Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin ne önemi var canım.. allaha havale et geç...senin moralin bozuk olursa bizi kim toplayacak:) Dağılır gideriz vallahi:)

canım Allah senden razı olsun iyiki varsın mesajın ilaç gibi geldi inan buraya girerken huzursuzum söylenenlerden
bu arada canım sen ne durumdasın?adet oldun mu güncelleyelim.

Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı tatlım :) aldın bebikini geldin eve yat bol bol :)

11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)

gözün aydın canım hamilesin sanırım :) testi tekrarlamayı unutma :) bize bildir güncelleyelim.

iyi fikir ya ben de bi yerden duymuştum onu daha önce. haklısın opu gunu adama içirip çıkmalı evden :)

rahim duvarın normal, foliküller de tamam dedi. iğne yazdı bana. karnımdan kendim yapacakmışım. 4 gün üst üste her gün 1 önceki günden 2-3 saat sonra

oh maşallah canım. o iğnelerden hiç korkma, gözünü karart gelsin bebiş diyerek besmeleyle yap :)

Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin

noldu canım sonucun çıktı mı?

aramıza hoşgeldin. seni de listeye almak isteriz. yaş 38 demişsin, boy kilo ve son adet tarihini verebilir misin? aşılama gunu belli olunca da onu yazarız. dileriz sana uğurlu geliriz :)

kızlar sizlerden bir ricam olacak. aşılama tarihiniz belli olunca ya da aşılama olunca, transfer tarihiniz belli olunca ya da transfer olunca, adet olduğunuzda filan bana lütfen özelden yazın. maşallah kasım ayına göre daha sayfalar dolusu sohbet olmaya başladı ki bugun daha ayın 10u. bu yuzden bu gibi bilgileri kaçırmaktan endişe ediyorum. listede guncelleme yapmayı unutmayalım diye. bana özelden ulaşırsanız çok sevinirim bu bilgilerde :) teşekkür ederim :)

canım senın fsh yüksek mi senin ? ben amh yaptırmadım 37 yasındayım, doktor yaptır demedı ama merak da edıyorum..
Fsh da over rezervini gosteren bir testdir. Ancak amh daha duyarli ve son donemlerde daha populer bir test. Doktorun muayene bulgularina gore isteyebilir.

cnm fsh 15.77 ama dr hepsini aynı anda istemişti benden
allah allah, fsh ı yüksek gorup ondan sonra amh ı ıstese anlayacağım ama demekkı senın doktor dırek detaylı ınceleme yapmak ıstemıs.. neyse canım bır arkadaş yazmıs demın, heralde normalmıs amh sonucun gozun aydın..ınsallah tedavın de hızlıca olumlu olarak sonuçlanır..

Sgol canim amin inslh..Allah yardimcin olsun inslh bebisin seninle olur canim

Mrb kizlar .. benim kafama takilan sorular var.. nette baktim aydinlanamadim.. ben ozel hast gidiyorum 2 asilamam tutmadi..cok sukur bnde bir sorun yok esimin hareketlilik sayisi biraz dusuk ve likefikasyon suresi cok uzun 1 saat...
bn tup bebek hakinda yine ozele gideriz.. sgk ozelde etki ediyormu...?
Esimin is yerinden ozel sigortamiz var acibadem bunun faydasi oluyormu ?
Sgk raporu icin ; yasim 27 evlilik 4 yila girdik 2 asilamamiz olumsuz...
sgk 3 asilama 1 tup hakki verio biliyorum bu dogrumu ?
Bide sgk 1.200 mu verio ?
Ve kisiden kisiye kullanilack ilaclara gore fiyat degisiyormus ?
Efett uzun oldu ama hepimizin derdi ayni yardimci olursaniz kafamda olcup tarticam napicagimi kestiremez oldum..
cok cok saolun..

Malesef negatif sonucum. Olmadi. Olmasida zormus artik. Tup bebekten baska sansim yokmus. Yarin adana acibademe gidiyorum kizlar. Umarim sizler pozitif sonuclar alirsiniz...

kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibi sizce nedir bu durum?

kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibi sizce nedir bu durum?
Belki yerleşme kanamasıdır(innnşallah)

Malesef negatif sonucum. Olmadi. Olmasida zormus artik. Tup bebekten baska sansim yokmus. Yarin adana acibademe gidiyorum kizlar. Umarim sizler pozitif sonuclar alirsiniz...
Canim uzulme diyim ne diyim oifff cok zor 2 kez yasadim bunu simdi listeye baktim senin 1. Asilama yazio neden olmasi zor dedi dr ? Neden tup bebek hemen niye sansin yokmus neden bole soledi mrk ettim..bnm dr um 2. Tutmayinca bile ole bise demedi

İzmir'de tüp bebek -aşılama yaptıran/yaptıracak var mı.benim doktorum yumurtaların İzmir'de toplanıp transfer edileceğini söyledi önereceğiniz merkez veya doktor var mı
merhaba canım,
Ben İzmir de yaşıyorum. Özel Kent hast.gidiyorum, kasım ayında hsg çektırdım yıne orada. Hastane gerçekten temiz, herkes pozitif ve güler yüzlü. Ancak böyle bir tecrübem olmadığı için sana bir yönlendirme yapamıyorum.
Bir de yakın arkadaşım symrna tup bebek merkezinde tüp bebek ile ikiz bebek sahibi oldu. Ozellıkle laboratvuvarının iyi olduğunu soylemıstı. Ben de hatta 1 adet dönemimde yumurta takibi için oraya gittim. laboratvuvarına bir şey diyemem ancak çok kalabalık ve doktor aynı anda neredeyse ıkı uc hasta ıle ılgılenıyor, bu anlamda hoşuma gıtmedı, otomatıge baglamıslar herseyı sankı. O yüzden tekrar oraya gıtmedım. Ancak dedıgım gıbı laboratuvarı iyidir belki ona birsey dıyemem..
İrenbe dıye bır merkez var, oraya da cok gıden var, yıne temız ve duzgun bır yer bendeki ıntıbası. Saatlerımız denk geldıgı ıcın oraya da esıme test yaptırmak ıcın 1-2 kere gıtmıstık..Yine bu İrenbe den çalışan doktorlardan sanırım 1-2 tanesi Medical park hast.geçtiler. Orası da özel hiç gitmedim daha önce..
Çok fazla yönlendirme yapamıyorum ama belli başlı merkezler bunlar canım..

kızlar 28 yasında 2,5 yıllık evliyim ve eşimde morfolojii ve 1 taraflı 1. derece varikosel var dr lar cocugunuz olur dio sayı fazla olunca morfoloji oranı pek etki etmiomus eşim zaman kaybetme taraftarı değil bense ameliyat olsamı acaba diyorm ocak ayında tüp bebek için görüşmeye gideceğim ne yapacağımı bilmyorm

yerleşme kanaması olabilir canım :) ( inşallah tabi)

bizde de ilk varikosel var ameliyat olun dedi bi dr başka dr a gittik. ameliyat olacak kadar değil. değerleriniz düşebilir her zaman olumlu olmayabiliyor ameliyat dedi. o yüzden olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…