- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
ama aşılama yaptıralı daha 11 gün oldu çıkarmıki sonuç kanda bchg de
bence bekle. acele etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma canim. Benim de bugun 11.gunum ama persembe gidicem. Belli belirsiz seyler dahada yoruyo insaniama aşılama yaptıralı daha 11 gün oldu çıkarmıki sonuç kanda bchg de
Yapma canim. Benim de bugun 11.gunum ama persembe gidicem. Belli belirsiz seyler dahada yoruyo insani
Hamilelik belirtileride adet belirtileri gbi oluyor. Umarim hastalanmazsin. Benim 3.gun le 8.gun arasi bel agrim oldu. Sende varmiydi canim bu belirti. Istersen persembede gidebilirsin. Dayanamiyorum dersen eger :)aynen zaten çok fazla adet belirtim var bu sabah karın ağrısıyla uyandım en eerken cuma 14.gün oluyo ozman yaptıryım diyorum
Eğer dayanamiyorsan 12.gun yaptırabilirsin 5 den yüksek çıkarsa 14.gun tekrarlarsin yükselişe geçmişse tutmustur inşallahama aşılama yaptıralı daha 11 gün oldu çıkarmıki sonuç kanda bchg de
Günaydın hanimlar tüp bebek merkezinden aradılar 4 adet yumurta döllenmiş sperm sayisi 10 milyon transfer günü için pazartesi arayacaklarmiş
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden aradılar 3 yumurtam hücre gelişimini tamamlamış yarın için transfer düşünüyorlar hakkımda hayırlısı
Arkadaşlar benim mücadelem mutlu sonla bitti hamdolsun.bugün test yaptırdım ve betahcg 150,89 u gördüm.heyecanım,mutluluğum tarif edilemez.darısı bu sonucu bekleyen tüm kardeşlerimin başına Çok heyecanlıyım,ilk bebeğimmiş gibi sanki.çünkü böyle bir tedavi ve gayretle ilk kez muhattap oldum.hamdolsunki Rabbimde ilk seferde lütfetti,nasip etti.darısı cümlenize inşallah.dualarım ve yorumlarımla sizlerleyim bu yolda
Kızlarr,2. Testi de yaptırdım. Bu da 368 çıktı.Allahın izniyle oldu bu iş çok şükür.darısı tümmmm anniş adaylarımızın başına
Arkadaslar merak ettim aranizda gebe kalma surecinde hic propolis ve sogan suyu kürü yapan var mi ? Gercekten ise yariyor mu ? Bu konuyla ilgili internette cok sey yaziyor onemli olan tecrubelerimiz
...
Happycigim,eline saglik cok guzel is ckardin.bi ricam war mumkunse.her yeni sayfaya gecisimde uzun anket sorulari cikiyo karsima bunu kapatmanin bi yolu war mi telden griyorum da yoruyo beni.kapatilabilir bisey mi cnim bu?
kızlar bugün 11:30 da tek yumurtayla ilk aşılamamı olacam.
dua edin bana...
omertcan çok sevindim tatlım, hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah:)
Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
Kızlar günaydın. Benim bugün klomen ilaçlarımın son günü. Yarın kontrolüm var. Boşa zaman kaybediyorum gibi geliyor. Umarım öyle olmaz. İçimden bir his ben tüp bebek yaptırana kadar hamile kalamayacağımı söylüyor.
Rüyamda haşmetli bir atın üstünde dört nala gidiyordum.
Kızlar koca bi Sıfır benden
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
eveet hastaneden yeni geldim başarılı ve çok rahat bir aşılama oldu şükür hiç ağrım kanamam akıntım olmadı..
