- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin ne önemi var canım.. allaha havale et geç...senin moralin bozuk olursa bizi kim toplayacak:) Dağılır gideriz vallahi:)
canım Allah senden razı olsun iyiki varsın mesajın ilaç gibi geldi inan buraya girerken huzursuzum söylenenlerden
bu arada canım sen ne durumdasın?adet oldun mu güncelleyelim.
Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
hadi bakalım hayırlısı tatlım :) aldın bebikini geldin eve yat bol bol :)
11. gün beta hcg sonucum 17,5 :)
gözün aydın canım hamilesin sanırım :) testi tekrarlamayı unutma :) bize bildir güncelleyelim.
Buarada arkadaslar dr dan duymuştum ilişki öncesi iki saat öncesi esine acı Kahve içir Sperm açısından cok iyi vs. Ben aşılama öncesi içirdim asagı yukarı ıkı saat öncesi ileri hızda sorun var bizim fakat spermde harika cıktı dr soyledi arzu eden içirsin eşine
iyi fikir ya ben de bi yerden duymuştum onu daha önce. haklısın opu gunu adama içirip çıkmalı evden :)
rahim duvarın normal, foliküller de tamam dedi. iğne yazdı bana. karnımdan kendim yapacakmışım. 4 gün üst üste her gün 1 önceki günden 2-3 saat sonra
oh maşallah canım. o iğnelerden hiç korkma, gözünü karart gelsin bebiş diyerek besmeleyle yap :)
Gunaydin hanimlar benim bugun asilamada 12.gunum dayanamiyorum 1 gun daha bekliyemicem. Umudum yok ama yinede brazdan gidip kan vericem. Bana sans dileyin
noldu canım sonucun çıktı mı?
merhabalar.. ismim ilknur 32 yaşımdayım geçen yıl 20 aralıkta ilk aşılamam yapıldı.. ve pozitif sonucu gördüm dış gebelık oldu ve yavrumu sağ tupumle birlikte aldılar..bu yıl yine aralık ve yine aşılama olucak.. gonal f kullanıyorum bat 1 aralık yarın yumurta takibine gidicem.. rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun şansımız bol olsun.
aramıza hoşgeldin. seni de listeye almak isteriz. yaş 38 demişsin, boy kilo ve son adet tarihini verebilir misin? aşılama gunu belli olunca da onu yazarız. dileriz sana uğurlu geliriz :)