- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
- 48
- Konu Sahibi Happy Meal
-
hayırlısı olsun canımMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden aradılar 3 yumurtam hücre gelişimini tamamlamış yarın için transfer düşünüyorlar hakkımda hayırlısı
ben 3.5 sene uğraştım.kendim hamile kalıyordum(4 tane)ama düştüler.umudumu kaybetmedim Allahıma çok şükür 2. çocuğum doğdu 8 yaşına girdi.her 2 çocuğumunun hamileliği de çok zor geçti hep düşük tehdidi vardı,hep hastanelere taşındık arada hastanede yattım,22 haftaya kadar hep tetikteydik,34. haftadan sonra erken doğum riski derken çok şükür ikisini de kucağıma aldım.sonra 2 düşüğüm daha oldu.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor,8 hamileliğim oldu,Allahım böyle takdir etmiş demek ki,1. ve 6. bebeğimi bana bağışladı.Allahım isteyen herkese anneliği tattırsın,kimsenin kucağını boş bırakmasın,2.sinde ben de senin gibi hissetmiştim olacağını düşünmediğim anda rabbim verdi.sakın üzülme stres gebeliğin en büyük düşmanlarından hem olmadan önce hem de sonra.geçmiş geçmişte kaldı önüne bak hep olumlu düşün.Oyle tabi canim oylede iste.. cok kotu oldum.. gitgide bnden uzaklasiyor gibi bunu solemekten korkuyorum ama olmicak gibi hissediyorum ve bu konuda dzha korunmayi birakmadan ne hisetiysem oldu..her zaman herkes icin dua ediyorum
Aslında Ankara lıyım ama 12 yıldır burdayım, İzmirli oldum sayılır :) sen hem ege unv.hem de ozele mı gıdıyorsun ? aynı anda ıkı farklı dr ıle görüşüyorsun galıba dı mı ? kafan karışmıyor mu canım ben çok takılıyorum doktor doğru tedavı uyguluyormu vs vsüstteki yorumda aynısını söyledim. tek atımlık barut da olsa nokta vuruşu ile iş çözülür
hemşeri miyiz yoksaaadoktorumun ismi hatice marifet. çk memnunum. anne gibi ilgileniyo adeta
gözün aydın darısı başımıza,dikkatli ol mümkün olduğu kadar dinlen biliyorsun ilk haftalar çok önemli,hamileliğin keyfini çıkarKızlarr,2. Testi de yaptırdım. Bu da 368 çıktı.Allahın izniyle oldu bu işçok şükür.darısı tümmmm anniş adaylarımızın başına
hadi hayırlısı iyi haberlerini alırız inşallahMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden aradılar 3 yumurtam hücre gelişimini tamamlamış yarın için transfer düşünüyorlar hakkımda hayırlısı
2-3 gün daha bekle,idrarda baktıysan henüz çıkmayabilir,moralini yüsek tut,belki de boşuna üzülüyorsunKızlar koca bi Sıfır benden
Aslında Ankara lıyım ama 12 yıldır burdayım, İzmirli oldum sayılır :) sen hem ege unv.hem de ozele mı gıdıyorsun ? aynı anda ıkı farklı dr ıle görüşüyorsun galıba dı mı ? kafan karışmıyor mu canım ben çok takılıyorum doktor doğru tedavı uyguluyormu vs vs
2-3 gün daha bekle,idrarda baktıysan henüz çıkmayabilir,moralini yüsek tut,belki de boşuna üzülüyorsun
benim test günüm 18 aralık. Dr a , ben dayanamam 13. 14. günde yaparım dedim .Dr da bana kendini üzmüş olursun cıkmaz dedi... o yüzden üzülme canım ... 3 güncük daha bekle... herseyin hayırlısı ...Kızlar koca bi Sıfır benden
arkadaşlar folıkul çatlaması olduktan sonra progestan neden verılıyor bılen var mı? rahım ıcı tabakanın kanlanmasını sağlamak ıcın mı ? dısardan destek olmadan vücut kendısı yapmıyor mu bu gorevı ben anlamıyorum yaa..ılla kı bır ılac verıyorlar, vücudumun duzgun ısleyen sıstemıne müdahale edıyormusum gıbı hissediyorum..
Kızlarr,2. Testi de yaptırdım. Bu da 368 çıktı.Allahın izniyle oldu bu işçok şükür.darısı tümmmm anniş adaylarımızın başına
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden aradılar 3 yumurtam gelişimini tamamlamış yarın için transfer düşünüyorlar hakkımda hayırlısı
bir makalede okumuştum en baştan her şey doğal yolla olursa sanki vüvudumuz bir mekanizma gibi tıkır tıkır işliyomuş.arkadaşlar folıkul çatlaması olduktan sonra progestan neden verılıyor bılen var mı? rahım ıcı tabakanın kanlanmasını sağlamak ıcın mı ? dısardan destek olmadan vücut kendısı yapmıyor mu bu gorevı ben anlamıyorum yaa..ılla kı bır ılac verıyorlar, vücudumun duzgun ısleyen sıstemıne müdahale edıyormusum gıbı hissediyorum..
hadi gözün aydın. seni bi arkadaşa benzettim face.den onun da 2. bebeği. ama değerler aynı değil onun da 12. gün 151.88 Allah ikinizin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bak benzettiğim arkadaş bu
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
eveet hastaneden yeni geldim başarılı ve çok rahat bir aşılama oldu şükür hiç ağrım kanamam akıntım olmadı..
ama eve gelince kendimi wc ye zor attımhayırlısı bakalım 22aralıkta teste çağrıldım
sıra eeeen zor işte ... BEklemek
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinden aradılar 3 yumurtam hücre gelişimini tamamlamış yarın için transfer düşünüyorlar hakkımda hayırlısı
amanda29 çok sağol canım. Haklısın morali yüksek tutmak lazım. Moralim o kadar kötü değil ama ilk aylarda ki hevesim yok şuan. Önceden kendimi çok dinlerdim. En ufak belirtiyi araştırırdım. Günleri hesaplardım v.s ama şuan biraz daha umursamazım. Tabi tedavimi ihmal etmiyorum yine de. Elimden geleni yapıyorum. Kısmet :)
Aminnn canım benim gibi sabırla ümitle bekleyen herkese nasip eder insallahSen bu yolculuğu tam ortaladın ve gerçekten de en çok kısmındasın... Ama inşallah bu bekleyişin ardından doğan güneş senin içini ısıtsın dünyanı aydınlatsın...
Hadi hayırlısı canım ne heyecanlı bekleyiş inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebişlerini göbişe ve sonrasında kucağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?