ama eve gelince kendimi wc ye zor attımhayırlısı bakalım
22aralıkta teste çağrıldım
sıra eeeen zor işte ... BEklemek
Merhaba kızlar ben bu ay aşılama olmuştum bugun aşılamamın 9.günü az önce idrar testi yaptım dayanamadım cok cok az ikinci çizgi belirdi Barla yok arası bişey baya silik yani hatta ben mi görmek istediğim için görüyorum acaba diyorum acaba olabılır mı
Kontrolden geldim kizlar baya yumurta gelismis bazilari kucuk kalmis kan tahlili yapildi sonuca gore bugece 75 lik bi doz daha vurulacam yada vurulmayacam.dr arayacak haber verecek.yarin sabah bi catlamamaa ignesi daha vurulcam.kontrole gidecem carsamba veya persembe muhtemelen yumurtalar toplanacak.
canım bugün tekrar gittim sabah baktı yumurtalar çok güzelmiş sayıcada iyi gelişmiş artık olmuş bunlar dedi.E2 tahlili yaptı yine akşam 5 de tekrar gidecem sonuca göre çatlatma iğnesi verecek sanırım.perşembe toplarız yumurtaları dedi.bide verdiğimiz paraya psikolog hizmetide dahilmiş akşam gidince psikologla görüstürecek transfer öncesi görüşmen iyi olur dedi.bakalım şimdilik yolunda herşey:)kızlarrrrr ve sonunda ben geldim yogun geçen bir hafta sonu ve hafta basından sonra sizdeyim :) oleyyy :)bakalım neler olmuış neler bitmişşşş gerçi özel mesajlarla takip etmeye çalıştım listemizi ihmal etmedim ama mesajlarınızı yeni okuyabildim topikteki
canım transfer tarihin belli oldu mu? kaç transfer yapılacak? dondurmayı düşünüyor musun? bu konularda bizi bilgilendir canım heyecanla takip ediyoruz. transferin olunca da ya da gunu belli olunca söyle listemizde güncelleyelim :)
ama ben demedim mi sana? demedim mi sen kesin hamilesin die :))) canım Allah mutluluğunuzu daim etsin gelio İKİZLER :))) demedi demeee. dualarını esirgeme bizden :)
canım ben soğan kürü yaptım faydasını görmüştüm.
tatlım malesef anket açık olduğu sürece her sayfanın en başında çıkıyor. yapılabilecek tek şey anketi kapatmak, onu da yapamam malesef.
canım hadi hayırlı olsunnnnn :)
oy kuzuu üzülme lütfennn Rabb'im kararladı onu bize sadece sabır düşüyor. zamanı var ki 'amin' kelimesi var.
maşallah tatlım güzel rüya hayra yor. son adet tarihini verir misin listede güncelleyelim senin durumunu.
sevgili gdd vigorosoya da yukarıda yazdığım gibi bize sadece sabır ve beklemek düşüyor. canın sağolsun.
ohhhh koşsun sipoşlar tutunsun bebişler :)
çatlatma iğnesinden sonraki ilk 10 gun testler pozitif çıkar çünkü çatlatma iğnesi hamilelik hormonu içeriyor. o yuzden 14.gunden önde kan testi yaptırmamakta fayda varken 14. gun zaten idrarda çıkmaz. ama dilerim hamilesindir canım.
hadi hayırlısı canım bizi haberdar et lütfen.
sen 14. gunu beklemeye çalış tatlım değer ancak o zaman yukseliyormuş dr bana sıkı sıkı tembih etmişti.
Aaa ne guzel canim psikologla gorusmeni bize de anlat biz de faydalanalimcanım bugün tekrar gittim sabah baktı yumurtalar çok güzelmiş sayıcada iyi gelişmiş artık olmuş bunlar dedi.E2 tahlili yaptı yine akşam 5 de tekrar gidecem sonuca göre çatlatma iğnesi verecek sanırım.perşembe toplarız yumurtaları dedi.bide verdiğimiz paraya psikolog hizmetide dahilmiş akşam gidince psikologla görüstürecek transfer öncesi görüşmen iyi olur dedi.bakalım şimdilik yolunda herşey:)
bu arada kızlar yazmadan edemeyeceğim. maddi sıkıntımızı ve tüp bebek masraflarını ailemin zorlu koşullarını daha da zorlayıp karşıladıklarını burada bilen arkadaşlar bilir. ancak bir kaç gundur beni üzen bir olay var
farkettiyseniz pro üyeyim. ve beni pro üye oldun ama yakınıodun sıkışığım diye taciz edenler oldu o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. kimseye kızmıyorum gücenmiyorum darılmıyorum. ama bilin kırıldım. ben burda sadece 1 kez açıklamasını yapmak istiyorum.
