- 15 Kasım 2014
- 25
- 30
- 8
- 36
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Kimi drlar yasal olmasa da birden fazla transfer edebiliyorlarmis.Canım 1 yumurta transfer hakkımız vardı zaten dondurma işlemi yaptırmadik onu da o zaman düşünürüz
erken yaptırmışsın ama 2 günde 2 kat artacağını düşünürsek tebrikler, sonuç iyi sanırım.11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
Anladim canim Allah yardimcin olsun..Canim gecen ay asilama yaptirdim tutmadi bu ay adet gormeyi ekliyorum tup tedavisine baslamak icin.
Amin canim,Allah hepimizin yardimcisi olsun.Anladim canim Allah yardimcin olsun..
Ben inşallah canım rabbim herkese nasip etsin içindede banainşallah çift çizgiyi de görürsün
Gebe olabilirsin. catlatma ignesinin etkisi 10 gun surer. 11. Gunde bu deger catlatma ignesinin etkisi degildir. Eger b hcg testinde ikiye katlamalar olursa kesin gebelik demektir. Insallah Allah nasip etsin.11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
Tebrikler canım aşılamamıydı senin ki11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
Canım ben sabah akşam bir adet olmak üzere ağız yoluyla alıyorum jel vs dr vermedi
evet canım ilk aşılamamTebrikler canım aşılamamıydı senin ki
aşılama yaptım bu ay bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki acaba yarın kanda belli olur mu kievet canım ilk aşılamam
canım ben sabah idrarda yaptım iki kes ikisindede silik çıktı o yuzden kan verdimBende
aşılama yaptım bu ay bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki acaba yarın kanda belli olur mu ki
11.gün mü silik çıktı ilk idrarında mı yaptın yarında idrarla cıkmassa ümidimi kaybedicemcanım ben sabah idrarda yaptım iki kes ikisindede silik çıktı o yuzden kan verdim
hcg iğnesinin 13. günü o yuzden mümkün değil onun etkisi olsun 11. gün için iyi bi değer inşallah ikigün sonra katladığını görürümGebe olabilirsin. catlatma ignesinin etkisi 10 gun surer. 11. Gunde bu deger catlatma ignesinin etkisi degildir. Eger b hcg testinde ikiye katlamalar olursa kesin gebelik demektir. Insallah Allah nasip etsin.
evet canım ama herkezde aynı olmayabilir öyle düşünme bence11.gün mü silik çıktı ilk idrarında mı yaptın yarında idrarla cıkmassa ümidimi kaybedicem
10. Gunde idrar testinde cikmaz ki. Cok erken. 12. Gunde kanda baktir canim.Bende
aşılama yaptım bu ay bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki acaba yarın kanda belli olur mu ki
bitanesi ilk idrarımla bitanesi 2 saat tuttum idrarımı öyle yaptım canımevet canım ama herkezde aynı olmayabilir öyle düşünme bence
ay hadi bakalım karakız bakalım yumoşlar ne alemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?