- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
- 48
- Konu Sahibi Happy Meal
Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru soyluyorsun cnm inslh hayrlisi ile tez zamandakızlarrrrr ve sonunda ben geldim yogun geçen bir hafta sonu ve hafta basından sonra sizdeyim :) oleyyy :)bakalım neler olmuış neler bitmişşşş gerçi özel mesajlarla takip etmeye çalıştım listemizi ihmal etmedim ama mesajlarınızı yeni okuyabildim topikteki
canım transfer tarihin belli oldu mu? kaç transfer yapılacak? dondurmayı düşünüyor musun? bu konularda bizi bilgilendir canım heyecanla takip ediyoruz. transferin olunca da ya da gunu belli olunca söyle listemizde güncelleyelim :)
ama ben demedim mi sana? demedim mi sen kesin hamilesin die :))) canım Allah mutluluğunuzu daim etsin gelio İKİZLER :))) demedi demeee. dualarını esirgeme bizden :)
canım ben soğan kürü yaptım faydasını görmüştüm.
tatlım malesef anket açık olduğu sürece her sayfanın en başında çıkıyor. yapılabilecek tek şey anketi kapatmak, onu da yapamam malesef.
canım hadi hayırlı olsunnnnn :)
oy kuzuu üzülme lütfennn Rabb'im kararladı onu bize sadece sabır düşüyor. zamanı var ki 'amin' kelimesi var.
maşallah tatlım güzel rüya hayra yor. son adet tarihini verir misin listede güncelleyelim senin durumunu.
sevgili gdd vigorosoya da yukarıda yazdığım gibi bize sadece sabır ve beklemek düşüyor. canın sağolsun.
ohhhh koşsun sipoşlar tutunsun bebişler :)
çatlatma iğnesinden sonraki ilk 10 gun testler pozitif çıkar çünkü çatlatma iğnesi hamilelik hormonu içeriyor. o yuzden 14.gunden önde kan testi yaptırmamakta fayda varken 14. gun zaten idrarda çıkmaz. ama dilerim hamilesindir canım.
hadi hayırlısı canım bizi haberdar et lütfen.
sen 14. gunu beklemeye çalış tatlım değer ancak o zaman yukseliyormuş dr bana sıkı sıkı tembih etmişti.
Hadi hayirlisi canim kac yumos transfer edildin? Dondurdun mu?Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
kızlar aranızda pkolu olanlara doktora nasıl bi tedavi uyguluyo...ilaçlardan dolaya ohss oluşan var mı aranızda _?
Kontrolden geldim kizlar baya yumurta gelismis bazilari kucuk kalmis kan tahlili yapildi sonuca gore bugece 75 lik bi doz daha vurulacam yada vurulmayacam.dr arayacak haber verecek.yarin sabah bi catlamamaa ignesi daha vurulcam.kontrole gidecem carsamba veya persembe muhtemelen yumurtalar toplanacak.
200 kilo olucammmmm
Kızlar moralım cok bozuk, 1 saattır aglıyorum. Bunaldım artık ya.. Şu çocuk meselesi yokken ne kadar da huzurluymuşum. Öncekı kadar kafama takmıyorum belkı ama uzen o kadar cok sey oluyorki.. milletin sorması, arkadasların sureklı hamıle kalması, hatta korundugu halde hamıle kalanlar falan Allah onlara cocuklarını bagıslasın elbette.. bunlar artık umursadıgım yada uzuldugum seyler degıl. esımle aramızda gergınlık olusuyor. ben asılamayı en cok su ılıskı gunlerınden kurtulmak ıcın ıstıyorum. cunku artık gururum ıncınıyor, kırılıyorum bu ıstekle esımın karsına gecınce. hele kı onu ısteksız gorunce paramparca oluyorum. yoruldum artık aglamak da ıstemıyorum. hep aynı senaryo ben ısterım, o ısteksız durur. ben vazgecerım o gerı gelır. ben ıstemem falan. o kadar sıkıldımki. bu ay asılamayı yaptıracam olursa olur olmazsa bırakacam bu ısın pesını. ne doktora gıdecem ne gun sayacam ne de esıme bu konuda ıstekte bulunacam. kafam kazan gıbı sadece cok yoruldum bunu suan cok net hıssedıyorum.
Arkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
Canim bir yanlisim varsa duzlt Tup yaptrdigini bilmiyordum yenimi onceden mi tuttumu tutmadimi mrk ettim..aman agzi olan konusur bosver kimseye bir aciklama uapmak zorunda degilsinbu arada kızlar yazmadan edemeyeceğim. maddi sıkıntımızı ve tüp bebek masraflarını ailemin zorlu koşullarını daha da zorlayıp karşıladıklarını burada bilen arkadaşlar bilir. ancak bir kaç gundur beni üzen bir olay var
farkettiyseniz pro üyeyim. ve beni pro üye oldun ama yakınıodun sıkışığım diye taciz edenler oldu o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. kimseye kızmıyorum gücenmiyorum darılmıyorum. ama bilin kırıldım. ben burda sadece 1 kez açıklamasını yapmak istiyorum.
bir gün profilimi kucalarken kişisel imza diye bir yer gördüm oraya kişisel imza yazdım. şu anda aktif zaten. sonra bikaç gun sonra bişeyler daha eklemek istedim ama o seçenek yoktu. moderatörümüz sevgili @egunal a sordum, sadece pro üyelerin kişisel imza ekleyebildiklerini söyledi. o an ekleyebilmemin sebebi sitede geçici olarak ortaya çıkan bir açıkmış açık kapatılmış ben imzayı yazdığımla kalmışım.
derken aradan bi kaç gun geçti. site yöneticimiz sevgili @Kazen e durumu izah eden bir özel mesaj attım. bi gun kişisel imza alanını gördüğümü, imza yazdığımı, ancak bi anlık açıktan faydalandığımı, sonra açık kapanınca pro üye olmadığım halde imzamın olduğunu ve bu şekilde pro üye olmayan diğer arkadaşlardan hiç bir farkım olmadığı halde onların hakkına girdiğimi belirttim. bu yuzden kendisinden imzamı kaldırmasını istedim. bir nevi itirafta bulunmuş oldum. pro olmadığım halde imza kullanabilmek hak geçmesi gibi hissettirdi bana çünkü.
biliyordum pro olmadığı halde imza yazmak isteyen bir çok arkadaş vardı bu sitede. ona durumu izah ettim. o da sağolsun bu davranışım sebebiyle bana pro üyelik hediye etti. yani kızlar anlayacağınız ben maddi olarak bir bedel ödemeden pro üye oldum. maddi durumumun zorluğuyla pro üyeliğimi bana fazla gören beni bu konuda yargılayan hatta ve hatta öyle diosun ama buna nası butce ayırıyorsun diye beni yalancı durumuna düşürmek isteyen kişileri sadece Allah'a havale ediyorum. burda sizin huzurunuzda sevgili yönetimiz @Kazen'e kocaman yüreği için tekrar tşk ediyorum.
Canim gecen ay asilama yaptirdim tutmadi bu ay adet gormeyi ekliyorum tup tedavisine baslamak icin.Canim bir yanlisim varsa duzlt Tup yaptrdigini bilmiyordum yenimi onceden mi tuttumu tutmadimi mrk ettim..aman agzi olan konusur bosver kimseye bir aciklama uapmak zorunda degilsin
Nasıl vericeğim konusunda da tüyo verirsen sevinirimCanım ilaç dozları az tutuluyor mesala kendimden örnek vereyim ilk 137,5 ile başladım 4 gün bugün kontrole gittim ve e2 değerime göre ilaç dozunu 125'e düşürdüler... Daha temkinli davranıyorlar canım...
Hadi bakalım hayırlısı canım...
Ol kızzz ne olacak gün senin günün... Verirsin bir ara :))))))))))
İnan seni çok iyi anlıyoruz. Aynı durumları aynı psikolojiyi bizlerde zaman zaman yaşıyoruz... Evet çok kırılıyor insan kendini kötü hissediyor ama durumumuzda ortada elimizden geleni yapma çabasındayız... Erkekler maalesef ki bizi tam olarak anlamıyorlar... Sen sıkma canını Rabbim tez zamanda en güzel hediyeni versin sana ve sen bu can sıkıcı günleri sil hafızandan...
