- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
çokk güzel yumoşlarım gelişmiş
hormonlarımda yüksek çıktı
umutluyummm Rabbimin izniyle tutacak inşallah
hormonlarımda yüksek çıktı
umutluyummm Rabbimin izniyle tutacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm senin sonucun belli olmuş olabilir test yaptırsanabenim aşılama yapılma tarihi 28 kasım 15 aralık regli olmam gerekiyor ayın 5 aralıktan beri kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı yaşıyorum bunlar adet belirtileri sanırım çünkü bukadar erken gebelikteki belirtiler olmazsanırım hastalanıcam nefret ediyorum şu regli belirtilerinden ağldım bugün hep hastalnmak istemiyorum
umut etmekten hiç vazgeçme canım bu olmadığsa elbet birgün Rabbimin izniyle olacak ...Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
Saol canim hepimizin herkesin inslhumut etmekten hiç vazgeçme canım bu olmadığsa elbet birgün Rabbimin izniyle olacak ...
Allah yar ve yardımcın olsun canımmm
Merhaba canım ben bu ay aşılama tedavisi oldum ve ohss gelişti bir hafta hastanede yattımkızlar aranızda pkolu olanlara doktora nasıl bi tedavi uyguluyo...ilaçlardan dolaya ohss oluşan var mı aranızda _?
aminn canımmSaol canim hepimizin herkesin inslh
çok geçmiş olsun canımm sonucun ne oldu peki..Merhaba canım ben bu ay aşılama tedavisi oldum ve ohss gelişti bir hafta hastanede yattım
hayırlısı olsunn canımmm en kesin cevap kan tahlili onuda 12.günü tavsiye ederimMerhaba kızlar ben bu ay aşılama olmuştum bugun aşılamamın 9.günü az önce idrar testi yaptım dayanamadım cok cok az ikinci çizgi belirdi Barla yok arası bişey baya silik yani hatta ben mi görmek istediğim için görüyorum acaba diyorum acaba
2.aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım canım şuanda 3.aşılamaya başladık perşembe günü Allah izin verirse aşılamam gerçekleşcek..ben 12.gün kan tahlili yaptırmıştım canım 14.günü hiç boşuna bekleme belli oluyor zamman kaybetmiş olursunn..Rabbim gönlüne göre versin canımmHayırlı olsun canım hamile misin cok sevindim senin adına bu benim ilk aşılamam ve aşılamadan sonra 9.günüm az önce idrar testi yaptım cok cok silik ikinci çizgi vardı galiba ama anlamadım doktor 14.günü gel Demişti sen kaçıncı günü öğrendin canım
hayırlısı olsunn canımm...inşallah emeklerimizz boşa çıkmaz Rabbim yüzümüze bakarrKontrolden geldim kizlar baya yumurta gelismis bazilari kucuk kalmis kan tahlili yapildi sonuca gore bugece 75 lik bi doz daha vurulacam yada vurulmayacam.dr arayacak haber verecek.yarin sabah bi catlamamaa ignesi daha vurulcam.kontrole gidecem carsamba veya persembe muhtemelen yumurtalar toplanacak.
Amin canim insallah hepimizinki olumlu olur.hayırlısı olsunn canımm...inşallah emeklerimizz boşa çıkmaz Rabbim yüzümüze bakarr
Resim görünmiyiiihadi gözün aydın. seni bi arkadaşa benzettim face.den onun da 2. bebeği. ama değerler aynı değil onun da 12. gün 151.88 Allah ikinizin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bak benzettiğim arkadaş bu
Hah şimdi oldu.aaa güzel kızmış o da,benziyoruzda biraz.daha çok zayıf yıllardaki halime benziyo.şimdiyse şipşikoyummmmm
Aynen öyleeeee,wuhuuuuuuuugö
gözün aydın darısı başımıza,dikkatli ol mümkün olduğu kadar dinlen biliyorsun ilk haftalar çok önemli,hamileliğin keyfini çıkar