bir gün profilimi kucalarken kişisel imza diye bir yer gördüm oraya kişisel imza yazdım. şu anda aktif zaten. sonra bikaç gun sonra bişeyler daha eklemek istedim ama o seçenek yoktu. moderatörümüz sevgili E egunal a sordum, sadece pro üyelerin kişisel imza ekleyebildiklerini söyledi. o an ekleyebilmemin sebebi sitede geçici olarak ortaya çıkan bir açıkmış açık kapatılmış ben imzayı yazdığımla kalmışım.
derken aradan bi kaç gun geçti. site yöneticimiz sevgili Kazen e durumu izah eden bir özel mesaj attım. bi gun kişisel imza alanını gördüğümü, imza yazdığımı, ancak bi anlık açıktan faydalandığımı, sonra açık kapanınca pro üye olmadığım halde imzamın olduğunu ve bu şekilde pro üye olmayan diğer arkadaşlardan hiç bir farkım olmadığı halde onların hakkına girdiğimi belirttim. bu yuzden kendisinden imzamı kaldırmasını istedim. bir nevi itirafta bulunmuş oldum. pro olmadığım halde imza kullanabilmek hak geçmesi gibi hissettirdi bana çünkü.
biliyordum pro olmadığı halde imza yazmak isteyen bir çok arkadaş vardı bu sitede. ona durumu izah ettim. o da sağolsun bu davranışım sebebiyle bana pro üyelik hediye etti. yani kızlar anlayacağınız ben maddi olarak bir bedel ödemeden pro üye oldum. maddi durumumun zorluğuyla pro üyeliğimi bana fazla gören beni bu konuda yargılayan hatta ve hatta öyle diosun ama buna nası butce ayırıyorsun diye beni yalancı durumuna düşürmek isteyen kişileri sadece Allah'a havale ediyorum. burda sizin huzurunuzda sevgili yönetimiz Kazen 'e kocaman yüreği için tekrar tşk ediyorum.
tamam canım.bend eilk defa bir psikologla görüşecem bakalım ne olacak.Aaa ne guzel canim psikologla gorusmeni bize de anlat biz de faydalanalim
hadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlarını duyarızslm arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci cizgi silikti sonra gidip erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde gördüm. çatlatma iğnesinn etkisi olamaz çünki aşılamadan iki gün önce hcg iğnesi yapılıyor ve doğal olarak bugun hcg iğnesinn 13 günü akşam eşim isten gelince kan tahlili baktırıcam dua edin benim için:)
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlahadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlarını duyarız
ay hadi bakalım karakız bakalım yumoşlar ne alemde :)kızlar birazdan doktora gidicem. bakalım ne dicek. çok merak ediyorum. hiç bu şekilde gitmemiştim. bu ay takibe alacak beni
Hadi hayirlisi insallah hayirli haberler duyarsin.slm arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci cizgi silikti sonra gidip erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde gördüm. çatlatma iğnesinn etkisi olamaz çünki aşılamadan iki gün önce hcg iğnesi yapılıyor ve doğal olarak bugun hcg iğnesinn 13 günü akşam eşim isten gelince kan tahlili baktırıcam dua edin benim için:)
hadi hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahslm arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci cizgi silikti sonra gidip erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde gördüm. çatlatma iğnesinn etkisi olamaz çünki aşılamadan iki gün önce hcg iğnesi yapılıyor ve doğal olarak bugun hcg iğnesinn 13 günü akşam eşim isten gelince kan tahlili baktırıcam dua edin benim için:)
Sadece progestan mi kullaniyosunuzMrb arkadaslar benim aşılamada transferde 3günüm.progestan kullanıyorum şimdilik birşey yok hafif ağrı vs.dr işlem başarılı vs spermde kalite iyi dedi 2yumurta oluşmuştu.bakalım