- 28 Kasım 2012
- 590
- 656
- 108
- Konu Sahibi Happy Meal
Oy kuzummmmmmm masallah barikallah gelismelerden bizi de bilgilendir. Canim senin uzun protokol mu oldu? Cok mu ilac kullandin? Neler kullandin? Agrin var mi? Toplama islemi nasil gecti? Bu idrara sikisma olayi cok kotu oluyormus sikintili mi oldu?
Benim bu ay embriyolar dondurulacak. Sonraki ay transfer yapılacak ama bu durumun sebebi kötü birşey değil yani doktorumun zaten herkese uyguladığı yöntem buymuş. Özellikle birşey olduğundan değil hatta hatırlarsın sen, yazmıştım daha önce. benim doktorumun yoğurt yiyişi bu :) Adetin 2. gününden itibaren 8 gün göbeğimden 200 e ayarlayıp kalem enjeksiyonla Puregon iğne yaptım. Sonra bu iğnelerin 5.sini yapacağım gün erken çatlamayı engellesin diye 5 gün her sabah Orgalutron diye bir iğne yaptım. Sonra adetin 10. gününe denk gelen günde çatlatma iğnemi yaptım. 36 saat sonra yani bugün öğlen yumurtalarım toplandı. Bu arada idrara sıkışık değil tam tersine mesanenin boş olması gerekiyordu, önceki akşamdan beri hiç birşey yiyip içme dediler be kahvaltı falan yapmadan gittim, girmeden önce tekrar tekrar tuvalete gönderdiler, sonra gittik ameliyathaneye sonra genel anestezi olduğu için ben birşey hatırlamıyorum. Uyandığmda odamdaydım. İdrara sıkışık olamız gereken zaman sanırım transferde bilmiyorum ama. Yani süreç böyle. Şuan adet sancısına benzer az ağrı var ama ayakta kalınca çoğalıyor dinleniyorum ben de. Haftasonuna gelmesi iyi oldu. Darısı sizlere inşallah, herşey yolunda gider de bu ay güzel haberlerle şenlenir topiğimiz :) dua bekliyorum hepinizden canlar