Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canımm senin sonucun belli olmuş olabilir test yaptırsana

kızlar aranızda pkolu olanlara doktora nasıl bi tedavi uyguluyo...ilaçlardan dolaya ohss oluşan var mı aranızda _?

Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
umut etmekten hiç vazgeçme canım bu olmadığsa elbet birgün Rabbimin izniyle olacak ...
Allah yar ve yardımcın olsun canımmm

Merhaba kızlar ben bu ay aşılama olmuştum bugun aşılamamın 9.günü az önce idrar testi yaptım dayanamadım cok cok az ikinci çizgi belirdi Barla yok arası bişey baya silik yani hatta ben mi görmek istediğim için görüyorum acaba diyorum acaba olabılır mı

Merhaba canım ben bu ay aşılama tedavisi oldum ve ohss gelişti bir hafta hastanede yattım
çok geçmiş olsun canımm sonucun ne oldu peki..
benim 2.aşılamamda aşılamadan sonra ohss gelişti gebelikte olduğu için doktorum devamlı yatmam gerektiğini söylemişti..

Merhaba kızlar ben bu ay aşılama olmuştum bugun aşılamamın 9.günü az önce idrar testi yaptım dayanamadım cok cok az ikinci çizgi belirdi Barla yok arası bişey baya silik yani hatta ben mi görmek istediğim için görüyorum acaba diyorum acaba

Hayırlı olsun canım hamile misin cok sevindim senin adına bu benim ilk aşılamam ve aşılamadan sonra 9.günüm az önce idrar testi yaptım cok cok silik ikinci çizgi vardı galiba ama anlamadım doktor 14.günü gel Demişti sen kaçıncı günü öğrendin canım

hayırlısı olsunn canımmm en kesin cevap kan tahlili onuda 12.günü tavsiye ederim

2.aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım canım şuanda 3.aşılamaya başladık perşembe günü Allah izin verirse aşılamam gerçekleşcek..ben 12.gün kan tahlili yaptırmıştım canım 14.günü hiç boşuna bekleme belli oluyor zamman kaybetmiş olursunn..Rabbim gönlüne göre versin canımm

Kontrolden geldim kizlar baya yumurta gelismis bazilari kucuk kalmis kan tahlili yapildi sonuca gore bugece 75 lik bi doz daha vurulacam yada vurulmayacam.dr arayacak haber verecek.yarin sabah bi catlamamaa ignesi daha vurulcam.kontrole gidecem carsamba veya persembe muhtemelen yumurtalar toplanacak.

hayırlısı olsunn canımm...inşallah emeklerimizz boşa çıkmaz Rabbim yüzümüze bakarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…