- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
200 kilo olucammmmmHadi geçmiş olsun :)
Tekrardan gözün aydın... Rahatına bak artık canım, Anneliğin hamişliğin tadını çıkar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 kilo olucammmmmHadi geçmiş olsun :)
Tekrardan gözün aydın... Rahatına bak artık canım, Anneliğin hamişliğin tadını çıkar...
Hah şimdi oldu.aaa güzel kızmış o da,benziyoruzda biraz.daha çok zayıf yıllardaki halime benziyo.şimdiyse şipşikoyummmmm
inşallah canımmAmin canim insallah hepimizinki olumlu olur.
Züğürt tesellisiamaaannn boşver. kilolu da olmak gerekir hayatta. bebişe yumuşak yumuşak olsun
Sen bu yolculuğu tam ortaladın ve gerçekten de en zor kısmındasın... Ama inşallah bu bekleyişin ardından doğan güneş senin içini ısıtsın dünyanı aydınlatsın...
çokk güzel yumoşlarım gelişmiş
hormonlarımda yüksek çıktı
umutluyummm Rabbimin izniyle tutacak inşallah
Züğürt tesellisi
Amin canim cumlemizin insallah.dr aradi 75 lik bi doz daha vurulabilirsin dedi tahlil sonucuna gore.onuda vurdum simdi.sabah 9 da catlamama ignesini vurulcam 10 da randevu bakalim catlatma ignesini ne zaman vurul diyecek.hayırlısı olsunn canımm...inşallah emeklerimizz boşa çıkmaz Rabbim yüzümüze bakarr
Amin canim sagol hepimizin herkesinumut etmekten hiç vazgeçme canım bu olmadığsa elbet birgün Rabbimin izniyle olacak ...
Allah yar ve yardımcın olsun canımmm
Hayirli olsun canimaşılama günüm belli oldu 11 aralık
ıgne ucu puregon gıbı zaten ıcındekı sıvısıyla hazır dırek yapmıstım ben hava kabarcıg falan yoktu enjektor hazır haldeKizlar yarin sabah ovitrelle yapicam kendime.puregon gbi yapiliyo degil mi?hava kabarcigi cikartmama gerek var mi direk yapayim mi?
Ben hastane de yaptırmıştım canım göbekten, bu ayda yaptırmam lazım yarın doktorumla görüşcem hangi gün derse bakalım yine hastanede yaptırırım sanırım :)Kizlar yarin sabah ovitrelle yapicam kendime.puregon gbi yapiliyo degil mi?hava kabarcigi cikartmama gerek var mi direk yapayim mi?
Seni şuan çok iyi anlıyorum canım bende eşime hadi dedigimde isteksiz oldugu için ovulasyon testi aldım kırmızı çizgiyi gördügüm gün ısrar ediyim diye öylede yaptım ama olmadı bu ay aşılamaya başladık inşallah tutar hamile kalırım bende çok sıkılıyorum her gören soruyor hamilemisin varmı bisey diye ama erkekler bizi anlamıyor tabi onlara soran olmadıgı için, hastaneyede kayınvalidemle birlikte gidip geliyoruz Allah razı olsun yanımda gelip gidiyo ama gelinin bişeyi yokmu diye sorana aşılama yaptırcaz bu ay demiş her beni gören akrabası aşılama yaptırcakmışsın yaptırdınızmı diye soruyo bunalıyorum bu sorulardan ama sabretmek lazım...Kızlar moralım cok bozuk, 1 saattır aglıyorum. Bunaldım artık ya.. Şu çocuk meselesi yokken ne kadar da huzurluymuşum. Öncekı kadar kafama takmıyorum belkı ama uzen o kadar cok sey oluyorki.. milletin sorması, arkadasların sureklı hamıle kalması, hatta korundugu halde hamıle kalanlar falan Allah onlara cocuklarını bagıslasın elbette.. bunlar artık umursadıgım yada uzuldugum seyler degıl. esımle aramızda gergınlık olusuyor. ben asılamayı en cok su ılıskı gunlerınden kurtulmak ıcın ıstıyorum. cunku artık gururum ıncınıyor, kırılıyorum bu ıstekle esımın karsına gecınce. hele kı onu ısteksız gorunce paramparca oluyorum. yoruldum artık aglamak da ıstemıyorum. hep aynı senaryo ben ısterım, o ısteksız durur. ben vazgecerım o gerı gelır. ben ıstemem falan. o kadar sıkıldımki. bu ay asılamayı yaptıracam olursa olur olmazsa bırakacam bu ısın pesını. ne doktora gıdecem ne gun sayacam ne de esıme bu konuda ıstekte bulunacam. kafam kazan gıbı sadece cok yoruldum bunu suan cok net hıssedıyorum.
ınsallah asılamalar tutar da kurtuluruz ya.Seni şuan çok iyi anlıyorum canım bende eşime hadi dedigimde isteksiz oldugu için ovulasyon testi aldım kırmızı çizgiyi gördügüm gün ısrar ediyim diye öylede yaptım ama olmadı bu ay aşılamaya başladık inşallah tutar hamile kalırım bende çok sıkılıyorum her gören soruyor hamilemisin varmı bisey diye ama erkekler bizi anlamıyor tabi onlara soran olmadıgı için, hastaneyede kayınvalidemle birlikte gidip geliyoruz Allah razı olsun yanımda gelip gidiyo ama gelinin bişeyi yokmu diye sorana aşılama yaptırcaz bu ay demiş her beni gören akrabası aşılama yaptırcakmışsın yaptırdınızmı diye soruyo bunalıyorum bu sorulardan ama sabretmek lazım...
İnşallah canım zaten tutsun dogum yaptıktan sonra kırkım çıkana kadarda ben istemicemınsallah asılamalar tutar da kurtuluruz ya.
ama aşılama yaptıralı daha 11 gün oldu çıkarmıki sonuç kanda bchg decanımm senin sonucun belli olmuş olabilir test yaptırsana