- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi Happy Meal
-
offf bende yaşamıştım onu 13mm de kalmıştı açık olan taraftaki de tıkalı taraftaki buyuyp çatlamıştı. bir işe de yaramamıştı tabi :s
Ewet cnm maalesef o da var iki gebeligim gitti o problem yuzunden
Cnm cok zor gercekten ama ne yapabilirm sabir da edemiyorum etrafimda hamileler kahkahalar atiyo zoruma gidio ama elimdrn bisey gelmio dua desen belkide her anim duayla gecio bilmiyorumÇok geçmiş olsun. O kadar uğraşıyoruz hamile kalmak için. Sonra hamile kalıp bebeğimizi kaybetmek daha zor oluyor. Ben hiç yaşamadım ama yaşamış gibi anlayabiliyorum. Çok zor bir durumsabır diliyorum.
polyanna_30 13.11.2014 1.aşılama 28 11 2014 bekliyor[/QUOTE].....ÜYE.................SAT..............UYGULAMA.........................SONUÇ......
gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor
iqqraa_....................07.11.2014................3. tüp........(27.11.2014).....sonuç bekliyor
kdry_gokce .............14.11.2014................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor
hellokitty27 ............22.11.2014.................1.tüp..................................transfer bekliyor
derino......................16.11.2014..................1. aşılama........................aşılama bekliyor
eysha ......................24.11.2014.................3. aşılama.........................aşılama bekliyor
marpesa .................21.11.2014..................1.tüp.................................transfer bekliyor
semyu .....................23.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor
sznkrsd....................26.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor
miyankizu .................................................1. tüp.................................transfer bekliyor
amanda29.................................................1. tüp.................................transfer bekliyor
hkom.........................................................1. tüp.................................transfer bekliyor
Ilk sırada ben varım inşallah güzel haberler alırız ilk güzel haberi veririm listedeki herkes güzel haberle devam eder inşallah
Canım sende pconun yanında bir de tıkanıklık mı var? Ben hiç rahim filmi çektirmedim acaba bende de böyle bir şey mi var :S
Hadi Bismillah.. Allahin izni ile pozitifleri ard arda ogrenicegimiz bir liste olur inslh..
Rabbim hepimize isteyen herkese eli ayagi duzgun sagligi sihati yerinde bize Hayirli evlat Rabbime hayirli Kul olucak evlatlar nasip etsin..Butun hamislere saglikla kolaylikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin..yavrucuklari anasiz babasiz birakmasin...
bende araniza geldim kizlar 2. Asilamamin neticesini bekliyorumm..
Amin canim Amin..aminnnnnnnnnnn aminnnnnnn ne güzel bir dua ne güzel temenniler maşallah
benı de eklesen mı acaba yaz lısteye ugurlu olur belkıaminnnnnnnnnnn aminnnnnnn ne güzel bir dua ne güzel temenniler maşallah
benı de eklesen mı acaba yaz lısteye ugurlu olur belkı
adet olmadım daha bı haftaya olurum sanırım bılmıom kı sımdı asılama yapılıp da tutmasaydı kesın vazgececektım ama aşılama olamadı ya ıcımde kalır sımdı bı yandan da bosver acele etme dıyorum bakalım adet oluyum bı karar verıcemönümüzdeki ay aşılama yapmaya karar verdin mi tatlım? seve seve eklerim tabi ama adet olur olmaz söyle tarihini yazalım.
tamam canım regl olunca kararını ver o zaman ekleyelim seni de ben mutluluk duyarım :)adet olmadım daha bı haftaya olurum sanırım bılmıom kı sımdı asılama yapılıp da tutmasaydı kesın vazgececektım ama aşılama olamadı ya ıcımde kalır sımdı bı yandan da bosver acele etme dıyorum bakalım adet oluyum bı karar verıcem
sence ne yapayım 4 ay klomen tedavısı oldum fazla dııl aslında 6 ay yapılabılıyor sen olsan ne yapardın tedavısız yumurtam olmuyo tedavı olmak zorundayım bırakırsam bebegı ertelemıs oluyorum bırakmak da ıstemıorum tedavı de olmak ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama o da olmuyoootamam canım regl olunca kararını ver o zaman ekleyelim seni de ben mutluluk duyarım :)
sence ne yapayım 4 ay klomen tedavısı oldum fazla dııl aslında 6 ay yapılabılıyor sen olsan ne yapardın tedavısız yumurtam olmuyo tedavı olmak zorundayım bırakırsam bebegı ertelemıs oluyorum bırakmak da ıstemıorum tedavı de olmak ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama o da olmuyooo
Merhaba kızlar,
Bugün yumurtalarım toplandı. Şimdi dinleniyorum. Maşallah diyerek okuyun lütfen nazar değmesinden korkuyorum ama sizinle de paylaşmak istiyorum. Yumurta takibinde doktorum 16 tane görmüştü. Bugün toplamda 26 tane yumoşum olmuş hepsini toplamışlar. Bunlardan 17 tanesi sağlıklıymış şimdilik öyle görünüyor. Çoook sevindim çok olmalarına. İnşallah darısı diğer tüp yaptıracak arkadaşlara. Şimdi her gün arayıp embriyolarımızla ilgili bilgi verecekler hastaneden. Sonra sanırım 5 gün sonra hala sağlıklı olarak gelişebilenler dondurulacak. Önümüzdeki ay da transfer olacak. Hayırlısıyla inşallah hepsi gelişir ve sağlıklı bebişlerden biri bana tutunabilir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen,sizleri seviyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Valla canin ne desem bilemiyorum eger bu ara cok ilac yuklendiysen istersen yalnizca bir ay filan ara ver arayi cok acma.
Tamam canim afet haberini bekliyorum o zaman belli olunca bana ozelden yaz kacirmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?