Kızzzz aldın mı bebişleri... Kaç yumurta transfer edildi... Kaliteli olmasına çok sevindim inşallah sonucuda güzel olur...
Canım 1 yumurta transfer hakkımız vardı zaten dondurma işlemi yaptırmadik onu da o zaman düşünürüzHadi hayirlisi canim kac yumos transfer edildin? Dondurdun mu?
Aldım canım bebisi mi tek yumurta hakkımız vardı zaten onu yaptıkCanım ilaç dozları az tutuluyor mesala kendimden örnek vereyim ilk 137,5 ile başladım 4 gün bugün kontrole gittim ve e2 değerime göre ilaç dozunu 125'e düşürdüler... Daha temkinli davranıyorlar canım...
Hadi bakalım hayırlısı canım...
Ol kızzz ne olacak gün senin günün... Verirsin bir ara :))))))))))
İnan seni çok iyi anlıyoruz. Aynı durumları aynı psikolojiyi bizlerde zaman zaman yaşıyoruz... Evet çok kırılıyor insan kendini kötü hissediyor ama durumumuzda ortada elimizden geleni yapma çabasındayız... Erkekler maalesef ki bizi tam olarak anlamıyorlar... Sen sıkma canını Rabbim tez zamanda en güzel hediyeni versin sana ve sen bu can sıkıcı günleri sil hafızandan...
Kızzzz aldın mı bebişleri... Kaç yumurta transfer edildi... Kaliteli olmasına çok sevindim inşallah sonucuda güzel olur...
Evet canım ağız yoluyla...dr eğer sikayetin olursa baş dönmesi kusma vs vajinal yoldan kullan dediSadece progestan mi kullaniyosunuz
Ben hem progestan kullanıyorum kullaniyorum hem vajinal jel kullanıyorum hemde günde 1 tane iğne senin aşilama mi tüp bebek mi bu aradaEvet canım ağız yoluyla...dr eğer sikayetin olursa baş dönmesi kusma vs vajinal yoldan kullan dedi
Hayırlı olsun canım tedavi tarihlerimiz yakın inşallah tutar emeklerimiz boşa çıkmazKizlar bu aksam gecr bir bucukta catlatma ignemi vuracam.persembe gunu yumurtalar toplanacak :) son iki virajin ilkine girmis bulunuyorum nasipse.
Canım benim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah senle tedavi zamanımız aynı inşallah allah emeklerimiz boşa çıkarmazKizlar bu aksam gecr bir bucukta catlatma ignemi vuracam.persembe gunu yumurtalar toplanacak :) son iki virajin ilkine girmis bulunuyorum nasipse.
Canım ben sabah akşam bir adet olmak üzere ağız yoluyla alıyorum jel vs dr vermediBen hem progestan kullanıyorum kullaniyorum hem vajinal jel kullanıyorum hemde günde 1 tane iğne senin aşilama mi tüp bebek mi bu arada
İnsallah canim ya Rabbım cümlemızın yüzünü güldürsün :) ısteyen herkezn kucagını doldursun boş bırakmasın :)inşaallah tutar canım
umudunu çok yüksek tutmamakla beraber hiç yitirme bol bol dua et.
Rabbim cümlemizin yüzün güldürsün
Sagol canımHayirli olsun canim
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.slm arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci cizgi silikti sonra gidip erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde gördüm. çatlatma iğnesinn etkisi olamaz çünki aşılamadan iki gün önce hcg iğnesi yapılıyor ve doğal olarak bugun hcg iğnesinn 13 günü akşam eşim isten gelince kan tahlili baktırıcam dua edin benim için:)
hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar Merhaba transferin yapıldı eve geldim yumurta kalitesi çok iyiymis 12 gün sonra teste çağırdılar hadi bakalım hayırlısı
inşallah çift çizgiyi de görürsünMrb arkadaslar benim aşılamada transferde 3günüm.progestan kullanıyorum şimdilik birşey yok hafif ağrı vs.dr işlem başarılı vs spermde kalite iyi dedi 2yumurta oluşmuştu.bakalım