- Konu Sahibi Happy Meal
-
hayırlısı olsun canım inş.bebeğini kucağına alırsın
bir makalede okumuştum en baştan her şey doğal yolla olursa sanki vüvudumuz bir mekanizma gibi tıkır tıkır işliyomuş.
ama bizim durum farklı ilaçla yumurta geliştiriyoruz ilaçla çatlayıyoruz hepbir müdehale söz konusu.
beyinin dışardan gelen bu müdehalelerle tabiri caizse kafası karışıp yeterli hormonları salgılatmıyormuş o yüzden mecburen progesteron hormonunuda ilaçla takviye etmek zorundayız ;-)
Bende
aşılama yaptım bu ay bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki acaba yarın kanda belli olur mu k ibende 11.gün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı ama doktorum daha erken dedi 14 15.gün kandan bakarız dedi.heyecanla beklemekteyim.hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin canim insallahhhhh :)Canım benim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah senle tedavi zamanımız aynı inşallah allah emeklerimiz boşa çıkarmaz
Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin
Ya kızlar bugun 7. GÜne girdim aşılamadan sonra ama hiçbir belirtim yok .. Adette de pek belirtim olmaz .. Aynen durum stabil... Tutmadı sanırım ve aslında cok üzgünüm ama etrafa belli etmiyorum .. Size yazabiliyorum .. Hayırlısı ..
Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin
Arkadaşlar 1-2 gün daha bekleyin,sonuç düşük çıkarsa ve gebelik de varsa boşu boşuna strese girersiniz.stres üzüntü gebeliği olumsuz etkiliyor ben yaşadığım için söylüyorum,hadi yüzdünüz kuyruğuna geldiniz biraz sabır.demekki aynı gün aşılama yaptırşız benimde 12.gün bende dayanamıyorum ama yaptırma dedi eşim zaten reli belirtileride var sonucu banda bildir olmadı ben de çıkıosa gizlice yatıryım ya çatlıcam
Canım ben bu testi yaptırmadım. Doktor mu istedi kendin mi istedin. Yani merak ettiğim ne sorun varsa bu test yapılmalıkızlar günaydın dün amh testimin sonuçları çıktı 2.83 sizin nasıl çıkmıştı yaptıran arkadaşlar bu arada yaşım 25
cnm çocuk için gittik işte hormon testlerinin arasında bunuda istemişlerdi daha yeni çıktı sonucu bu sanırım menepozla ilgili bir test yumurta yaşıyla alakalı diğer hormonlarımda soun çıkmadı ama bunu henüz dr gösteremedim o yüzden merak ediyorum yaptıran varsa kaç çıktı diyeCanım ben bu testi yaptırmadım. Doktor mu istedi kendin mi istedin. Yani merak ettiğim ne sorun varsa bu test yapılmalı
canım senın fsh yüksek mi senin ? ben amh yaptırmadım 37 yasındayım, doktor yaptır demedı ama merak da edıyorum..cnm çocuk için gittik işte hormon testlerinin arasında bunuda istemişlerdi daha yeni çıktı sonucu bu sanırım menepozla ilgili bir test yumurta yaşıyla alakalı diğer hormonlarımda soun çıkmadı ama bunu henüz dr gösteremedim o yüzden merak ediyorum yaptıran varsa kaç çıktı diye
benimde aynı gün ben dün yaptım:)demekki aynı gün aşılama yaptırşız benimde 12.gün bende dayanamıyorum ama yaptırma dedi eşim zaten reli belirtileride var sonucu banda bildir olmadı ben de çıkıosa gizlice yatıryım ya çatlıcam
Nasıl vericeğim konusunda da tüyo verirsen sevinirim
Aldım canım bebisi mi tek yumurta hakkımız vardı zaten onu yaptık
Kizlar bu aksam gecr bir bucukta catlatma ignemi vuracam.persembe gunu yumurtalar toplanacak :) son iki virajin ilkine girmis bulunuyorum nasipse.
11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
Buarada arkadaslar dr dan duymuştum ilişki öncesi iki saat öncesi esine acı Kahve içir Sperm açısından cok iyi vs. Ben aşılama öncesi içirdim asagı yukarı ıkı saat öncesi ileri hızda sorun var bizim fakat spermde harika cıktı dr soyledi arzu eden içirsin eşine
1bucukta randevum var, yumurta ölçümü yapılacak. Ona gore de aşılama günü belirlenecek. Strese girdim karnim agriyor:))
cnm fsh 15.77 ama dr hepsini aynı anda istemişti bendencanım senın fsh yüksek mi senin ? ben amh yaptırmadım 37 yasındayım, doktor yaptır demedı ama merak da edıyorum..
Gebelik belirtileri icin cok erken canim anlayamazsin ki. Icini ferah tutmalisin. Pozitif dusun..hayirlisi...Ya kızlar bugun 7. GÜne girdim aşılamadan sonra ama hiçbir belirtim yok .. Adette de pek belirtim olmaz .. Aynen durum stabil... Tutmadı sanırım ve aslında cok üzgünüm ama etrafa belli etmiyorum .. Size yazabiliyorum .. Hayırlısı ..
GAyet normal. 1.5 ile 5 arasi normal..testinde de referans degerleri yaziyordur zaten..Amh testi over rezervini gosterir. Benim ki 0.08 cikti. Yani dusuk over rezervim var.kızlar günaydın dün amh testimin sonuçları çıktı 2.83 sizin nasıl çıkmıştı yaptıran arkadaşlar bu arada yaşım 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?