- 28 Kasım 2012
- 590
- 656
- 108
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Oy kuzummmmmmm masallah barikallahgelismelerden bizi de bilgilendir. Canim senin uzun protokol mu oldu? Cok mu ilac kullandin? Neler kullandin? Agrin var mi? Toplama islemi nasil gecti? Bu idrara sikisma olayi cok kotu oluyormus sikintili mi oldu?
Benim bu ay embriyolar dondurulacak. Sonraki ay transfer yapılacak ama bu durumun sebebi kötü birşey değil yani doktorumun zaten herkese uyguladığı yöntem buymuş. Özellikle birşey olduğundan değil hatta hatırlarsın sen, yazmıştım daha önce. benim doktorumun yoğurt yiyişi bu :) Adetin 2. gününden itibaren 8 gün göbeğimden 200 e ayarlayıp kalem enjeksiyonla Puregon iğne yaptım. Sonra bu iğnelerin 5.sini yapacağım gün erken çatlamayı engellesin diye 5 gün her sabah Orgalutron diye bir iğne yaptım. Sonra adetin 10. gününe denk gelen günde çatlatma iğnemi yaptım. 36 saat sonra yani bugün öğlen yumurtalarım toplandı. Bu arada idrara sıkışık değil tam tersine mesanenin boş olması gerekiyordu, önceki akşamdan beri hiç birşey yiyip içme dediler be kahvaltı falan yapmadan gittim, girmeden önce tekrar tekrar tuvalete gönderdiler, sonra gittik ameliyathaneye sonra genel anestezi olduğu için ben birşey hatırlamıyorum. Uyandığmda odamdaydım. İdrara sıkışık olamız gereken zaman sanırım transferde bilmiyorum ama. Yani süreç böyle. Şuan adet sancısına benzer az ağrı var ama ayakta kalınca çoğalıyor dinleniyorum ben de. Haftasonuna gelmesi iyi oldu. Darısı sizlere inşallah, herşey yolunda gider de bu ay güzel haberlerle şenlenir topiğimiz :) dua bekliyorum hepinizden canlar
O zaman ara verme tatlim sen de.bılmıyorum kı ara verdım bı kaç defa oncceden tedavı gerı gıdıyo yumurtalıklar sacmalamaya devam edıo ne yapıcagımı sasırdım
Tamam tatlim yarin girer girmez eklicem kismetse, hsg sonucuna cok sevindimCnm adet tarihim 17 aralık adetin 2. Günü aşılama için tedaviye başlıcam inş dün hsg çekildim çok şükür herşey yolunda
saol cnmm ilk aşılamam olucak çok heyecanlıyım inş herşey güzel olur hepimiz içinTamam tatlim yarin girer girmez eklicem kismetse, hsg sonucuna cok sevindim
Aralikta adet oldugun gun yazar misin listeye adet tarihini de ekleyelim
hanii benn hanii benn nerdeyimmmm???
tatlım ben çok şükür ki pko lu değilim. kendi kendime adet görebiliyorum. ama dr um polikistik bir yapısı var diyor. bunun yanında sağ tüpümün uç kısmı tıkalı çok hafif bi açıklık var ordan yumurta da sperm de belki gecebilir dedi dr um ama sağda oluşan hiç bi ay gebelik oluşmadı hakkımızda hayırlısı. ben aşılama masrafına girmeden önce ki biliosun sağlık için de sıkıntılı o kadar iğne vs, tüplerin durumuna bakılmasının taraftarıyım. inşallah sende öyle bir sorun yoktur canım. dilerim pozitif olur sonucun ama aksi olursa tüplerine baktırmanda fayda var. eğer tıkalı ise tüpten başka çare olmuyor çünkü.[/QUOTE]polyanna_30 13.11.2014 1.aşılama 28 11 2014 bekliyor
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için.bende 27 kasımda oldum ilk aşılamamı ama doktor hiç bilgi vermedi bu konuda sorsa mıydım acaba ?
sence ne yapayım 4 ay klomen tedavısı oldum fazla dııl aslında 6 ay yapılabılıyor sen olsan ne yapardın tedavısız yumurtam olmuyo tedavı olmak zorundayım bırakırsam bebegı ertelemıs oluyorum bırakmak da ıstemıorum tedavı de olmak ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama o da olmuyooo
bizede doktor sölemedi canım ben sonucu istedimki üroloji doktoruna göstremek için ilaç kullanıodu eşim harekettlilik artsın diye ondan devam etsin mi diye arttırmış çok şükür ondan sordum
canım doktor bi daha seni ne zaman çağırdı test yap falan dedi mi bana adet tarihini bekle dedi sadece ..bir de aşılamayı idrara sıkışıkken mi yaptı bana öyle yaptılar ama kimine öyle yapmamaışlar anlayamadın..
Sorabilirmiyim hangi ilacı kullanıyor eşiniz? Bizdede aynı sıkıntı var? İkeri hız hep 0bizede doktor sölemedi canım ben sonucu istedimki üroloji doktoruna göstremek için ilaç kullanıodu eşim harekettlilik artsın diye ondan devam etsin mi diye arttırmış çok şükür ondan sordum :)
Sorabilirmiyim hangi ilacı kullanıyor eşiniz? Bizdede aynı sıkıntı var? İkeri hız hep 0
Canim bilmiom vazgecebilirim asilamadan normalde oluyo benim 4 u de normal yolla klomenle oldu asilamayi kesin olsun diye istiyodum belki tatilde yaptiririm bir ay ara vercemİkimizin durumu aynı. Benimde ilaçsız yumurtalarım büyümüyor.3 kez klomen tedavisi uygulandı. altıya tamamlıcaz ve eger olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Aşılama düşünmememin sebebi klomen tedavisine göre %5 şansı arttırıyor. Devlet hastanesine gidebilsem yaptırırdım ama devlete gidecek vaktim yok. O yüzden özele gidiyorum. Bu kadar küçük bir ihtimale o kadar para vermek istemiyorum.
Vaktin varsa aşılamalarını devlette yaptır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?