aşılamam oldu pcos olduğu için cok yumurta gelişio 20tanr bir yumurtaşığımda 20tane diğer yumurtaşığımda yumurta oluştu cok sancı yapıo Buda

11kasım son adet tarihim dünde aşılamam oldu pcos olduğu için cok yumurta gelişio 20tanr bir yumurtaşığımda 20tane diğer yumurtaşığımda yumurta oluştu cok sancı yapıo Buda
hemen l,isteyi güncelliyorum canım erişkin kaç yumurtan oldu peki?

Canım ben reglimin 2.günü gittim bana ogün hap verdi çatlama için 5 gün kullandım cumya kadar pazartesî tekrar çağırdı gittim alttan muayene etti çarşamba gcesi 12 de iğne vuruldum cuma 12 de aşılmay girdim plastik spekulumle muayene masasına yattım çok az bi acı dayanıosun yani vajinamı temizledi rdından sıvıyı enjekterlö içeri verdi hiiiççç bişi hissetmedim sadece spekülümü hissediyosun snrada 15 dakka yattım gün boyu ne ağrı ne kanama korkma yani sormk istediin bişi varsa
Anladim canim.ben hap degil de iğne kullandm.bugun son ignemi yaptm.yarin yumurta kontrolü yapack doktor.bakalim ne olacak. Sen aşilama yaptirali kaç gün oldu?kaç gun snra test yapiliyomus,bilgin var mi cnim?

benim dr um aşılamada 2den fazla yumurta oldugunda aşılamayı yapmıyor çoğul gebelik riski var diye :( gecen ay 6 yumurta varken erişkin yaptı ama 4ü tıkalı olan tarafımdaydı. o zaman sen kesin hamişsin tatlım :)

Back