- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin ne önemi var canım.. allaha havale et geç...senin moralin bozuk olursa bizi kim toplayacak:) Dağılır gideriz vallahi:)
Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
Buarada arkadaslar dr dan duymuştum ilişki öncesi iki saat öncesi esine acı Kahve içir Sperm açısından cok iyi vs. Ben aşılama öncesi içirdim asagı yukarı ıkı saat öncesi ileri hızda sorun var bizim fakat spermde harika cıktı dr soyledi arzu eden içirsin eşine
rahim duvarın normal, foliküller de tamam dedi. iğne yazdı bana. karnımdan kendim yapacakmışım. 4 gün üst üste her gün 1 önceki günden 2-3 saat sonra
Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin
merhabalar.. ismim ilknur 32 yaşımdayım geçen yıl 20 aralıkta ilk aşılamam yapıldı.. ve pozitif sonucu gördüm dış gebelık oldu ve yavrumu sağ tupumle birlikte aldılar..bu yıl yine aralık ve yine aşılama olucak.. gonal f kullanıyorum bat 1 aralık yarın yumurta takibine gidicem.. rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun şansımız bol olsun.
Fsh da over rezervini gosteren bir testdir. Ancak amh daha duyarli ve son donemlerde daha populer bir test. Doktorun muayene bulgularina gore isteyebilir.canım senın fsh yüksek mi senin ? ben amh yaptırmadım 37 yasındayım, doktor yaptır demedı ama merak da edıyorum..
benimde aynı gün ben dün yaptım:)
allah allah, fsh ı yüksek gorup ondan sonra amh ı ıstese anlayacağım ama demekkı senın doktor dırek detaylı ınceleme yapmak ıstemıs.. neyse canım bır arkadaş yazmıs demın, heralde normalmıs amh sonucun gozun aydın..ınsallah tedavın de hızlıca olumlu olarak sonuçlanır..cnm fsh 15.77 ama dr hepsini aynı anda istemişti benden
Sgol canim amin inslh..Allah yardimcin olsun inslh bebisin seninle olur canimmerhabalar.. ismim ilknur 32 yaşımdayım geçen yıl 20 aralıkta ilk aşılamam yapıldı.. ve pozitif sonucu gördüm dış gebelık oldu ve yavrumu sağ tupumle birlikte aldılar..bu yıl yine aralık ve yine aşılama olucak.. gonal f kullanıyorum bat 1 aralık yarın yumurta takibine gidicem.. rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun şansımız bol olsun.
tşk ederimm cnmmGAyet normal. 1.5 ile 5 arasi normal..testinde de referans degerleri yaziyordur zaten..Amh testi over rezervini gosterir. Benim ki 0.08 cikti. Yani dusuk over rezervim var.
Belki yerleşme kanamasıdır(innnşallah)kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibisizce nedir bu durum?
inşallah yaklaştıkça heyecan başladı zaten cumartesi test günümBelki yerleşme kanamasıdır(innnşallah)
oh maşallah canım. o iğnelerden hiç korkma, gözünü karart gelsin bebiş diyerek besmeleyle yap :)
İzmir'de tüp bebek -aşılama yaptıran/yaptıracak var mı.benim doktorum yumurtaların İzmir'de toplanıp transfer edileceğini söyledi önereceğiniz merkez veya doktor var mı
Canim uzulme diyim ne diyim oifff cok zor 2 kez yasadim bunu simdi listeye baktim senin 1. Asilama yazio neden olmasi zor dedi dr ? Neden tup bebek hemen niye sansin yokmus neden bole soledi mrk ettim..bnm dr um 2. Tutmayinca bile ole bise demediMalesef negatif sonucum. Olmadi. Olmasida zormus artik. Tup bebekten baska sansim yokmus. Yarin adana acibademe gidiyorum kizlar. Umarim sizler pozitif sonuclar alirsiniz...
Allah yardimcin olsun yarin icin kolay gelsinMalesef negatif sonucum. Olmadi. Olmasida zormus artik. Tup bebekten baska sansim yokmus. Yarin adana acibademe gidiyorum kizlar. Umarim sizler pozitif sonuclar alirsiniz...
merhaba canım,İzmir'de tüp bebek -aşılama yaptıran/yaptıracak var mı.benim doktorum yumurtaların İzmir'de toplanıp transfer edileceğini söyledi önereceğiniz merkez veya doktor var mı
yerleşme kanaması olabilir canım :) ( inşallah tabi)kızlar dün transferimin 8. günüydü aşırı adet sancısı çekiyodum ve kahverengi leke geldi ama sonra daha gelen giden olmadı. adet sancım ara ara devam ediyo heran olacakmışım gibisizce nedir bu durum?
kızlar 28 yasında 2,5 yıllık evliyim ve eşimde morfolojii ve 1 taraflı 1. derece varikosel var dr lar cocugunuz olur dio sayı fazla olunca morfoloji oranı pek etki etmiomus eşim zaman kaybetme taraftarı değil bense ameliyat olsamı acaba diyorm ocak ayında tüp bebek için görüşmeye gideceğim ne yapacağımı bilmyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?