• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
hayırlısı olsun canım inş.bebeğini kucağına alırsın

bir makalede okumuştum en baştan her şey doğal yolla olursa sanki vüvudumuz bir mekanizma gibi tıkır tıkır işliyomuş.
ama bizim durum farklı ilaçla yumurta geliştiriyoruz ilaçla çatlayıyoruz hepbir müdehale söz konusu.
beyinin dışardan gelen bu müdehalelerle tabiri caizse kafası karışıp yeterli hormonları salgılatmıyormuş o yüzden mecburen progesteron hormonunuda ilaçla takviye etmek zorundayız ;-)

Ya kızlar bugun 7. GÜne girdim aşılamadan sonra ama hiçbir belirtim yok .. Adette de pek belirtim olmaz .. Aynen durum stabil... Tutmadı sanırım ve aslında cok üzgünüm ama etrafa belli etmiyorum .. Size yazabiliyorum .. Hayırlısı ..

Bende

aşılama yaptım bu ay bugun 10.günüm idrarda çıkmadı erken mi yaptım ki acaba yarın kanda belli olur mu k ibende 11.gün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı ama doktorum daha erken dedi 14 15.gün kandan bakarız dedi.heyecanla beklemekteyim.hakkımızda hayırlısı olsun.

Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin

demekki aynı gün aşılama yaptırşız benimde 12.gün bende dayanamıyorum ama yaptırma dedi eşim zaten reli belirtileride var sonucu banda bildir olmadı ben de çıkıosa gizlice yatıryım ya çatlıcam :110::mad:

Ya kızlar bugun 7. GÜne girdim aşılamadan sonra ama hiçbir belirtim yok .. Adette de pek belirtim olmaz .. Aynen durum stabil... Tutmadı sanırım ve aslında cok üzgünüm ama etrafa belli etmiyorum .. Size yazabiliyorum .. Hayırlısı ..

canım ii belirti olmalı diye birşey yok benimde öle 9.gün falan başladı ama daha belli değil hamile olup olmadığım sen gönlünü ferah tut kafana takma dinlenmene bak

Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin

demekki aynı gün aşılama yaptırşız benimde 12.gün bende dayanamıyorum ama yaptırma dedi eşim zaten reli belirtileride var sonucu banda bildir olmadı ben de çıkıosa gizlice yatıryım ya çatlıcam :110::mad:
Arkadaşlar 1-2 gün daha bekleyin,sonuç düşük çıkarsa ve gebelik de varsa boşu boşuna strese girersiniz.stres üzüntü gebeliği olumsuz etkiliyor ben yaşadığım için söylüyorum,hadi yüzdünüz kuyruğuna geldiniz biraz sabır.

kızlar günaydın dün amh testimin sonuçları çıktı 2.83 sizin nasıl çıkmıştı yaptıran arkadaşlar bu arada yaşım 25

Canım ben bu testi yaptırmadım. Doktor mu istedi kendin mi istedin. Yani merak ettiğim ne sorun varsa bu test yapılmalı
cnm çocuk için gittik işte hormon testlerinin arasında bunuda istemişlerdi daha yeni çıktı sonucu bu sanırım menepozla ilgili bir test yumurta yaşıyla alakalı diğer hormonlarımda soun çıkmadı ama bunu henüz dr gösteremedim o yüzden merak ediyorum yaptıran varsa kaç çıktı diye

merhabalar.. ismim ilknur 32 yaşımdayım geçen yıl 20 aralıkta ilk aşılamam yapıldı.. ve pozitif sonucu gördüm dış gebelık oldu ve yavrumu sağ tupumle birlikte aldılar..bu yıl yine aralık ve yine aşılama olucak.. gonal f kullanıyorum bat 1 aralık yarın yumurta takibine gidicem.. rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun şansımız bol olsun.

1bucukta randevum var, yumurta ölçümü yapılacak. Ona gore de aşılama günü belirlenecek. Strese girdim karnim agriyor:))

cnm çocuk için gittik işte hormon testlerinin arasında bunuda istemişlerdi daha yeni çıktı sonucu bu sanırım menepozla ilgili bir test yumurta yaşıyla alakalı diğer hormonlarımda soun çıkmadı ama bunu henüz dr gösteremedim o yüzden merak ediyorum yaptıran varsa kaç çıktı diye
canım senın fsh yüksek mi senin ? ben amh yaptırmadım 37 yasındayım, doktor yaptır demedı ama merak da edıyorum..

İzmir'de tüp bebek -aşılama yaptıran/yaptıracak var mı.benim doktorum yumurtaların İzmir'de toplanıp transfer edileceğini söyledi önereceğiniz merkez veya doktor var mı

Nasıl vericeğim konusunda da tüyo verirsen sevinirim:anneadayı::110:

Canım sen bir doğum yap bebişini hayırlısı ile bir kucakla sonra bakarız kilo durumlarına... İnşallah emzirebilirsinde çok daha rahat kilo verirsin... (Emziren anne günde 500 kalori yakıyormuş fazladan)
Yokkk Baktın veremiyorsun ben gelir sana yürüyüş arkadaşı olurum, birkaç ayda hallederiz sen keyfine bakkkk...

Aldım canım bebisi mi tek yumurta hakkımız vardı zaten onu yaptık

En güzeli canım Kaliteli ve Tek embriyo... Fazlası da riskli çünki... Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Kizlar bu aksam gecr bir bucukta catlatma ignemi vuracam.persembe gunu yumurtalar toplanacak :) son iki virajin ilkine girmis bulunuyorum nasipse.

Ne güzel ya birer birer sonuca yaklaşıyoruz... Rabbim bu yolda yüzümüzü güldürsün inşallah...

11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)

Canım biraz erken yaptırmışsın ama güzel sonuç bende erkenden tebrik ediyorum seni... Değerin kat kat katlansın inşallah...

Buarada arkadaslar dr dan duymuştum ilişki öncesi iki saat öncesi esine acı Kahve içir Sperm açısından cok iyi vs. Ben aşılama öncesi içirdim asagı yukarı ıkı saat öncesi ileri hızda sorun var bizim fakat spermde harika cıktı dr soyledi arzu eden içirsin eşine

Bende duydum canım sade türk kahvesinin sperm hareketliliği arttırdığını... Denemekte fayda var...

1bucukta randevum var, yumurta ölçümü yapılacak. Ona gore de aşılama günü belirlenecek. Strese girdim karnim agriyor:))

Stres yok canım yaaaa şimdi sırası mı? Heyecanlı ol, mutlu ol, umutlu ol amaaaaa stresli olma :KK19:

Gebelik belirtileri icin cok erken canim anlayamazsin ki. Icini ferah tutmalisin. Pozitif dusun..hayirlisi...

Back